Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mavi Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 750 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 750 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.1
Mavi Guesthouse Located at Ishakpasa Cad., Kutlugun Sok. No:3, Istanbul.
Mavi Guesthouse
Turkey
Istanbul 34400 Ishakpasa Cad., Kutlugun Sok. No:3
87% 750
41.0070586 28.9813756
Mavi Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
14 Lis 2016
10.0

Great hostel with super nice staff and a great vibe. No complaints!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tonywellman2551
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
7 Lis 2016
9.7

Enjoyed my stay there. Well run guest house.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Paź 2016
9.7

I JUST CAN SAY .....PERFECT ! . I would come back next time ; in fact when I come back to Estambul Im going to stay there excelente !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
10.0

Genial!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dipsmayo
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
22 Wrz 2016
6.9

Okay hostel. Staff are nice but not really helpful. Could be a lot cleaner but you definitely get what you pay for. Would reccomend to those on an extreme budget.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Wrz 2016
7.7

Muy buena ubicación

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
4.3

Quand je vois la note je me dis qu’on ne doit pas parler de la même auberge. Ok l’auberge est bien placée, MAIS C’est Dégueulasse !! Draps jamais changés (trace de sang, poils…) des INSECTES dans les lits qui piquent la nuit ! WC qui sentent l’urine jamais nettoyés idem pour la Douche moisie. Les poubelles jamais vidées….. etc.. Dans une autre auberge (même chambre, même prix) l’auberge était impeccable !!! Le prix bas n’est donc PAS une excuse valable !!!!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
13 Wrz 2016
8.0

Great location minutes walk from all sites. Staff were really friendly and helpful in organising things. Wi-Fi worked great too. The bathrooms were a bit dirty and not cleaned regularly. Room could have gone a fan or something as well. Overall would recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Wrz 2016
8.6

We stayed at Mavi for 4 nights. It was a good hostel for what we paid. The staff were very friendly and welcoming. The Hostel itself was fairly clean but the dorm we stayed in wasn't cleaned regularly during our stay. The floor got a little dusty. Breakfast was simple but good. Best part of the hostel is its location. Literally 3 minutes away from the palace and Hagia Sophia. Would recommend this place to backpackers travelling to Istanbul for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
31 Sie 2016
6.0

Shower was cold, kept on blocking up too.. Beds were painfully bad.. Minimum security during the day.. Had a good view of the palace

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.