Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mavi Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 739 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 739 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.4
Mavi Guesthouse Located at Ishakpasa Cad., Kutlugun Sok. No:3, Istanbul.
Mavi Guesthouse
Turkey
Istanbul 34400 Ishakpasa Cad., Kutlugun Sok. No:3
89% 739
41.0070586 28.9813756
Mavi Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Wrz 2016
8.0

Great location minutes walk from all sites. Staff were really friendly and helpful in organising things. Wi-Fi worked great too. The bathrooms were a bit dirty and not cleaned regularly. Room could have gone a fan or something as well. Overall would recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Wrz 2016
8.6

We stayed at Mavi for 4 nights. It was a good hostel for what we paid. The staff were very friendly and welcoming. The Hostel itself was fairly clean but the dorm we stayed in wasn't cleaned regularly during our stay. The floor got a little dusty. Breakfast was simple but good. Best part of the hostel is its location. Literally 3 minutes away from the palace and Hagia Sophia. Would recommend this place to backpackers travelling to Istanbul for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
31 Sie 2016
6.0

Shower was cold, kept on blocking up too.. Beds were painfully bad.. Minimum security during the day.. Had a good view of the palace

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sie 2016
8.0

Çalışanlarının güleryüzü konumunun mükemmeliyeti fiyat dengesi ile tavsiye edebileceğin bir yer

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
9.4

Muy buen hostel justo a un minuto y medio andando de Santa Sofía. Las sabanas están limpias, las toallas también, todo está bastante limpio y las vistas desde el dormitorio grande son excelentes. El precio en el hostel es bastante mas barato que los precios que aparecen en la página web si reserváis por aquí, a mi me salió a 7.50€ la noche (reservando por aquí) y mis compañeros de dormitorio habían pagado 5.50€ reservando en persona. Sin duda repetiré en este Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Sie 2016
9.7

Best hostel in Istanbul for budget travelers ! Amazing staff, Amazing view, Lockers, Towel, Breakfast, Good showers, Good wifi, Good price, Good location ! I recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
9.1

Reception was great. Location is fantastic. Price is incredible. Overall, I highly recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Lip 2016
10.0

Mi estancia en este hostal fue una de las más divertidas y económicas que he tenido. El personal es más que amable y se encuentra perfectamente ubicado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
10.0

This great hostel is very nice. The location is also perfect. You must stat here at least 2 weeks for visiting near the blue mosque.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2016
10.0

員工人超好的

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.