Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Maverick Hostel & Ensuites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,740 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,740 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
Maverick Hostel & Ensuites Located at Ferenciek tere 2, , Budapest.
Maverick Hostel & Ensuites
Hungary
Budapest 1051 Ferenciek tere 2
91% 1740
47.4926312 19.0551853
Maverick Hostel & Ensuites
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
28 Lis 2016
8.6

Really cozy! Close to the metro station and very centred among the main sights of the city! The beds and bathrooms are very spacious. I would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
24 Lis 2016
8.9

Bon hostel très bien situé. Chambre spacieuse. Il faisait très chaud dans la chambre et difficile de faire baisser le chauffage.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lis 2016
8.6

Localização excelente, ambiente amigável. As camas poderiam ser melhores.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lis 2016
8.9

Great, really clean hostel with some NON bunk beds!!! However, not a really social hostel and is more targeted towards an older crowd

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We try to boost our social life by organising social events 5 times a week, we would like to help our guest socialize and our aim is to create a lively, friendly, cozy hostel atmosphere. Hope to see you again.

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Lis 2016
10.0

Excellent! Clean, good facilities, good venue, friendly staff, good prices! Recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Lis 2016
9.7

Great hostel. Not like the other party hostels in Budapest but amazing none the less. Very nice facilities. Almost like a little hotel. Rooms and kitchen were nice. Central location. Kebab shop next door. Staff were helpful. Budapest is the place to go!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
8 Lis 2016
9.7

위치도 상당히 좋고 시설은 화장실이랑 샤워실이 함께있다는것과 방에서는 와이파이가 불안정하다는것 정도 입니다. 일층에는 큰 마트와 2개이상의 정말 맛있는 빵을 파는 빵집 케밥집등이 있어 좋았습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Lis 2016
9.7

Clean room and shower. In my room (for two people), there was air conditioning, hair dryer, tv, etc. Secured because of key and badge for access. Just near the subway.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
25 Paź 2016
7.7

Nice hostal, good location but do your laundry is expensive. Do it before to come here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
25 Paź 2016
9.4

전반적으로 만족. 그런데 숙소 앞에 담소를 나눌 공간이 있는데 거기서 떠드는 소리 방 까지 다들려 잠들기 불편. 만약 성수기에는 사람 많아 더 심할듯. 아예 그 공간을 여닫이 문으로 하면 되는데 문도 없이 오픈된 공간에 소리가 울려 더 시끄러워 잠들기 어려움. 시설 위치보안 청결 좋음

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.