Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Masaya Hostel Bogotá

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 995 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 995 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Sie 2017
10.0

Auberge top, très bien placée et agréable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2017
10.0

Rien à dire si ce n'est que c'est une excellente adresse dans la candelaria.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Sie 2017
8.9

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Mitarbeiter waren sehr hilfsbereit und aufmerksam. Das Frühstück für 12.000 POS lohnt sich definitiv. Es gab eine große Auswahl mit viel Obst, Rührei und Pancakes. Das Hostel war sehr sauber und die Zimmer waren gut ausgestattet

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2017
9.7

Only rated security low because I thought it was excessive but other people will appreciate it. Live music nights, sociable staff and beautiful community spaces really make this place cool.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2017
9.1

Clean and trendy hostel Good customers service

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello Thanks a lot for your comment, we appreciate it. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
8.6

Echt een aanrader. Was hier 3 nachtjes als solo traveller en snel mensen ontmoet. De staff is erg behulpzaam en vriendelijk. Het hostel ligt in een leuke buurt met winkels en musea, let wel gewoon goed op je spullen wanneer je de straat op gaat! Ontbijten bij het vega tentje ernaast moet je doen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Lip 2017
8.3

Lovely clean Hostel in a good location. It was more expensive than other Hostels in the same area, however was much nicer. Good breakfast included for Private Rooms. Our room was under the stairs at the back of the property, making it loud when people were walking up and down the stairs. Overall great place, would recommend if you're looking for a clean and safe Hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello Thanks a lot for your comment, we really appreciate it. It is good to recive always a feedback from our guests. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Lip 2017
8.6

Needs more bathrooms

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello Thanks a lot for your comment, we will keep in mind your suggestion. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

27 Lip 2017
9.7

Supermooi hostel. Er hangt een fijne relaxte sfeer met altijd een jazzmuziekje op de achtergrond. Je merkt dat er goed is nagedacht over het concept en de stijl. Een aanrader als je een netjes sfeervol, niet te druk hostel zoekt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lip 2017
8.9

Masaya is a great hostel! Two factors, though, prevent me from giving it a perfect rating. I reserved and paid for a 4-bed dorm but was given a 6-bed dorm. I was told no more than 4 people would be in the room, but that wasn't the case (there were 5 or 6 at times). When I checked out, staff didn't care or acknowledge their mistake. Showers are great, but it could use more than 2 toilets, both of which were pretty nasty the last day. Plus there was no soap for about a day. Breakfast is the bomb!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello Thanks a lot for your comment, we are really sorry about the inconvinients you had and of course we will keep in mind your suggestions in order to improve. Every guest we host is so important for us and that is why we care a lot to give the best service. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.