Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Masaya Hostel Bogotá

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 774 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 774 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7
Masaya Hostel Bogotá Located at Carrera 2 no 12 48 Candelaria, Centro Bogota, Bogota.
Masaya Hostel Bogotá
Colombia
Bogota Carrera 2 no 12 48 Candelaria, Centro Bogota
90% 774
4.5965947 -74.0701246
Masaya Hostel Bogotá
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Lis 2016
8.6

Great hostel, good location, nice vibe, clean, plenty of space, good breakfast (8.000 when staying in dorm). Beds should be renewed, not very comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Lis 2016
10.0

This was the first hostel we stayed at to begin 4 months of travelling, couldn't have been any better. Met lots of people over the 2 days, very social hostel and staff all friendly and helpful and the beds were comfy! A*

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
10.0

Todo estuvo excelente en mi estadía, el staff es muy amable y te saben hacer sentir en casa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lis 2016
8.6

Super Lage, wenn man hier auch nachts nicht rumlaufen sollte, super Stimmung, beste Duschen in einem Hostel die ich je gesehen habe :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Lis 2016
9.7

One of the nicest hostels I've ever stayed at! It is local owned and run which is always good. Breakfast not included but very reasonable. Bar area is sociable and there are events on every night; live music, cooking, dance classes etc. My only criticism is that two toilets is nowhere near enough for all the guys, and there's five showers! Don't know why that decision happened. Must be a real pain in peak season especially when there are music events. Laundry a bit pricey.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lis 2016
5.7

Should have more bathrooms.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Lis 2016
8.9

The location within La Candelaria is great. Just up the hill from Bolivar Plaza and next to the student area where you can drink chicha. The hostel was clean and well laid out. My room was comfortable and not too cramped. The bar closes quite early at night but there are plenty of places local to visit if you want to. The hostel is quiet at night so you can get a good night's sleep.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • apolovillarreal
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lis 2016
8.3

Todo muy bien dentro del Hostal los chicos de recepción muy amables y superar cheveres

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Apolinar Muchas gracias por tu comentario, nos alegra que hayas tenido una buena estadía en nuestro hotel.

30 Paź 2016
10.0

说过了,很好。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • brimmanfrazer5680
  • Wyspy Dziewicze Stanów Zjednoczonych, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
29 Paź 2016
8.3

Shortage of bathrooms and showers. Fiendishly staff and good location though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello Brimman We appreciate your comment, we will work to improve our facilities.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.