Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mary's Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1380 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1380 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2017
8.9

Ótimo e super em conta. O quarto não é super grande mas tem o espaço necessário. A cama é ´ótima, tem TV, mesa, local para guardar malas e roupas. Além de ser do lado de um metrô. Voltarei com certeza!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Sie 2017
9.4

Ya habia alojado con anterioridad el 2014, juntio a unos amigos, esta vez con mi pareja actual. A pesar de ser una habitacion pequeña, tenia todos los servicios que uno espera. Cercano al metro y bien muy hubicado, sector tranquilo a pesar de todo. Totalmente recomendado, definitivamente volveria a alojar en este lugar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2017
8.9

Great location !! I suggest , but hotel is not clean, really. Anyway. Stayable because of location and security.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Lip 2017
9.7

Very nice hostel! I would share my experience with everyone.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2017
10.0

Ótimo hotel, higiênico, equipe atenciosa, bem localizado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2017
9.4

Gayet güzel ve rahattı, hemen 2 dakikalık yürüme mesafesinde metro durağı var ve bir çok yere ulaşımı bu sayede kolay. Etrafta Türk ve yabancı restoranlar bulmak mümkün, ayrıca ana yolun karşısında yaklaşık 3 4 dakikalık mesafede carrefour var Özetle, lokasyon bizim için iyiydi metroya otobüs duraklarına bir tren garına çok yakin Temizlik iyiydi , her gün odamız temizlendi Lobide duran 5 görevliden 4ü sıcak kanlıydı 5gece hic sıkıntısız kaldık, şampuan ve duş jeli vermiyorlar kendiniz götürün

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Maj 2017
5.7

It was 95 degrees outside when we arrived at the hotel. The room was unbearably hot. We inquired with the front desk if they had a fan or AC available and they informed us "Paris is not usually this warm". That might be the case, but you should have a way to cool down the room either way. We couldn't sleep a single night we were there and woke up sweating many times throughout the night. Completely miserable experience.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
8.9

Helpfull and kind staff always thinking with you.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Kwi 2017
8.0

Petite hôtel bien situé avec une personne présente 24h:24h à l'accueil. Nous avions des chambres avec salles de bain privatives qui étaient petites mais largement suffisante pour un court séjour. A notre disposition il y avait des serviettes et du savon (qui sent très bon). Certaines personnes à l'accueil sont plus souriantes que d'autres, mais nous avons eu à notre départ une personne que nous avions l'impression de déranger car elle était sur son téléphone. hotel calme donc agréable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×