Hostelworld.com

Marmara Guesthouse

  • 15 / 2 Sultanahmet, Akbiyik Caddesi Terbiyik Sokak, Stambuł, Turcja
Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 452 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 452 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.5
Marmara Guesthouse Located at 15 / 2 Sultanahmet, Akbiyik Caddesi Terbiyik Sokak, Istanbul.
Marmara Guesthouse
Turkey
Istanbul 34122 15 / 2 Sultanahmet, Akbiyik Caddesi Terbiyik Sokak
97% 452
41.0058441 28.9811182
Marmara Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
10.0

Amazing location Adorable and vers efficient staff, always ready to help you Gorgeous view of the Bosphorus while have delicious and very generous breakfast on the great terrasse Super clean and comfortable rooms In one word : AMAZING HIGHLY RECOMMENDED !!!! Will come back anytime and will recommended to family and friends !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2016
10.0

The staff was incredibly welcoming. My room was cozy and very clean. They helped me with booking a trip to Cappadocia and other local day tours.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2016
10.0

Ich kann das Marmara Gesthouse uneingeschränkt weiterempfehlen. Sehr zentrale Lage, alles war sauber, die Mitarbeiter waren super nett und hilfsbereit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Myślałem, że to było naprawdę świetnie w Marmara Guesthouse i chciałbym sprawdzić w mojej następnej podróży Istanbul chętnie tu ponownie. Dzięki za wspaniały czas!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sty 2016
9.7

It was a lovely stay at Marmara Guesthouse. It surely gives you the best value for money with warm hospitality that you could ever wish for. The breakfast was lavish.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2016
9.4

Even though our flight was delayed from Paris and we arrived very late in Instanbul, the staff was on hand and very accommodating. The room itself was comfortable, with a quaint little couryard and the breakfast was excellent, though it was a bit too windy to enjoy eating it on the terrace. The staff were also quite knowledgable about nearby tourist sites and how to use the public transit system. Wish we could have spent a few more nights at Marmara Guesthouse!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2016
10.0

This is a 5 minute walk from Aya Sofia and the Blue Mosque. I was not prepared for the gorgeous, spotless rooms in this place. Four-poster bed, brocaded bedding, large bathroom. Then there's the marvelous patio area that looks out over the Mediterranean. The breakfast was stellar with freshly squeezed juices and a large buffet of dishes. The staff was so kind particularly the morning crew.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Gru 2015
9.4

We loved staying there. It was good value: we had everything we needed and the location was very close to the main places we wanted to visit. We enjoyed chatting with other guests and staff over breakfast. It was quiet at night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2015
10.0

Great place to stay with awesome staff, excellent location, exceptional comfort and cleanliness, and What a BKFT!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.