Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Marmara Guesthouse

  • 15 / 2 Sultanahmet, Akbiyik Caddesi Terbiyik Sokak, Stambuł, Turcja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 474 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 474 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Mar 2017
9.7

Wonderful place! Met lovely travelers...breakfast could improve with more savory food less sweets....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Mar 2017
9.1

Confortable y completo. Excelente desayuno y amabilidad del personal. El ambiente un poco quedado pero de igual manera un excelente lugar. Volvería sin dudas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2017
9.7

Really lovely guesthouse in a fantastic location. Lovely breakfast with great views was a wonderful way to start the day. Room was very comfy and staff very pleasant and attentive. Perfect base for exploring Istanbul!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2016
10.0

Our stay in Marmara Guesthouse could no be better: nice and delicious traditional breakfast (handmade), kind and polite staff, very clean rooms and perfect location near of the city highlights. Having breakfast in the roof terrace was amazing!! thanks for make our stay unforgetable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lis 2016
10.0

Great location, clean, delicious breakfast and fantastic service. I hope to return soon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lis 2016
8.3

I stayed a whole week at the Marmara Guesthouse and I must say is great value for money - facilities are simple but clean and you have a good included breakfast, my room was comfy and welcoming. The staff is really nice and helpful too. The only problem for me was the noise; the room was not soundproofed AT ALL and it was like having the corridors noisy traffic next to my bed, same with breakfast conversations. But then I am a light sleeper, so it may not be a problem for others!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Lis 2016
10.0

Simplemente genial, muy buena atencion, lugar super limpio, mas que hostel es un hotel, tranquilo, seguro, muy cerca de todo, muy buen desayuno, no tengo quejas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lis 2016
10.0

Amazing place. We were only in town for one night, but this guesthouse was the best of our six-weeks trip. Breakfast was awesome with a great view on top of the building and it was in a prime location in the old city, right next to some big-name sites. Neighborhood seems quiet and calm, though the restaurants a block over can get pushy if you're just walking through and not looking for anywhere to eat. Room was great and the bathroom was pristine. We would stay here again in a heartbeat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
10.0

perfekte Unterkunft, sehr romantisch und ehrlich

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
9.7

Excellent hosts. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.