Hostelworld.com

Markos Village

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 178 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 178 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
Markos Village Located at Ios 84001, Cylcades, Ios.
Markos Village
Greece
Ios Ios 84001, Cylcades
92% 178
36.7212738 25.2826309
Markos Village
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • kristindyer
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
15 Wrz 2015
10.0

This was the perfect location for Ios, as it was near the town and in between the beach and the port. Lovely hosts picked me up from the port and couldn't be more friendly and helpful. Thanks George and Maria for a great stay. I'm sure I will be back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Wrz 2015
10.0

Vivamente consigliato!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2015
10.0

We love staying at Markos! This is our third time in two years and it was as a wonderful as ever. You can't really get a more friendly or lovely guy and the location is perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • haileebethyname1446
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
28 Sie 2015
8.6

Great location to all bars in Ios. Port transfers and pool fab. Not very communal though, so tricky if you're travelling alone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
27 Sie 2015
10.0

The staff here are so nice, picked us up and dropped us to the port.. They are really great with advice and keeping the place clean and safe

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
20 Sie 2015
9.4

Great, cheap hostel with the possibility for an amazing time. Markos had the most friendly, helpful staff, a great pool to relax by and a close location to bars, restaurants, the bus stop etc. There is a great communal space which we enjoyed - however if your fellow hostellers aren't into socialising the atmosphere could be a bit slow.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Sie 2015
10.0

This hostel was brilliant in terms of custOmer service. The staff went out if their way to help me when there was a miscommunication. Great pricing and great facility. Could not fault anything. Recommended to all backpackers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2015
10.0

Markos village was perfect. 2 min walk into the village/bars/clubs. 5-10 bus ride to the main beach. Pool and rooms were great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2015
8.3

I would definitely recommend and stay again. I was staying by myself in a private room with terrace which was great, but for price it wasn't the best. If I'd shared the cost with a friend it would have been ideal. Air conditioning did not work well in my room & was very hot. Staff were very friendly. Location was perfect.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sie 2015
9.4

Went out of their way to make guests feel comfortable. Location is amazing & staff in the bar are legends. €2 Euro toasters are top notch!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.