Hostelworld.com

Marine Tourist Guest House @ Negombo Beach

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 244 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 244 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
9 Lut 2017
10.0

Top notch! Very friendly staff, across the street from the beach, rooms were massive with a great view. No complaints at all. Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lut 2017
6.0

Ne pas réserver dans les dortoirs qui sont à la limite du supportable...à ne pas refaire. Pour une note positive: bien placé.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
31 Sty 2017
8.6

En general el hostel esta bastante bien, quiza los baños bajen la pintuación, no hay agua caliente y solo una ducha medio decente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
23 Sty 2017
7.1

This is a good hostel for a few nights before or after a flight as it's 30 mins from the airport. Rooms are comfortable with air con. Wifi is a bit of a hit n miss and sometimes there's no electricity. Although they have dorm rooms it's not really a hostel in that there is no common room to hang out only a big reception space. Location is good though, across the road from the beach. Would recommend for a day or two. Staff are really friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
8.9

Everything was fantastic!!! Perfect location, perfect price, one problem was that our balcony door was not able to lock and close properly so we felt our valuables were not very safe. Would definitely come again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2017
6.6

The hostel was decent. The location is pretty far away from the main party street.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
18 Sty 2017
8.0

+ You can really get a HOT shower and the pressure is good! + Staff are honest and they are ready to help you in any way (I left my little backpack over there for three weeks for FREE) + Huge lockers in dorm rooms + Comfy mattress - Wifi only works in the common area (but it's good one!)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Sty 2017
8.3

Nice place to rest a weary head after a long flight, bed was very comfy and big and shower was lovely. we only stayed here as a transfer hostel, but we wandered around both that night and the next morning and there didn't seem to be too much going on in the area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Gru 2016
7.7

廁所有異味,通風不太好,不過其他都挺好的

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Gru 2016
8.3

Perfect location for at walk on the Beach and restaurants. Good for one night after arrival to Sri Lanka / before departure. Air condition always at 25 degrees = good. Thats Means no dissussion / not so cold that you get a cold.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.