Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Marguerite House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 116 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 116 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.6
Marguerite House Located at 22 Marguerite Rd, Glasnevin, Dublin.
Marguerite House
Ireland
Dublin Dublin 9 22 Marguerite Rd, Glasnevin
96% 116
53.3661235 -6.2546539
Marguerite House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
10.0

Excellent B&B. Close to town. Eilish very helpful. Highly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
10.0

Glasnevin ist ein toller, ruhigerer stadtteil: gravediggers-pub, cemetery, botanischer garten, Griffith-Park ... und dennoch ist man per bus schnell im town-centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
8.6

Very friendly welcome, great breakfast (with a last-minute dietary requirement accommodated) and comfy beds. Really quick and easy to get to central Dublin by bus, and free parking on the street. Would be nice to have tea and coffee in rooms, and was a bit noisy in the ground floor room early in the morning when the owner was making preparations for the day (avoid using washing machine before 7am!). Overall great value!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
10.0

This place is clean, and located close to the Botanic Gardens. We walked to many bars and restaurants. The owner is friendly and very helpful. Great breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
9.1

La casa y sus propietarios son muy acogedores, te ayudarán siempre que puedan. La zona es tranquila, limpia y parece segura. Lo malo es que el centro de Dublín está algo lejos, al menos para ir andando con niños, y el autobús al centro es caro si compras cada billete por separado, además que el conductor sólo acepta monedas y no devuelve cambio. Preguntad en la oficina de turismo sobre bonos diarios. Cerca del B&B están el jardín botánico y el cementerio de Glasnevin, ¡recomendados!.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
8.6

Friendly hostess, great breakfast, clean and comfortable room. Tea, coffee, fruit and biscuits available during the day, which was a nice touch. Easy bus trip to Dublin city centre, but out of the noise and crowds once there. This suited me.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
9.1

Excellent accueil. Très propre. Petit-déjeuner complet. Rue très calme. Bonne situation géographique par rapport à l'aéroport.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
10.0

I am very happy with my stay at the Marguerite House. Our room, and the entire building, was extremely neat and clean. The hotel was located near the botanical gardens which made for a lovely afternoon outing. The owner was very kind and makes a good breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lip 2016
10.0

Beautiful b&b conveniently located near Dublin. My room was beautiful and clean and comfortable, breakfast was delicious and more food than I could eat. The owner was very hospitable, staying up late to let me in when I arrived and very helpful with advice. The location is close enough to Dublin you can walk in to downtown but removed from all the chaos and crowding of city center. Stayed at a more expensive place downtown later in my trip and greatly preferred marguerite house.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2016
10.0

Very clean, quiet, and wonderful breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.