Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Marguerite House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
Marguerite House Located at 22 Marguerite Rd, Glasnevin, Dublin.
Marguerite House
Ireland
Dublin Dublin 9 22 Marguerite Rd, Glasnevin
95% 124
53.3661235 -6.2546539
Marguerite House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
8.6

Marguerites BnB is a lovely place to stay. Marguerite was very friendly and helpful, a wonderful host. Our room was very clean, every 3 of us had their own bed, which was great. The bathroom was a bit small, but ok for the two nights. The BnB is around 3km far from city centre, there is a bus stop close to the place, where 3 busses are going to city centre regularly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Paź 2016
10.0

I was there with a friend and it was absolutely perfect. The location was nice since it's near the botanical garden. Everything was very clean and the room was pretty spacy. For breakfast we got a fresh made irish breakfast which was delicious. We just felt at home there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Paź 2016
8.6

Nice and calm place out of the city center, near the botanical gardens. Bus stop around the corner. Good breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Paź 2016
9.7

This was an awesome place to stay. If felt like our home away from home. When we're back in Dublin we will be back to stay a Marguerite house. The owner is warm and friendly and very helpful when you are trying to plan your time in Dublin.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2016
9.7

Señora muy atenta. Desayuno muy bueno. Habitación confortable. Ubicación a unos 40 min a pie, pero con parada de autobuses muy cerca. Muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2016
9.7

The place was amazing. The host was very helpful and the place was very clean. The location was slightly out of town, but on a quiet street, only a 10 minute bus ride from O'Connell Street. If I am in Dublin again, I am staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
10.0

Excellent B&B. Close to town. Eilish very helpful. Highly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
10.0

Glasnevin ist ein toller, ruhigerer stadtteil: gravediggers-pub, cemetery, botanischer garten, Griffith-Park ... und dennoch ist man per bus schnell im town-centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
8.6

Very friendly welcome, great breakfast (with a last-minute dietary requirement accommodated) and comfy beds. Really quick and easy to get to central Dublin by bus, and free parking on the street. Would be nice to have tea and coffee in rooms, and was a bit noisy in the ground floor room early in the morning when the owner was making preparations for the day (avoid using washing machine before 7am!). Overall great value!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
10.0

This place is clean, and located close to the Botanic Gardens. We walked to many bars and restaurants. The owner is friendly and very helpful. Great breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.