Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Marguerite House

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 105 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 105 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.5
Marguerite House Located at 22 Marguerite Rd, Glasnevin, Dublin.
Marguerite House
Ireland
Dublin Dublin 9 22 Marguerite Rd, Glasnevin
95% 105
53.3661235 -6.2546539
Marguerite House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2016
10.0

Very clean, quiet, and wonderful breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2016
9.7

Stayed here for one night. Lovely room and service. Home cooked breakfast in the morning. Bus stop and botanical gardens right around the corner. Clean and homey environment.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
9.7

We stayed here only for a night, but the room and hospitality were absolutely lovely.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
9.4

Really nice individualistic place with an athmosphere like at home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
9.7

Very good Wlecome. The owner is very kind and considerate. Marguerite Road, and so Marguerite house, are very quiet. You can take the bus at the corner of the street to go quite quickly to city center

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
8.9

Eilish was a very welcoming and pleasant host. She was very attentive and helpful. Room and bathroom spotless. Thank you for an enjoyable stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
10.0

Personne très accueillante! Aux petits soins pour ses hôtes. Bon emplacement, dans une rue calme, à 10min du centre ville en bus (arrête tout près du logement). Logement très propre et confortable. L'accueil chaleureux fait que l'on s'y sent comme chez soi!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Kwi 2016
10.0

I have now stayed at Marguerite House twice. The breakfast is awesome! O'Connell St is a short bus trip away, I have also walked it in less than 30 mins. You get a key to the door and a code so it's perfectly safe. Eilish is lovely and will help with directions and suggestions for what to do, if required. This will be the only place that I stay when I return to Dublin in the future.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
10.0

Everything you want in a B and B and more. Very friendly welcome, upon arrival there was no space to park our hire car so the proprietor moved theirs round to the garage so that we could park directly outside the house. Lovely breakfast and only a 20 minute stroll into Dublin. Would stay again in a heartbeat

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2016
9.1
Przetłumaczone przez Google

Warto w pewnej odległości od centrum miasta i transakcji jest wielki. A pani pomaga w ogóle

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.