Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Marco Polo Top Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 381 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 381 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
9.1

Solamente he echado de menos un espacio común donde poder socializar con otros viajeros en las horas de descanso en el Hostel. Marco Polo Hostel es perfecto para una estancia en Budapest por la relación calidad precio. Esta cerca de los principales Ruin Pub de Budapest. La recepción esta abierta las 24 horas. Es limpio. Desayuno por 2,8. En la habitación compartida tienes tu propio armario con llave.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • emmapugh
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
6 Sty 2017
8.3

Rooms were so cosy but it made it kind of anti social. Had to leaves keys at reception when you left the building which was good as I always lose my keys. Staff were friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
5.1

Im Zimmer zwischen den Betten großer Fleck, wahrscheinlich von Erbrochenem. Leintücher der Matratzen zu kurz. Duschkopf in Bauchhöhe an der Wand, zum Duschen musste man Brausekopf immer selbst halten. Sehr hellhörig und laut. An einem Tag fielen Heizung und Warmwasser aus, Zimmer kalt, Duschen war nicht möglich. Auf meine Beschwerde hin wurde mir von der Rezeption mitgeteilt, er könne die Heizung nicht reparieren. Ich habe für Ende April für 14 Personen gebucht und erwäge, zu stornieren.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Gru 2016
9.1

Great location, great staff. No kitchen. Common areas are where the breakfast is served but no one goes there. Calm hostel great for rest. Wifi in 7/10 it works but sometimes is slow.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Lis 2016
7.1

A una calle del Szimpla, por lo que su ubicación es excelente. El personal era raro de narices, y la atmósfera era rara. Pero vamos, tampoco se puede pedir más por el precio que tiene. Es perfecto para dormir una sola noche. Me gustaría también destacar el sistema de camas que tienen, perfecto para grupos de 4.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
7.7

It should provided towel like basic facilities in the price itself. No need to pay extra as deposit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Paź 2016
10.0

Wonderful place! Worth every penny

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Paź 2016
8.3

Great staff but access to kitchen facilities would be good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Paź 2016
5.7

Marco Polo was certainly an disappointment for us. The bedroom was dark, and some lights were not working properly ... Because of the carpets, the place was smelling bad, and our view was blocked by curtains, you could not feel safe to charge your phone, as this was only possible in Tables, far from the beds. The big problem was the shower ... NO privacy at all, with courtains that's always disturbing our shower, and always really, REALLY dirty.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
25 Wrz 2016
6.9

Good location. Dorms are nice because they are big and have separation between 2 or 4 beds. Nice and helpfull staff. It is not a sociable hostel, at leat when I was there during weekdays. Bar was always quiet I was alone most of the times. It is good that they have a bathroom inside the dorm but it is not a nice one. Not very clean, it smelled all the time and the showers are not private at all and only separeted by a dirty curtain.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.