Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Marble Arch Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 183 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 183 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Cze 2017
6.6

Stay was ok. Downside: Tried to make me pay in Euros instead of Pounds with an unfavourable conversion rate for me.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
10.0

Service, location, cleaning and safety was perfect. I would prefer the Marble Arch Inn for my next trips in London.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2017
5.7

The room was very small and the bed was too short. (I'm 1,75m) it also wasn't a double bed. We nearly fitted next to each other.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
9.4

Loved it!! Perfect location with a 5 minute walk to the shops on Oxford street! Lovely little room with ensuite, TV and fan. Only downside is having to leave your room key at the reception when going out. It's an actual key and not a card so I understand why they don't want to risk you losing it. But we noticed that we never needed to show ID or booking reference to get the key to enter our room when we got back. So in that sense sequrity could be a little better. We will definitely be back!:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Maj 2017
9.7

Small room but good location and value for the cost! Very clean, friendly staff and comfortable beds

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2017
7.4

The pictures that are shown don't really reflect how the room actually looks. It was way smaller and the lighting made it kind of depressing. Also they take your room key every time you leave the building which makes you feel like your things are less secure. Overall the room was clean and the hostel itself is in a great location.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2017
9.1

Very peaceful and clean hotel. It really was a positive surprise for us. There is two little minuses: the sound from other rooms were quite loud and there isn't proper breakfast (only little food boxes). Luckily everything was so near it was easy to eat anywhere we wanted. Thank you, it was really nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2017
7.4

L'hôtel est très bien situé, parcontre il manque de modernité, la chambre je l'ai trouvé très petite (manque de rangement), parcontre la salle de bains très propre , bonne convivialité du personnel malgré tout.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Kwi 2017
9.4

Ottima posizione,buona pulizia,personale gentile e disponibile. camera con bagno privato pulita,televisione,ventilatore e prese usb a muro per ricarica dispositivi. Unica pecca la pavimentazione in moquette (su legno probabilmente),bastano pochi movimenti al piano superiore per creare rumori molto fastidosi. Nel complesso decisamente consigliato,in relazione al prezzo,posizione e servizi offerti

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
8.0

Tres bon emplacement géographique. Le rapport qualité prix est La. Pour une nuit cela nous convenait très bien. Top pour des jeunes de passages ou un court séjour pour des gens en week-end découverte. L'absence de petit déjeuner n'est pas gênant il y a plein de choses pour se restaurer tout près.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.