Hostelworld.com

Manly Bunkhouse

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 60 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 60 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.0
Manly Bunkhouse Located at 35 Pine Street, Manly, , Sydney.
Manly Bunkhouse
Australia
Sydney NSW 2095 35 Pine Street, Manly
69% 60
-33.7904898 151.2836641
Manly Bunkhouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
28 Mar 2016
4.6

This was the dirtiest of all of the hostels I stayed at during my two weeks in Australia. Even in the room itself, the carpet had so much stuff that when I mistakenly took my flipflops off after my shower the bottom of my foot was covered with just all of the disgusting stuff on a carpet imaginable. Everything else was okay/mediocre. Nothing special. The location was quite close and convenient though.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Mar 2016
8.6

Awesome location in manly, walked to everything. Mari is absolutely lovely, there was very heavy rain while we were there and we had a little water getting inside (pretty much unavoidable in aus when the rain starts raining sideways) but staff were all over it with buckets and towels etc. Was a great vibe, friendly but not a "party" hostel so not too loud to sleep. Room nice and clean, teamaking facilities and towels and whatever we needed. Would 100% stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Mar 2016
7.1

Left us waiting for over 30 minutes to check in, but this might has been an exception. Other than that decent hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Mar 2016
4.0

Not worth the money and very weird atmosphere. Having been stayed to many hostels around the world including over 15 in Australia, this would be the worst out of all.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2016
10.0

Really good location and really friendly staff! Loved staying here would deffo come back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
19 Sty 2016
8.0

Nicest hostel in manly. Some rooms much nicer than others. Worth the extra money. Great location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2016
2.6

This was the worst hostel I have ever stayed in. They advertise it as a "no party" hostel that is respectful of others. There were large and loud parties every night. The police were called three nights in a row. One of the male residents punch one of the female residents because of the way she looked. The staff did nothing and didn't perminately evict anyone. I did not feel safe the entire time I stayed there. The beds are old, thin, and uncomfortable. Save your money STAY AWAY!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • stephen1993
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Gru 2015
8.6

Great hostel! Right near the beach and a short walk to the city The people were nice in the hostel and easy to get along with Would recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Gru 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Ja i mój chłopak dostał prywatny pokój przestronny pokój, ale nie ma A / C i może się nieprzyjemnie gorąco. Oczywiście wiele osób, które były tutaj długoterminowe, którzy wydają się być dużo zabawy. Bardzo miły hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.