Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Manga Hostel Lapa – Rio

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 202 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 202 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.1
Manga Hostel Lapa – Rio Located at Rua do Lavradio 186, Lapa, RJ, , Rio de Janeiro.
Manga Hostel Lapa – Rio
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 20230-070 Rua do Lavradio 186, Lapa, RJ
85% 202
-22.9124679 -43.1821059
Manga Hostel Lapa – Rio
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
9.4

The staff at Manga house were incredibly helpful anytime we asked for directions somewhere or the best way to get to all of the attractions. If you are wanting to enjoy amazing food, and exciting, rad, night life this location is ideal. Overall an unreal experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
8.9

The staff and atmosphere where amazing! The hostel was clean but I would recommend to clean the toilets more often but where good enough.. I really recommend it if you want to meet people and feel like home

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
8.6

Ótimo lugar, bom pra curtir a noite na Lapa. Tem ônibus e metrô perto, da pra ir onde quiser com facilidade. O local é organizado e animado. Apenas o café da manhã pareceu simples, mas o suficiente para a realidade dos brasileiros. Gostei bastante e pretendo voltar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • rishavx
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
6 Sie 2016
7.4

The hostel was clean and ambience was great at the common area. But the rooms were really cramped and there were too many beds in one room. It would've been favorable if the dorms had a few lesser beds.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2016
9.4

Lugar súper recomendable, muy cerca de todo! La atención muy buena :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lip 2016
9.1

Just stayed there for one night but everything was fine...nice staff, great location with a lot of bars and restaurants nearby...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2016
7.1

El hostal es limpio y lindo, cercano a bares y restaurantes. Las duchas funcionaban bien, aunque tuve mala suerte en que justo la que usé salió el agua helada. El desayuno estuvo bien y la ayuda del staff excelente..Lo único que no nos gustó fue el dormitorio, aunque había aire acondicionado y varias ventanas, siempre había un olor desagradable a humedad. Con mi hermana pensamos que eran los colchones, que por cierto, deberían renovar, pues se sentían los resortes y estaban hundidos al medio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
9.1

No wifi in bedroom but other than that was a great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
9 Cze 2016
9.7

My 2nd time in this hostel. This is the place to stay if you've already stayed in the beach area (either Copacabana, Ipanema or Barra) and want to visit the more cultural spots of the city. It's considerably cheaper than Ipanema and it's right in the middle bar scene in Lapa. Breakfast was a bit underwhelming.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2016
9.1

Perfect location for night out, but a bit noisy for sleep. Employees are nice and helpful. Will recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.