Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Manga Hostel Lapa – Rio

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 194 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 194 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.9
Manga Hostel Lapa – Rio Located at Rua do Lavradio 186, Lapa, RJ, , Rio de Janeiro.
Manga Hostel Lapa – Rio
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 20230-070 Rua do Lavradio 186, Lapa, RJ
85% 194
-22.9124679 -43.1821059
Manga Hostel Lapa – Rio
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Lip 2016
9.1

Just stayed there for one night but everything was fine...nice staff, great location with a lot of bars and restaurants nearby...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2016
7.1

El hostal es limpio y lindo, cercano a bares y restaurantes. Las duchas funcionaban bien, aunque tuve mala suerte en que justo la que usé salió el agua helada. El desayuno estuvo bien y la ayuda del staff excelente..Lo único que no nos gustó fue el dormitorio, aunque había aire acondicionado y varias ventanas, siempre había un olor desagradable a humedad. Con mi hermana pensamos que eran los colchones, que por cierto, deberían renovar, pues se sentían los resortes y estaban hundidos al medio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
9.1

No wifi in bedroom but other than that was a great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
9 Cze 2016
9.7

My 2nd time in this hostel. This is the place to stay if you've already stayed in the beach area (either Copacabana, Ipanema or Barra) and want to visit the more cultural spots of the city. It's considerably cheaper than Ipanema and it's right in the middle bar scene in Lapa. Breakfast was a bit underwhelming.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2016
9.1

Perfect location for night out, but a bit noisy for sleep. Employees are nice and helpful. Will recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Maj 2016
7.7

Great location in the middle of Lapa, only a few meters walk from where all the action is on weekend nights. I loved that the lockers in the rooms were big enough to store my whole bag. Breakfast was great and staff really friendly. I thought the showers were quite dirty and didn't have any hot water. But all in all I would recommend to stay here, especially if you're planning to party in Lapa while you're in Rio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Maj 2016
8.6

Only stayed the one night but it was a cool hostel. Right in the mix of the street night life of a Friday and only 10 min walk to the steps

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Mar 2016
9.7

Meiner Meinung nach hätten wir ein besseres Hostel in Rio nicht finden können. Sehr individuell ausgerichtet, mit Liebe zum Detail und außergewöhnlich. Trotz der sehr zentralen Lage (Partymeile nur 100m um die Ecke) finde ich das Hostel ruhig und hört keine Geräuschkulisse im Schlafsaal. Für das Damenzimmer gibt es ein extra Bad (Toll). Einziger Mankell: hätte sauberer sein können und bräuchte mal ne Sanierung (etwas schimmelig, aber noch echt ok und nicht abschrecken lassen)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • steve_rat
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 66 Recenzje
22 Mar 2016
8.3

Nice location in the nightlife district. The bed was comfortable and the room had aircon. The hostel was pretty quiet when I was there - not sure what it is like in busier periods.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Mar 2016
9.4

Muy buena estadia en general. La habitación LEME tiene mucha humedad, no la recomendaria.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.