Hostelworld.com

Manga Hostel Lapa – Rio

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 179 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 179 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.0
Manga Hostel Lapa – Rio Located at Rua do Lavradio 186, Lapa, RJ, , Rio de Janeiro.
Manga Hostel Lapa – Rio
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 20230-070 Rua do Lavradio 186, Lapa, RJ
86% 179
-22.9124679 -43.1821059
Manga Hostel Lapa – Rio
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Mar 2016
9.7

Meiner Meinung nach hätten wir ein besseres Hostel in Rio nicht finden können. Sehr individuell ausgerichtet, mit Liebe zum Detail und außergewöhnlich. Trotz der sehr zentralen Lage (Partymeile nur 100m um die Ecke) finde ich das Hostel ruhig und hört keine Geräuschkulisse im Schlafsaal. Für das Damenzimmer gibt es ein extra Bad (Toll). Einziger Mankell: hätte sauberer sein können und bräuchte mal ne Sanierung (etwas schimmelig, aber noch echt ok und nicht abschrecken lassen)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • steve_rat
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 66 Recenzje
22 Mar 2016
8.3

Nice location in the nightlife district. The bed was comfortable and the room had aircon. The hostel was pretty quiet when I was there - not sure what it is like in busier periods.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Mar 2016
9.4

Muy buena estadia en general. La habitación LEME tiene mucha humedad, no la recomendaria.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2016
8.0

Fantastic location right next to all the bars/clubs in lapa. 20/30min bus ride to copacabana. Really cool decor and cleanish rooms. Not a particularly social hostel but perhaps that was just our experience of it. Staff are helpful but don't speak English that well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • RodrigoFull
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
8.6

Hostel bem bacana , localização maravilhosa , o staff todos bem atencioso e prestativo . Único ponto negativo que reparei que tinha muito mosquito no local , fora isso tudo suave

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2016
9.1

- Washing facilities for clothes would have been useful - the staff are great! all friendly, enthusiastic and keen to help.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Sty 2016
8.0

Auberge agreable dans un quartier animé. Le petit dej' est complet. Le personnel est sympa, ils dont des bonnes caipi aussi ;) une bonne adresse et un super sejour a rio !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Sty 2016
10.0

Had an amazing time at Manga Hostel! Everything was perfect, definitely I would stay there again. The hostel has a great atmosphere, the staff is very very helpful, and is very well located (close to the best of Rio's nightlife). Also the beds are really good hahaha Thanks, Manga!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Sty 2016
8.6

excelente opción para quedarse en lapa! deben mejorar la limpieza de los baños. no me gustan los gatos...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Imranium
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
11 Sty 2016
5.4

The hostel is in a good location and the staff is very helpful except that they didn't have a map to give when i asked for another one cuz the 1st one got wet in the rain. The loud compressors of AC outside all the windows will not u sleep. NO wifi in the room or the open area or anywhere except the near the reception downstairs. The breakfast was not hygenic at all. Not an environment to meet people.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.