Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Manga Hostel Lapa – Rio

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 218 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 218 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.6
Manga Hostel Lapa – Rio Located at Rua do Lavradio 186, Lapa, RJ, , Rio de Janeiro.
Manga Hostel Lapa – Rio
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 20230-070 Rua do Lavradio 186, Lapa, RJ
84% 218
-22.9124679 -43.1821059
Manga Hostel Lapa – Rio
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
4.3

Claro. Embora Ryan me recebeu com simpatia observei questões que para mim foram problemáticas. 1) A suíte Pontal onde fiquei por algumas horas está com mofo no teto do banheiro, ao lado do ar condicionado e acima da televisão, afetando meus olhos e nariz cujo efeito está forte até o presente momento. 2) O rejunte do banheiro estava muito sujo, O chuveiro cai pouca água. No café tinha cabelo no melão. Avisei a jovem da cozinha e ela tirou o cabelo, deixando o melão. Sai a tarde. Não aguentei.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Lis 2016
9.7

Every thing is very good, the staff is nice always and the breakfast is delicious

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Paź 2016
8.6

Great location in Lapa, right on the main street near many bars. Staff was very welcoming and helpful in what to do. Hostel was clean, beds where OK and the locker was big enough to fit your entire backpack. No wifi in the room tho. And for some reason lots of mosquitos, take a repellent.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Wrz 2016
7.7

The hostel is located in the very heart of Lapa, excellent location. Staff was very welcoming and helpful in what to do. Beds where OK and the locker was big enough to fit your entire backpack. Even though I stayed on a weekend there wasn't much going on at the hostel, only brazilians travelling in groups and pretty much kept to themselves (the party on the street was on fire though). I guess that was just bad luck. The air conditioner was way too strong at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
10.0

EXCELENTE HOSTEL!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
7.1

Je suis déçue par la propreté des toilettes et des chambres. D'autre part, la presente importante de moustiques dans les chambres et les toilettes.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
8.6

O Hotel entrega o que promete. Localização não poderia se melhor. Ótimos funcionários. Recomendo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
9.4

The staff at Manga house were incredibly helpful anytime we asked for directions somewhere or the best way to get to all of the attractions. If you are wanting to enjoy amazing food, and exciting, rad, night life this location is ideal. Overall an unreal experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
8.9

The staff and atmosphere where amazing! The hostel was clean but I would recommend to clean the toilets more often but where good enough.. I really recommend it if you want to meet people and feel like home

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
8.6

Ótimo lugar, bom pra curtir a noite na Lapa. Tem ônibus e metrô perto, da pra ir onde quiser com facilidade. O local é organizado e animado. Apenas o café da manhã pareceu simples, mas o suficiente para a realidade dos brasileiros. Gostei bastante e pretendo voltar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.