Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Manga Hostel Lapa – Rio

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 209 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 209 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.6
Manga Hostel Lapa – Rio Located at Rua do Lavradio 186, Lapa, RJ, , Rio de Janeiro.
Manga Hostel Lapa – Rio
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 20230-070 Rua do Lavradio 186, Lapa, RJ
83% 209
-22.9124679 -43.1821059
Manga Hostel Lapa – Rio
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Wrz 2016
7.7

The hostel is located in the very heart of Lapa, excellent location. Staff was very welcoming and helpful in what to do. Beds where OK and the locker was big enough to fit your entire backpack. Even though I stayed on a weekend there wasn't much going on at the hostel, only brazilians travelling in groups and pretty much kept to themselves (the party on the street was on fire though). I guess that was just bad luck. The air conditioner was way too strong at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
10.0

EXCELENTE HOSTEL!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
7.1

Je suis déçue par la propreté des toilettes et des chambres. D'autre part, la presente importante de moustiques dans les chambres et les toilettes.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
8.6

O Hotel entrega o que promete. Localização não poderia se melhor. Ótimos funcionários. Recomendo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
9.4

The staff at Manga house were incredibly helpful anytime we asked for directions somewhere or the best way to get to all of the attractions. If you are wanting to enjoy amazing food, and exciting, rad, night life this location is ideal. Overall an unreal experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
8.9

The staff and atmosphere where amazing! The hostel was clean but I would recommend to clean the toilets more often but where good enough.. I really recommend it if you want to meet people and feel like home

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
8.6

Ótimo lugar, bom pra curtir a noite na Lapa. Tem ônibus e metrô perto, da pra ir onde quiser com facilidade. O local é organizado e animado. Apenas o café da manhã pareceu simples, mas o suficiente para a realidade dos brasileiros. Gostei bastante e pretendo voltar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • rishavx
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
6 Sie 2016
7.4

The hostel was clean and ambience was great at the common area. But the rooms were really cramped and there were too many beds in one room. It would've been favorable if the dorms had a few lesser beds.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2016
9.4

Lugar súper recomendable, muy cerca de todo! La atención muy buena :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lip 2016
9.1

Just stayed there for one night but everything was fine...nice staff, great location with a lot of bars and restaurants nearby...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.