Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Manena Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 897 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 897 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Kwi 2017
9.7

Lovely little hostel, super cute with a friendly atmosphere. The staff were extremely welcoming and helpful. They gave me great advice on things to do that helped me make the most of my short stay. Well located, clean, and offered activities like walking tours and bike rentals. Would definitely recommend this hostel and stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
10.0

Manena hostel es un lugar donde te vas a sentir en casa, de vdd me gustaría vivir en un lugar como ese, se vive un ambiente muy divertido, además las instalaciones son acojedoras. Conocerás a personas de todo el mundo y siempre recibirás ayuda del personal ante cualquier duda. Muy recomendable el walking tour con spiros. Vale la pena volver.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
9.7

The most friendly, cozy hostel I've been! 100% recommend if you want to make friends :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2017
10.0

Best hostel ever!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Kwi 2017
7.1

This hostel is very well located, in the middle of old town and close to museums, to the old port, etc. The staff is really kind as well, and the breakfast is worthy​. However the building is old and the facilities are not the best (thin mattress, few and small bathrooms). But still being a fair accommodation, probably I would book it again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello, Thanks for your review! We'll take your comment as an extra motivation to improve our facilities. Yes, we are a tiny hostel and that's what most of our guests like! :D Just let me add a little note about our building: of course it's "old": this hostel is located inside a former house of servant, used during the 17th, 18th and (probably) 19th century jointly with one of the glorious "Palazzi dei Rolli". Somehow you spent a night in a "old" piece of history... So we'll be waiting to see you next time in Genova! Best regards, Giulio Talamanca Manena Hostel Manager

11 Kwi 2017
10.0

Die Lage ist top, die Mitarbeiter sehr hilfsbereit und freundlich und die Stadtführung mit Spyros einfach großartig. Ein sehr empfehlenswertes Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a lot for your nice comment! :D It was a pleasure for us to have you and your daughter, we really hope to see you soon! All the best, Giulio Talamanca Manena Hostel Manager

8 Kwi 2017
9.4

O pessoal do hostel é bem amigável e receptivo. Deram boas indicações do que fazer e onde comer na cidade.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Kwi 2017
10.0

One of best hostels I've stayed, great location, super friendly staff, highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2017
9.4

Excelente hostal para descubrir Génova. Personal atento y servicial.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Mar 2017
9.4

Excelente! Funcionários ótimos. recomendo e me hospedaria novamente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.