Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Manena Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 928 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 928 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
24 Maj 2017
10.0

Simple y lindo. Todo perfecto. El personal muy predispuesto. Cocina de dieZ Y Cómoda. Un 10 pq no tiene defectos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2017
8.9

Esta muy bien ubicado. La limpieza esta muy bien aunque hay solo 3 duchas/baños y en horarios pico había que esperar un poco. El desayuno incluido está bien. El free walking tour muy recomendable e interesante.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Maj 2017
9.4

Great hostel, central location, nice staff, good facilities (for cooking, relaxing, reading, etc.), good shower and toilet and great beds!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
10.0

Amazing hostel!!!! I really recommend!!! Nice place, super clean, staff so friendly!!! And they have walking tour every day and give a lot of tips about Genova!!! Pretty good!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Maj 2017
10.0

Emplacement idéal, personnel super sympa, propre, que de belles rencontres !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
8.6

Close to all the bars, little difficult to find after a few lemonades. Kitchen area and free breakfast (always a plus) only 3 showers for a 12bed dorm, fine but you just have to time it right. Would stay again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
10.0

Absolutely amazing experience here, this place is wonderful. It made Genova great for me. Especially the walking tour, that is a must do! The guide is fantastic and the group's tend to be small making it perfect 😄

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2017
10.0

It was one of the hostels with the greatest atmosphere I have ever been. The people are extremely friendly and they help you with everything you need. The location it's just perfect. Thanks a lot!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchísimas gracias por estar con nosotros, te esperamos pronto de vuelta a Genova! Un abrazo, Giulio Talamanca Manena Hostel Manager

11 Maj 2017
9.1

Schönes Hostel mit großer Küche und Zubehör zum austoben. Leider ist es in einem kleinen Rotlichtviertel gelegen, was aber auch nicht weiter tragisch ist, da man von der anderen Seite dies umgehen kann und man ansonsten ja auch nur kurz durchlaufen muss. Mitarbeiter waren sehr freundlich, es ist gibt genug saubere Duschen und Toiletten und Genuas Attraktionen sind in Laufweite.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2017
9.4

Excelente Hostel. Confortável . Muito bem localizado. A única questão, é a quantidade de banheiros que é pouca diante da quantidade dos dormitórios !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.