Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Manena Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1093 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1093 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2017
9.4

A great Hostel with everything you need !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2017
10.0

Super chill place in the heart of the city and close to restaurants and views. I definitely recommend this place and I would stay there again. It was a very nice stay and the lower bunks have curtains you can close, which was nice. I never felt unsafe or like my stuff could be stolen. Everyone was really nice. They offer tours of the city every morning and they say it's around 3 hours but my tour was more like 5 hours, which was great! Lovely place, highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2017
9.7

A great location, entertaining and informative tour with Spyros, easy going with a good vibe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2017
10.0

Great hostel with really friendly staff. Comfy beds and the location of the hostel is perfect. 10/10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jogarey
  • Australia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
9 Wrz 2017
8.9

Really cute and friendly hostel located in the centre of Genoa's old town. All the main attractions are a stone's throw away and there are plenty of lovely local restaurants, cafes, and wine bars within walking distance. The staff were extremely helpful and friendly and the free breakfast was great. All the rooms are really clean, with someone coming in daily to tidy up. Would definitely stay here again and recommend it to others.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2017
8.3

Bueno, cómodo. Ubicación buena. La gente muy simpática

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Wrz 2017
10.0

Me encanto ir a este Hostel, sin dudas volvería. La ubicación es ideal porque está a pocos metros del Palazzo Rosso y a unos 600 del Porto Antico. Cumplen con todo lo que dicen, hablan varios idiomas y el lugar está limpio y es cómodo. Yo estuve en una habitación de12 personas y dormí perfecto. A destacar: hagan el free walking tour con Spyros, lo coordina el Hostel e hizo mi visita a Génova memorable, súper recomendando. Sigan las indicaciones de Hostelworld para llegar, súper sencillo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Wrz 2017
10.0

ich habe mich sehr wohl gefuehlt, trotz des beschrànkten Platzes. Die Mitarbeiter sind hilfreich und die Mitschlàfer waren ruecksichtsvoll. Leider ist es halt bei offenem fenster làrmig nachts.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Wrz 2017
9.1

Manena Hostel is one of three hostels in Genova. Very friendly and helpful staff, breakfast-buffet, top-located, we'd love coming back and seeing more of this fascinating city!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Wrz 2017
10.0

I had a great stay at the Manena Hostel. It was conveniently a short 10 minute walk from the train station and smack dap in the middle of the city. It was close to everything and in a safe location next to government buildings. The accommodation was very nice and comfortable with clean bathrooms a breakfast provided. I would recommend this hostel and definitely return. Great stay with great helpful staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×