Hostelworld.com

Manena Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 863 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 863 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
9.7

Hostel is in a really great location- just off of Via Garibaldi in Genova, within easy walking distance of most of the main attractions in the city. The staff here was incredibly helpful and welcoming; they offer a walking tour of the city and are quick to offer suggestions for things to do, places to eat, etc. Overall, the hostel was very clean, and the fact that breakfast is included is a bonus. Be aware that there is no age limit here; I shared a room with two middle-aged men during my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
9.7

Exelente hostal! Muy amable el personal! Quiza retirado de las estaciones de tren pero muy cerca del centro!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
10.0

Just stopped here for one night but I know it would've been a great place to stay longer! Very friendly staff, perfect location in Genoa and good facilities. Take the walking tour with Spiro; you'll be blown away with Genovese history!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lut 2017
10.0

Made Genova even better. They offer laundry service and towel rentals so no need to search for places in town. The guide they have, Spyro, has incredible knowledge and insight about the town, you will be blown away. Also he helps point out some great eating spots. Best hostel I've been to in Italy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Many thanks! Yes it's true, our walking tour is one of the best way to get through such a unique place as the historical center of Genova! All the best, Giulio Talamanca Manena Hostel Manager

30 Sty 2017
8.3

Manena Hostel had a lovely vibe. The people who i stayed with were friendly and the staff were really helpful. Good value for money and the facilities were pretty clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
27 Sty 2017
10.0

amazing experience, extremely friendly, helpfull and well informed stuff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
26 Sty 2017
10.0

Hostel muy cómodo y con ambiente agradable! El free walking tour que ofrecen es muy completo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tahliakite
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
10 Sty 2017
9.1

really great! only stayed 2 nights but the beds were super comfortable and had hot water, great wifi connection, friendly staff and easy to talk to other guests. good time all round.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
6 Sty 2017
8.6

Llegue desde estación Principe de noche. Tengan cuidado porque es algo peligroso. El hostal es pequeño pero tiene todo lo que necesitas. Se paga 5 e por usar casillero y te devuelven el $ cuando te vas. Me recomendaron ir a comer a da María, fue maravilla la comida. Por 10 e tienes dos platos y algo para beber. Totalmente recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2016
8.9

+Great location in the old city centre, really attentive and friendly staff and cosy common areas. -My sheets weren't clean. Still, can really recommend it! (based on one night stay)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, Thanks for your review! I apologise for the sheets, but there must have been a problem with our laundry service. We provide professionally cleaned bed sheets to all our guests, but I guess mistakes could happen during the washing process. Anyway you could have asked for a substitution! Best regards, Giulio Talamanca Manena Hostel Manager

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.