Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Manena Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 836 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 836 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
Manena Hostel Located at Vico alla Chiesa della Maddalena 9/1, , Genoa.
Manena Hostel
Italy
Genoa Liguria 16124 Vico alla Chiesa della Maddalena 9/1
91% 836
44.4105393 8.9333438
Manena Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Lis 2016
9.1

Todo muy bien, sólo un poco complicado ubicar la dirección por la naturaleza de las calles del centro de Génova

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
26 Lis 2016
9.4

下の段のベッドにカーテンが付いてるのが良かった。 スタッフの人も親切で、オススメの地元料理の店もすごく良かった。 シャワーが狭くて水の勢いが少し弱いのが難点かな?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • stiegelist3660
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Obieżyświat
  • 64 Recenzje
23 Lis 2016
9.1

At a 5 star location in the hart of the old town, the Manena hostel is close to everything that makes Genova fascinating. The staff is friendly, gives good advise and keeps the soundlevel in the hostel low. (you cann't blame them for a snorer) I could not wish better.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lis 2016
10.0

The staff was amazing. It was by far my favourite hostel in Italy. I liked how each of the lower bunks had curtains for added privacy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lis 2016
10.0

This was such a sweet place to stay. The staff was super helpful & thorough. The common areas were a great place to meet with other travelers. Location was perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
12 Lis 2016
9.4

Great, centrally located hostel. The atmosphere was lacking but I think that was mostly due to the time of year. I can imagine the communal space being better in summer. Great kitchen, helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
7.1

Lo despiertan para hacer limpieza Y él área alrededor no es segura

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola, Muchas gracias por tu comentario. Aquì tenemos un check out y un tiempo de limpieza porqué son necesarios para que todos encuentren un lugar limpio y ordenado. Creemos que respetar algunas sencillas reglas de convivencia es una forma de educación esencial. Sinceramente el casco viejo de Genova no es menos seguro que muchos mas en Italia y Europa. Lo unico es que hay callejuelas muy estrechas que al parecer pueden dar la impresion de un lugar de peligro. Pero me extraña mucho leer tu comentario ya que te pasaste casi toda una noche de fiesta borracha en el barrio con otros chicos... ;) Un saludo, Giulio Talamanca Manena Hostel Manager

1 Lis 2016
10.0

I can not say enough about this hostel, definitely one of the best hostels I have ever stayed in. Fantastic vibe, people, accommodations! I really loved this hostel and would definitely stay here again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Paź 2016
9.7

Loved this hostel and would completely recommend it! The staff was amazing and made the experience so much better:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Paź 2016
10.0

I stayed in Genova for three nights, and this hostel was wonderful for the cost. I was in a 12 bed mixed dorm with good wifi, and I loved the curtains the beds had as it helped keep others light out. The place had several showers and bathrooms, a kitchen, and hairdryers for rent. Breakfast is sorta lame, just stop by a cafe instead. They give out maps, and speak English well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.