Hostelworld.com

Manena Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 678 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 678 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
Manena Hostel Located at Vico alla Chiesa della Maddalena 9/1, , Genoa.
Manena Hostel
Italy
Genoa Liguria 16124 Vico alla Chiesa della Maddalena 9/1
89% 678
44.4105393 8.9333438
Manena Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2016
10.0

Very cool and nice owner!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Maj 2016
10.0

Отличное расположение в эпицентре достопримечательностей. До ж/д вокзала 15 минут пешком. Очень дружелюбный персонал. чисто, есть кухня. Хороший wi-fi

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pietrodm97
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Maj 2016
9.4

Muy acogedor y con un gran ambiente, el personal muy amable y la ubicación excelente. Recomiendo el walking tour que ofrece el mismo hostel, en tres horas te muestra todo el centro histórico, con profunda explicación e historia de genova. Una muy buena estadía. Tal vez el único aspecto negativo es que no hay suficientes baños para la cantidad de personas. A la mañana hay que esperar para bañarse o usar el baño, todo lo demás, perfecto

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Maj 2016
9.4

Muy buena ubicación y onda del personal. Y excelente el walking tour que te proponen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
9.7

i had a very good stay here. would definitly recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
8.3

Small hostel with a good ambiance. Could be cleaner and no locks on the rooms doors, but they have lockers. Rooms very packed (I was in a 8 bed dorm). But very good location; walking distance from everything!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
13 Maj 2016
8.9

Great place to stay, friendly staff and good location. The comfiest beds and we have been travelling a month now. Also a curtain on the beds for privacy. I would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
8.0

Un personnel très gentil et à l'écoute. Une bonne auberge pour une ou deux nuits à Gênes. Plutôt bien située, mais un peu de mal à la trouver à mon arrivée.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2016
10.0

Me encanto! Super recomiendo. Es economico y esta muy bien ubicado. El precio no incluye el desayuno pero lo ofrecen por 3EU. El personal muy amable y dispuesto. Cierran la atencion todos los dias 2horas para dedicarse a la limpieza y el ambiente me parecio calido y variado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2016
8.0

Nice hostel. The dorm room I was in was large. The location is pretty good. An easy walk from the train station. Wifi was great. The bathroom situation was the only drawback. There were only 2 bathrooms for 12+ people. Oh, and if you are following the directions posted on the site - after you make the turn just before the tunnel you are walking down that cobblestone street for quite a ways. It's the second right before that street opens back up to a large plaza and busy street.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.