Hostelworld.com

Manena Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 653 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 653 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
Manena Hostel Located at Vico alla Chiesa della Maddalena 9/1, , Genoa.
Manena Hostel
Italy
Genoa Liguria 16124 Vico alla Chiesa della Maddalena 9/1
90% 653
44.4105393 8.9333438
Manena Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Kwi 2016
9.4

Awesome hostel. Really well situated in the genova old town and closed on foot to every place you want to go. Staff in the reception is nice and you have a lot of facilities like a kitchen to cook or several bathroom full-equiped! Relation quality-price so good! Absolutely recommendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
7.4

Everything was fine, I wanted a quiet place to stay and thankfully got that. The breakfast was alright for 3 euro, but there was only one bathroom for lots of people to share and I didn't like that! Hostel is pretty easy to find from the station, and close to everything in genova. So overall worth the money!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
12 Kwi 2016
10.0

Nothing much to say, basically a perfect hostel. Cheap as chips and close to everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
9.7

Abbiamo avuto la grande fortuna di aver prenotato una camera con altri ospiti che non si sono mai presentati, quindi una camera doppia in centro a Genova ad un'ottimo prezzo. Ottima la presenza del letto matrimoniale! La pulizia del bagno non riceve il massimo del punteggio anche se era sicuramente piú pulito di quello di casa, piú che la pulizia forse é la sensazione di un bagno un po' stretto. Comunque ottimo nel complesso.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Caro ospite, Grazie per il commento che ci fa molto piacere! Sulla pulizia noi facciamo del nostro meglio, sappiamo che i nostri bagni non sono delle suite, ma cerchiamo di compensare controllando più volte al giorno che siano adeguatamente puliti. Speriamo di avervi nuovamente ospiti da noi, a presto! Giulio Talamanca Manena Hostel Manager

  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
28 Mar 2016
9.4

Very good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
28 Mar 2016
7.7

Hostel sympathique au centre de GENOVA ! C'est comme une grande maison où nous vivons tous ensemble :-)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
10.0

Manena Hostel is a fantastic hostel! I cannot think of any way this hostel needs to improve. Very nice facilities, very homey feel. Kitchen is spacious and fully equipped- don't need to be worried about bumping into people. Atmosphere is very friendly- met lots of awesome people during my stay. Best of all, the accommodating staff pushed back my reservation for two nights when I could not make it because of late connecting trains and did not charge me the night that I missed! Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
8.9

Magnífico Hostel para disfrutar de la encantadora ciudad de Génova. Personal amable y dispuesto a ayudar en todo. Situación inmejorable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
22 Mar 2016
9.4

One of the best hostels I have ever been to, I felt like home there. Very cosy common room and nice kitchen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2016
8.9

The hostel have a great atmosphere, very cozh, clean and organize! And the location is perfect for those who are in Genoa for tourism!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.