Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mandarin Hostel Budapest

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 1963 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 5.4
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 1963 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 5.4
  • Udogodnienia 6.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Sie 2017
8.0

Not very clean and the wifi didn't work but really cheap and cosy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Sie 2017
4.0

La cuisine était inutilisable de part de sa saleté et son odeur infecte. L'ensemble de l'établissement est d'une crasse extrême. Le menage est fait mais ne consiste qu'en un coup de balais. Les matelas sont tachés, les draps jaunes et les rideaux pleins de cafe. Je ne parle même pas de la salle de bain dans laquelle moissisure et crasse sont au rendez vous. Budapest est une ville agréable : dommage que l'auberge est gâchée mon séjour. Je ne recommande pas.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Sie 2017
4.9

L'auberge n'était pas propre, les parties communes sont vites sales et nous n'avons pas eu l'impression qu'elles étaient nettoyées régulièrement. Lorsqu'on sort des douches on a pas d'intimité pour se sécher et s'habiller et il n'y a pas de verrou. Les lits font beaucoup de bruit et les matelas ne sont pas propres. On ne s'est pas senti à l'aise dans cette auberge.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Sie 2017
5.7

Very very very dirty!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Sie 2017
5.4

On first arrival the guy on reception seemed like he didn't care. We discovered one of our lockers didn't lock and he said there's nothing he can do we did notice another locker with the door hanging off it. Luckily we fit everything into the one that worked. The bathrooms don't lock and are really dirty both showers are blocked and fills up with water. The kitchen constantly has a bad smell. Also the luggage storage is not safe the key is left for people to open the room as they please.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Sie 2017
9.4

L'auberge est bien située par rapport au centre et aux choses à voir, avec le métro aussi. La cuisine est un vrai plus. C'est propre, le personnel est sympa, le patio est adorable, bref, peu de choses à redire.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sie 2017
4.9

As instalações do hostel são muito antigas, quartos etc. Hostel muito muito sujo e não fica ninguém na recepção o que pode comprometer a segurança. Achei péssima a estadia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Sie 2017
3.4

El hostal estaba muy sucio en general (cocina, zona común...) No hay aire acondicionado. Y hay gente muy extraña.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2017
6.6

È un ostello dall'atmosfera viva e giovanile. È attrezzato, ha la cucina in cui si può ulizziare tutto dalle padelle ai bicchieri e via dicendo. Ha la lavatrice, numerosi giochi da tavola come Ping pong, biliardo e biliardino. Le camere non sono spaziosissime ma sono dotate di enormi armadietti per ciascun ospite. Il personale è del tutto assente e la pulizia non è delle migliori. Il prezzo è davvero basso. L'unica cosa è che si può pagare solo in cash e quando si fa il check-in.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
27 Lip 2017
8.0

Nettes Hostel mit Innenhof zum schnacken und Leute treffen. Gute Küche. Bäder etwas klapprig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.