Hostelworld.com

Managua Backpackers Inn

  • Colonial Los Robles Monte Los Olivos, 1 c. Norte, 1 c. Oeste, c. Norte Casa #55, Managua, Nikaragua
Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 731 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 731 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
Managua Backpackers Inn Located at Colonial Los Robles Monte Los Olivos, 1 c. Norte, 1 c. Oeste, c. Norte Casa #55, Managua.
Managua Backpackers Inn
Nicaragua
Managua Managua Colonial Los Robles Monte Los Olivos, 1 c. Norte, 1 c. Oeste, � c. Norte Casa #55
83% 731
12.1251803 -86.2624168
Managua Backpackers Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Kwi 2016
9.7

Best hostel I have stayed at during my whole trip. Warmly recommend. So relaxed at nice atmosphere. A lot of space, both in the rooms, but especially in the common areas too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
7.7

As advertised. Fine, cheap, easy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for providing your feedback!

  • patricktbarry7144
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Kwi 2016
8.0

There was AC in the dorms so I cannot complain. Pool appeared to be nice. Common area was great as there were numerous places to sit and use your laptop. Internet connection worked great when using skype. Good value!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
9.4

The hostel is very clean, beds are comfy, heaps of place to hang out, fast wifi & staff are really helpful. The area around the hostel is safe & there are plenty of food options, there is also a mall with food court & shopping centre only couple of minutes walk away. Good hostel, relaxed vibe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
9.7

Great place for a quick stopover. Staff are really friendly and facilities are clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
5.7

Front of house staff was extremely rude and uninterested on our arrival and throughout, not very pleasant at all. Didnt feel clean either so not a very enjoyable stay

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
9.4

Todo perfecto. Mucha buena onda en el lugar, tanto del personal como de otros huéspedes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
1 Kwi 2016
8.9

Sehr freundliches und hilfsbereites Personal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nahunt35
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
31 Mar 2016
8.3

Only short stay but seemed nice

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Mar 2016
9.7

Roberto and Orlando were very helpful, kind and welcoming. I was impressed by the cleanliness and loved the layout. The pool manages to stay cool and refreshing which is crucial in the managuan heat. Would stay again/recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your comments!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.