Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Managua Backpackers Inn

  • Colonial Los Robles Monte Los Olivos, 1 c. Norte, 1 c. Oeste, c. Norte Casa #55, Managua, Nikaragua

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 837 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 837 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
Managua Backpackers Inn Located at Colonial Los Robles Monte Los Olivos, 1 c. Norte, 1 c. Oeste, c. Norte Casa #55, Managua.
Managua Backpackers Inn
Nicaragua
Managua Managua Colonial Los Robles Monte Los Olivos, 1 c. Norte, 1 c. Oeste, � c. Norte Casa #55
85% 837
12.1251803 -86.2624168
Managua Backpackers Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Lis 2016
10.0

So nice I stayed 4 nights.Slept like a baby every night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lis 2016
8.9

Only there one night, but overall a nice play to stay. Chill, laid back environment. Good wifi. Convenient $15 airport transfer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lis 2016
8.3

Bonne adresse pour une nuit à l'arrivée ou au départ de Managua. Relativement près de l'aéroport et à distance de marche du terminal de bus UCA. Le déjeuner est très bon, l'accueil de Roberto fut très chaleureux comparé au reste du staff. Les facilités sont modestes mais fonctionnent la plupart du temps. La piscine est un bon plus!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
10.0

It was my second stay at Managuas Backpackers Inn. I loved it :) nice vibes and very kind stuff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lis 2016
10.0

Pretty nice hostel. The guy at the front desk is really nice and helpful, even helping me translate a confusing question to a Tica bus employee. Would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
4 Lis 2016
8.9

Nice place to meet fellow travelers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Paź 2016
10.0

Such a good location when you just arrived at Managua airport. The taxi took me 25 minutes. Very clean roomes. Nice staff who tell you everything you want to know, also in good English. The pool is nice. Simple but very nice pancakes at breakfast. There are little lockers but bring your own lock. In my room there was just one electronic point. I wouldnd stay there for a longer period but it is worth it to stay there one or two nights after or before a flight.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Paź 2016
9.7

Fab hostel relatively close to bus stations and easily accessible from the chicken buses running to Granada. Good kitchen facilities, pool, lots of space. Helpful hostel staff, Netflix to your hearts content and free brekky was delicious! Great place to stopover.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Paź 2016
6.0

The city's just not so nice, but it was a fine place to stay as we arrived late at Managua airport. Guy at the reception was really friendly and very multilingual. Pool was closed unfortunately, as they had to clean it. There was a small free pancake breakfast, which was nice. Their shuttle services are way too expensive by the way.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Paź 2016
9.1

This is a perfect place to stay if you are in a tight budget.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.