Hostelworld.com

Mambo Tango Youth Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,926 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,926 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
Mambo Tango Youth Hostel Located at Poeta Cabanyes 23, , Barcelona.
Mambo Tango Youth Hostel
Spain
Barcelona Barcelona 08004 Poeta Cabanyes 23
85% 1926
41.3739870 2.1655140
Mambo Tango Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
8.6

This was a really nice, cute hostel! I enjoyed my time there although I pretty much only slept there. It was very quiet, so not the best if you're looking for socializing, but I would highly recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
9.7

My friend and I (66 and 71 years old) came off a cruise ship to Mambo Tango and were absolutely delighted with the accommodations. We had the private twin bed/bath room and couldn't have been more comfortable. The staff is so helpful, giving us directions on how to navigate Barcelona and how to save money on transportation. I was pleasantly surprised that our room included breakfast and sangria every night. The hostel also offered a free walking tour daily which we did not take.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
9.4

La verdad que o que mas me gustò, fue la atencion de las recepcionistas, no me acuerdo puntualmete los nombres. Pero me senti muy comoda, la limpieza es muy buena, me gusta que tenga lockers grandes y lindo en si.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
9.7

I loved the atmosphere here! They have a hang out room in the basement, and we met and chilled with lots of cool people from around the world. Neat atmosphere overall.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Mar 2016
7.1

Great staff, cool vibe, felt as though some staff wanted to get into the lockers of people's belongings. I had someone almost cut my lock as they were emptying others left over things.. Wouldn't say anything unless it were odd.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2016
9.7

All staff are so kind and friendly! We can stay there comfortably! Thanks a lot!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2016
7.7
Przetłumaczone przez Google

To był mój pierwszy kiedykolwiek doświadczenie hostel i cieszę się, że wybrałem Mambo Tango. Personel nie mógł być bardziej pomocny i usłużny. Łóżka były dość wygodne, a hostel jest w bardzo dobrej lokalizacji. Byłem zadowolony z miejsca na szafki i mapy wykonane tak łatwo poruszać się po mieście. Moja krytyka jest to, że było trochę głośno w godzinach wieczornych. Znalazłam też toalety / prysznice być nieco otwarte, więc nie czuję się jak zawsze było wystarczająco dużo prywatności tam.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2016
9.7

Stayed for 2 nights, absolutely no complaints with my stay. Rooms where good, hostel has metro stops nearby so easy to get about the city. Would stay here again if coming to Barcelona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2016
7.1

Wifi not available in the room (floor 2) . Beds with springs so a lot of noises at night

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2016
9.7

Loved my time spent at Mambo Tango, the staff was very friendly and made sure we had everything we needed and gave great sight seeing information and directions. Was able to walk to the nearby street for pinchos which are now my favorite! If I'm ever in Barcelona again I will stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.