Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mambo Tango Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1987 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1987 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
10.0

Jowita was amazing! She really made my stay feel like home and always had a beautiful smile to greet me with regardless of how busy she was. Definitely deserves a promotion!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Izrael, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2017
8.0

I liked my stay, except for shared showers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Maj 2017
7.7

Do not follow the directions to the hostel listed! Will take you to a completely different location. Overall, hostel was good. Clean, decently quiet and a short walk from the metro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2017
6.9

Do not follow the directons hostelworld sends you - you will end up in wrong place other side of town.The owner should change this asap -its not a good way to start a stay. I would give this place a bad review if it wasnt for the guy at the front desk- he was great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2017
8.3

The only issue i had was technical issues with the Internet (happened on my last day). Staff was always helpful. Access by security card. They had apples + water available for free, and towells.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2017
9.1

Es ist immer wieder schön, die Nächte im Mambo Tango zu verbringen. Einfache Unterkunft und sehr gute Unterkunft.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Sty 2017
6.3

En general el hostel estaba bien, pero tenía muchísimo olor a mierda en todos sus espacios. Era bastante desagradable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
6.0

The room was entirely new, not finished yet but soon. Each bed had his own curtain, TV and headphones ! I would have appreciated to have some plug and something to hang my clothes. The bathroom are tiny but very clean. The living room is in the basement. Even if it's well decorated, it's cold. The breakfast was not what I expected from a healthy breakfast basing on what they put on their Webpage. I don't like this butter and jam in barquettes.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.