Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mamatierra Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 464 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 464 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
Mamatierra Hostel Located at Pachamama 615, , San Pedro de Atacama.
Mamatierra Hostel
Chile
San Pedro de Atacama Pachamama 615
92% 464
-22.9144757 -68.1961333
Mamatierra Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
29 Gru 2016
9.7

This is an excellent hostel for visiting San Pedro de Atacama. Communication with the hostel was efficient, and they arranged some excellent excursions with pickups from the hostel. When you have an early excursion they will organise a packed lunch for you. My private room was spacious and the bed was comfortable, with good hot water for the shower. It is not located in the centre of town, but that is only about a 10 minute walk away - it is close to the bus station though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Gru 2016
8.6

Staff was very nice and helpful in organizing tours (however, they sold us 4 tours at a "promotional" price that was only a 1,000 pesos discount). Facilities were good and hostel was only a 10-minute walk from the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Gru 2016
8.9

Nice, quite place. But I missed the social atmosphere and young people when I was there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Gru 2016
8.9

Muy bueno todo, excelente la atención.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Gru 2016
8.9

Destaco la amabilidad y calidez del personal! Ambas chicas muy dispuestas a ayudar. Como me fui antes del desayuno me prepararon uno para llevar.... eso fue excelente!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Gru 2016
10.0

Great hostel. Friendly stuff, clean and close to the center. I would definitely recommend this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Gru 2016
10.0

Very good location to explore the City as bus traveller. The breakfast is really good (fruit salad, eggs,..) and if you leave before breakfast you get a breakfast to go. Kitchen is well equipped. Lovely, helpful staff. The only thing I have to complain about is that my Dorm (room 11) was located right next to the entrance and the doorbell, the cars and the dogs outside were quite loud. Nevertheless I would have extended my stay if it had been possible.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lis 2016
9.4

A bit out of town but totally worth it (10 minutes walk). Staff is super friendly, and there's a cool patio to chill and relax after a long day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lis 2016
9.4

Ich hatte einen sehr angenehmen Aufenthalt im Hostal Mammatierra. Die Lage ist sehr gut. In 5 Minuten ist man im Zentrum der Stadt. Das Frühstück ist vielfältig und schmeckt sehr gut. Wenn man morgens früh weg fährt, bereitet das Personal einen Snack vor. Das Personal ist sehr entgegenkommend. Ihre Tours sind billiger als die Tours die die meisten Reisesnbieter anbieten. Das Hostal hat immer warmes Wasser und bietet Trinkwasser gratis für die Gäste an. Für mich fehlte nur eine Waschmaschiene.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lis 2016
9.7

Great breakfast, super clean, comfortable beds... Is absolutely worth the money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.