Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mamatierra Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 508 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 508 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
9.7

Very good hostel. The location is perfect, 10 minutes from the city centre. Also the staff was very kind and they are willing to help you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
10.0

I thoroughly enjoyed my stay at Mamatierra. The beds were comfortable and warm, everything was very clean and well kept, the courtyard is lovely, and the breakfast was great. All of the staff, especially Anita, are very kind and helpful. This Hostal is farther from the main streets so was likely a little quieter, although it was only a 10 min walk away. By far my favorite Hostal I have stayed at so far!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Cze 2017
10.0

Perfect hostel. Not that far from the center, it is a 5 minutes walk come on! The breakfast is really good. The only downside is that it is cold at night because there is not heater. But the rest is perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
8.3

Very clean bathrooms. Hospitable staff. Very quiet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2017
10.0

Mamatierra is a nice hostel in a good location. About 10 minute walk to the main shopping/restaurants/tours. The rooms are really cute and comfortable. There's no heating and it was cold outside, but I found there were enough blankets and the rooms stayed warm enough to be comfortable. The town doesn't have much electricity, so I don't expect much from any hotel/hostel there. Showers were hot even with the power savings. Staff were nice and made a breakfast pack for me to go on the early tour.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • julianoyamakawa7130
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
31 Maj 2017
9.4

Great place! Breakfast was awesome and the crew (specialy, Kathy) was very helpful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2017
9.4

Pleasant hostel in good location. Hot showers and clean bathroom. Breakfast had a good selection and also provided pack for early morning trips. Staff were friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
9 Maj 2017
9.4

This hostel is great. Very clean and organised and a nice place to chill out. They helped us with booking our tours. And the breakfast is the best we've had in a hostel !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Maj 2017
9.1

Hôtel à 2 pas du centre de San pedro (5 min à pied !), très propre, calme, personnel sympa et très aidant ! Je recommande ! Pas de mauvaise surprise !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2017
9.4

Muy bueno todo, sobretodo el personal que nos ayudó en todo lo que pudieron, se pasaron! Limpio, seguro y buena onda. El desayuno es espectacular y cuantioso! Gran estadía para descubrir san Pedro!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.