Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Mamas & Papas Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 478 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 478 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.4
Mamas & Papas Hostel Located at ul. Nowiny 19, , Gdansk.
Mamas & Papas Hostel
Poland
Gdansk 80-020 ul. Nowiny 19
94% 478
54.3204281 18.6293363
Mamas & Papas Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • kaiyuanwang8050
  • Tajwan, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
22 Lip 2016
9.4

The owners family very kind and friendly automatically give me assistance That is wonderful hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2016
10.0

This nice cosy place really feels like home. The stuff are hospitable and caring. Breakfasts are included and there's a beautiful park nearby. Not in the center but easy to find and it doesn't take long to get there from the train station. I thoroughly enjoyed my stay, would definitely recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
9.7

Das Hostel liegt etwas außerhalb, was für uns als Radreisende, die sich ein paar Tage ausruhen wollten, als optimal herausgestellt hat. Direkt in der Nachbarschaft ist ein großer Park und ein Supermarkt. Mit dem Bus ist man trotzdem super schnell im Zentrum und kann Danzig bewundern. Mama und Papa sind sehr freundlich und hilfsbereit, das Hostel ist sauber und es ist einfach eine nette Stimmung!! Peace! ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2016
7.7

nice staff, easy to meet other travellers, but it's not really close to the center. I had a double room with shared bathroom and found 56eur ok, but not really a bargain.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
2 Lip 2016
10.0

Ziemlich tolles Hostel! Sehr empfehlenswert denn Mama und Papa (die Besitzer) sind super freundlich und hilfsbereit und das Haus ist sehr schön gestaltet jedes Zimmer bunt schöne Betten Badezimmer auf jedem Stockwerk und ein großer Garten mit einem Kirschbaum. Im gemütlichen Gemeinschaftsraum gibt es seehr viele dvds und cds für jeden was dabei :) Küche ist auch super man fühlt sich fast schon wie zu Hause! Top!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2016
8.9

This hostel is very comfortable - solid beds & the staff are very helpful. It's a little out of town, but it doesn't matter because town is only a short 5-10 minute bus ride away & there is also a train station near the hostel if you want to go direct to anywhere else. Decent breakfast & nice little common area with choice of music & movies, garden space outside.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Lip 2016
9.7

그단스크 중앙역과는 거리가 있지만 Gdańsk orunia 역과는 도보로 6분 거리여서 소포트나 그디니아 , 말보르크 성을 갈때 편하고 좋았습니다 . 2인실을 4일동안 사용했는데 데스크 바로 옆이라 필요하거나 궁금한거 있으면 바로바로 직원에게 물어볼 수 있어서 좋았습니다. 기차시간을 찾는데 어려움을 겪어서 숙소직원에게 물어보았는데 자세하게 설명해주어서 정말 고마웠습니다 . 맛집이나 카페도 물어보면 추천해줍니다. 그리고 밤에 나이트라인 버스도 한시간마다 다녀서 좋았습니다. 청결도는 호스텔치고 양호하고 방은 매일매일 청소해줍니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2016
9.7

Uno de los mejores hosteles, muy buena atención, personal amable, muy buen desayuno, los dueños están presentes y se preocupan del buen funcionamiento, tienen muy buena música para las mañana y muchas películas, esta un poco alejado del centro, pero el bus esta muy cerca y sólo a 10 minutos de este, totalmente recomendable, gran ambiente y bellas instalaciones

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
28 Cze 2016
9.4

Mamas and papas was fantastic! We felt very at home. Mama and papa did their best to look after us and help us get anywhere we wanted to go. The free breakfast was lovely and there are lots of facilities. The cute cat was a bonus. We made so many lovely friends and felt very at home. We even made use of the cherry and apple tree in the backyard. It's close to a beautiful park and supermarket. Thanks mama and papa! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Cze 2016
9.4

Beautiful calm street, near main street of bus and train. Clean. Comfortable beds!! Grest wifi! Super nice people. Definetly recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.