Hostelworld.com

Mamas & Papas Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 442 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 442 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.7
Mamas & Papas Hostel Located at ul. Nowiny 19, , Gdansk.
Mamas & Papas Hostel
Poland
Gdansk 80-020 ul. Nowiny 19
94% 442
54.3204281 18.6293363
Mamas & Papas Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
9.7

Ich hatte eine super Zeit im Hostel, einfach perfekt! Zwar liegt es mit dem Bus 8 minuten vom Bahnhof/Innenstadt entfernt, aber da die Busse tagsüber alle 5-10 Minuten und nachts mindestens einmal in der Stunde fahren, fühlt man sich NICHT von der Außenwelt abgeschnitten. Die Mitarbeiter sind super nett und tun alles dafür, dass man sich wohl fühlt. Abends saßen wir immer beim gemütlichen Lagerfeuer mit den anderen Gästen und Mitarbeitern zusammen, die Atmosphäre war einfach klasse1

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Maj 2016
9.7

wow - perfect hostel with good vibes, great staff, lovely breakfast. common room spacious, dorms clean and with lockers. 10 mins from city centre by bus but there's a park nearby that's stunning. garden out back with a fire pit. mama and papa always smiling and there to help and asking when you want your breakfast! i'll be back for sure, they made gdansk feel like home. xo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
5.7

The place was nice to sleep and have breakfast. It is very far from the downtown and hasn't got a "fun-hostel life" atmosphere. The owners were veeeery kind! That is definitely the best of the hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
9.7

Great.!!! A proper hostel with the belonging nice atmosphere ...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
9 Maj 2016
10.0

perfect! the location is a short bus ride away from the old town which is perfect if you ask me. wonderful people and very clean. theb reakfast is so filling and good it is a lunch!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
9.7

Mama und Papa sind sehr liebe Leute, die unseren Aufenthalt sehr angenehm machten. Außerdem war noch Praktikant Tim da, ein Deutscher aus Rügen, der für uns den Dolmetscher machte. Alles in allem für diesen Preis ein unschlagbarer Aufenthalt. Wir würden immer wieder kommen. Danke Schön.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
9.7

Avec une amie nous étions plus que ravies de ce séjour ..! C'était court, trop court mais l'hospitalité' de mama et papas est excellente! Ils répondent à nos besoins sans soucis, de la musiques des jeux qui permettent de rencontrer d'autres cultures. Un prix très raisonnable. Je conseille fortement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Maj 2016
10.0

Uno de los mejores hostels en donde me he alojado hasta ahora. En primer lugar por sus dueños, para los cuales el hostel no es un negocio, sino que es su vida. Nunca me habían tratado con tanta hospitalidad, ni se habían preocupado tanto por mi. Y en segundo lugar por el hostel en sí. Camas cómodas, con buenas mantas, lockers muy amplios debajo de ellas, luz de lectura, enchufes de sobra.. Hay una cocina por piso, una sala común en la azotea, jardín.. y bien comunicado por bus con el centro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
9.7

We spent a lovely weekend at Mamas and Papas. Everything was very clean but the most important thing to remember was Mama and Papa friendliness. They helped us in all what we needed and their kindness towards their guests is something that we find barely while staying at a hostel. We highly recommend Mamas and Papas. One last thing... in the living room.. you will find all the best songs ever to have a perfect hippy-colored breakfast or .. simply a nice coffee. Kind regards, Anabel and Hanan

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
8.9

Very nice hostel! Quite a walk to the central area (around half an hour). The staff were very kind and accommodating!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.