Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mama Simona Hostel

  • Calle Ceniza 364, Barrio de San Pedro, Cusco, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 342 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 342 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Lip 2017
8.3

Clean, quiet hostel. The ladies working in the kitchen were really nice. I stayed here after a 5 day trek and found it a great place to relax and rejuvenate. Beds were especially comfy and they keep fresh coca tea out in the common areas all day. Good book selection as well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lip 2017
8.6

There are pros and cons about this place. Pros: Location is very good, only minutes of walking distance away from the main square, and very closed to a laundry place. It is very clean and quiet. Cons: Wifi is a joke. Seriously, it is upsetting. Overall: If this place had good internet, it would be an amazing place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Cze 2017
9.7

Great hostel overall. Wifi spotty at times but all the important things are top notch and the staff are wonderful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Cze 2017
10.0

We loved our stay here! The staff are very friendly and were able to accommodate our last minute reservation changes (and speak english well!). The room was clean with a comfortable bed and large shower with hot water. Large storage lockers available (for free) to leave luggage if needed - just bring your own (small 3 number or key) lock. The hostel is very central to the Plaza (about a 5 minute walk) and close to some good restaurants (we loved Tacomania!). Would highly recommend to others.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Maj 2017
9.7

Comfy beds, hot showers and great location. Loved it here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Maj 2017
8.9

This is a great hostel quiet but social. The staff are hit and miss.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2017
7.7

Staff muito agradável e educados. O ponto positivo desse hostel é a tranquilidade, a limpeza, bem como a localização. Fiquei num quarto feminino onde as camas tinha iluminação cada uma e o armário é de bom tamanho. Aproveitei um pouco mais com tranquilidade porque não entraram hospedes no meu quarto durante os poucos dias em que fiquei por lá. Quanto ao ponto negativo considerei o café da manhã, chuveiro que demora a esquentar bem como o preço acima de alguns bem melhores na região.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Maj 2017
10.0

Only good things to say about Mamma Simona! Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2017
10.0

Very friendly place with excellent support staff. Clean and comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
8.3

Muy amable personal! Hostal especial para descansar , sin mucho ruido

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.