Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mama Brasil Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 254 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 254 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.4
Mama Brasil Hostel Located at Rua Itapeva, 88, , Sao Paulo.
Mama Brasil Hostel
Brazil
Sao Paulo Sao Paulo Rua Itapeva, 88
84% 254
-23.5598517 -46.6530389
Mama Brasil Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Wrz 2016
8.6

Small rooms but the rest is perfect for a stay in sao Paolo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Wrz 2016
7.4

The Staff were very helpful and friendly, especially Gustavo and Fu. Breakfast is nice, beds are comfortable and the common areas quiet. Location is alright. The only little trouble I had was that the wifi in the garden didn't work at all, so everyone had to be crowded at the reception! Out of that, I had a great time in São Paulo! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Wrz 2016
8.0

A very cute Hostel, friendly and helpful staff, good atmosphere! Only thing, the rooms are very tiny and there's not enough space for everyone's luggage

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • KarateBajen
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 41 Recenzje
12 Wrz 2016
6.3

The two guys in the reception were cool & very helpful. Plus the breakfast was great. Beside these two things I'm really disappointed after having read the reviews. First of all, the wifi was bad and only worked in the reception area when I was there, the rooms were tiny and so narrow that where ever you were it was always someone in the way. The atmosphere was non-existing and it was hard to meet people. There were a few Brazilians who seemed to live there but they only spoke to each other.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
6.3

Funcionários brasileiros atenciosos (os estrangeiros nem tanto), mas o barulho excessivo dificulta muito a estadia. Ainda que gentis, alguns do período noturno escutam música alta até a madrugada em dias de semana e os do próximo turno reiniciam o som alto até mesmo aos domingos antes das 7 da manhã - facilitaria se houvesse alguma regra de barulho após certo horário. Ótimo café da manhã e limpeza dos quartos, assim como as instalações em geral, além de estar a alguns minutos da Paulista.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
23 Sie 2016
9.7

Muy buen hostal, bien mantenido, bien ubicado, buenísimo desayuno. El staff es muy bueno y el ambiente muy agradable. Muchas gracias!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
9.4

Location is pretty good but you have to walk up the hill to get to closest metro station. I took taxi there. They had low occupancy so I was only one in 4 bed room and bed was really comfortable. Each bed comes with a light and outlet so you won't be fighting for that with other people in the room. Very cool staff and backyard area was pretty cool too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Lip 2016
8.3

Nicest staff, very friendly atmosphere and really helpfull! Breakfast is good and plenty! Lockers are under the bed and one of the worst constructions I've ever seen! All in all I would recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
8.9

O staff é muito maravilhoso e a localização é ótima!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
8.9

Really enjoyed my stay in the hostel. The staff really make this place great.- Super friendly and always willing to help. Would definitely come back. Thanks Mama Brasil!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.