Hostelworld.com

Mama Brasil Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 214 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 214 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.9
Mama Brasil Hostel Located at Rua Itapeva, 88, , Sao Paulo.
Mama Brasil Hostel
Brazil
Sao Paulo Sao Paulo Rua Itapeva, 88
87% 214
-23.5598517 -46.6530389
Mama Brasil Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
8.3

The hostel is in a good neighbourhood and close to the metro and really central. The staff is really nice. The breakfast is good. The only thing are the showers... a bit dirty and with the wc but we can get by :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Maj 2016
8.9

Lovely hostel, clean and staff were awesome and so helpful. The location is so convenient, it's less than a 10 minute walk from AV. Paulista and the breakfast is very good. My only issue with it was that there is no indoor communal area which, as a solo traveller, makes it hard to meet other people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
10.0

Great place, great hosting team, perfect location, perfect atmorsphere.... By yourself, in couple or with friends, you will love it !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Maj 2016
9.4

No pensé quedarme en Sao Paulo.... Y fue de un momento a otro q tome una decisión, no me arrepiento me hicieron sentir como en casa.. Personal muy amable, servicial.. El único inconveniente pequeño es que esta en una bajada... Desde la AV Paulista...para subir con maletas es un poco pesado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
10.0

Such a niice and friendly Hostel!(: Really enjoyed our stay here. Would definitely recommend this Hostel for anyone. Such a cool place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 46 Recenzje
28 Kwi 2016
9.4

Great place in São Paulo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
6.9

We stayed in a private room which was 26€. The cheapest one we could find in SP for that date. Room was super small and always hot because you couldn't really open the small window and the walls were really thin. One of the worst things about this hostel was probably the kitchen / dining area. It's way too small and all of the tables are outside so we ended up eating our pasta in the drizzling rain. Location could be better too. Staff was super nice though, and free coffee and cookies all day.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
23 Kwi 2016
8.9

Great stay at the hostel. We were in a private room with shared bathroom. Room was great. Lots of storage and places to hang your things. It was also in a separate house to the main hostel. Walk from Paulista is about 10minutes. Felt totally safe and it is not as steep as others have reviewed. Staff was friendly and helpful. Uber ride to airport from hostel is 63R with a toilet stop oneway in peak traffic.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
19 Kwi 2016
8.6

Had a great time here. Nice small hostel in a great location. Staff were great. Breakfast was good too. Loved the free juice and cookies! Wifi was super fast and beds were okay. BUT I never like 3 story bunks and the rooms are freaking tiny so you can't really sort out your things. Otherwise I had a good time and would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
8.6

Entspanntes Hostel, Alles sehr angenehm. Kann ich wirklich empfehlen für Leute die nicht nur saufen und feiern wollen....

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.