Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mama Brasil Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 317 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 317 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Lip 2017
8.9

Would go back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
9.7

I think one of the best hostel in Sao Paulo. Especially for the staff ;) Muito Obrigado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
2 Cze 2017
7.1

Bedside plugs, lamp, shelf and under bed lockers .... which were almost all broken. Didnt really have a social area, bit of space by reception and in garden out backpackers. Mostly brazilians while there but they were more socialable than ones in other Sao Paulo hostels

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Maj 2017
8.0

A nice place, with good breakfast, fine beds and sweet staff. Really cheap! I like!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2017
6.0

-I would not recommend this place. Security: anyone can just walk in and go to the rooms Luggage room is in street level, hidden from reception view. We walked in from the street while another guest was there, took 2 bags and walked out (they were ours, but he couldn't know that.) Very noisy hostel! No respect for guest's comfort: 4 bed dorm is right off to the reception which conduct noisy conversations starting 7 am. Breakfast sucks.. Beds not comfortable.. Locker un accessible. ++Good staff!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Maj 2017
8.3

Had a good shorttime stay here. Girl at the reception was really helpful! Breakfast is very good, a lot to choose from and good location nearby the center and nearby the metrostation! We booked a private and got a whole appartment! Nice place to spend your time in Sao Paulo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Maj 2017
8.0

Ambiente tranquilo, pero los cajones locker no tiene seguridad, están malos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
10.0

Gostei muito de tudo, ambiente simples mais de bom gosto e limpo, me senti muito a vontade no local.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
22 Kwi 2017
7.1

Bonne auberge mais les propriétaires sont pas très accueillant. Les chambres sont minuscules et seulement 2 douches et 3 toilettes pour tout le monde.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
5.7

Das Zimmer war ziemlich klein und direkt mit dem Fenster Richtung Rezeption, daher war es ab ca 8 Uhr morgens durchgehend ziemlich laut. Lieber etwas mehr ausgegeben und dafür etwas mehr Qualität haben.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.