Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mama Brasil Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 301 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 301 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Mar 2017
7.4

장점 조식분위기랑 호스텔 분위기 좋음 단점 와이파이 느림 리셉션이 좀 빠른데 저녁에 직원이 화상통화하면 느려짐

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Mar 2017
9.7

Freundlich und hilfsbereit. Küche gut ausgestattet. Frühstück gut. Bis ins centrum 30 min. Zu Fuß. Sonnst Bus oder Metro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
13 Mar 2017
8.0

Nous avons apprécié cet hôtel, les chambres sont correctes, le petit-déjeuner est bien fourni ! Il manque quelques sanitaires au vu du nombre de lit ... Nous recommandons cet hôtel !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Mar 2017
8.6

Great hostel, with a great atmosphere. The staff was very nice and helpfull. You could always ask them anything and they were very social with the guests. Breakfast was included, you could make sandwiches, there was fruit and juice and coffee :) The WiFi didn't always work, but the staff was doing everything in their power to fix it! The beds were steady. There was no aircontioning, but a fan which was nice to cool the room down. Overall we had a very nice stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Mar 2017
9.1

Great relaxed little hostel, 24 hours reception means if you have an early bus or a night flight someone can always let you in or out! The breakfast had a wide selection. We arrived at 5:30 AM and were greeted with cold water and biscuits! So needed after a night bus. Staff were very helpful and friendly. Would definitely go back when in need of some rest and relaxation in SP.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • oliviastina
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Mar 2017
6.0

A good location and a great breakfast. The staff was okey but very loud and a little bit disturbing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
3 Mar 2017
8.9

Incredibly cheap hotel with good, basic, facilities. Located a short walk from a metro stop, so easily accessible. Tucked away from the busy city, an oasis of rest with a great staff that's more like family or friends helping you out. Great vibe and perfect place to relax

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Mar 2017
7.7

Only stayed here for a brief overnight. Wifi only works in reception, dorm was cramped and not many bathrooms. Although staff were nice and overall hostel was nice, with cool little garden.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lut 2017
7.1

Me tocó compartir pieza con europeos muy hediondos. Deberían comprar aromatizadores de ambiente si van a tener europeos con latinos compartiendo espacio, ya que los Europeos no son muy amigos de la ducha y del desodorante. Gracias,

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • melinamattos9012
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
21 Lut 2017
7.7

Fui para ficar 1 dia e acabei ficando uma semana. Gostei da minha estadia, porém tiveram alguns fatores desfavoráveis. 1º dia, fiquei com o corpo coçando após me cobrir com a manta, dias depois descobri que as mantas não são trocadas na troca de hóspede, PÉSSIMO, porque não sei quem usou e nem como é a higiene das pessoas que usaram anteriormente. No quarto de 6 camas a internet não estava pegando. No quarto de 4 camas(+ caro), não tinha luz de leitura nas camas de cima. Não é tão perto do metrô

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.