Hostelworld.com

Mama Brasil Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 285 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 285 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lut 2017
6.3

Friendly people. However I found the bathrooms quite dirty and the breakfast was unique, enjoyed the fruit though. Wifi was terrible and didn't work in our rooms, only in the tiny reception. No airconditioning either. Good for a one night stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Lut 2017
9.1

Achei este hostel muito legal, ele integra a experiência entre locais e estrangeiros sem a pretensão de festa todoa dias. A equipe semore foi suoer simpática e eles servem um café da manhã muito gostoso. O hostel em si é pequeno mas muito charmoso e bonito. Super recomendo, voltarei um dia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lut 2017
6.6

Geht so aber die duschen im 2. Stock total verdreckte Wände und die Decke verschimmelt . und die 3 hoch Betten im 9er dorm wackerln wie bei hohen seegang sonst ok

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
2 Lut 2017
10.0

Really liked it here, very clean, good breakfast and nice feel to it. The staff were lovely and easy to hang out with, had a great vibe with the people. Stayed there twice because I was so impressed with it. Definitely would recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
10.0

Excelente hostel!!! Ótima localização, staffs super atenciosos, café da manhã com muitas opções (inclusive com frutas!) e locker grande o bastante pra guardar várias coisas. Recomendo!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
8.9

All was good, friendly atmospher. The reception is open 24/7, very practical.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Sty 2017
8.9

Von der Metro aus gehts etwas gerade aus und dann Berg ab. Ca 10 Minuten zur Metro. Nettes Hostel nette Leute. Frühstück war in Ordnung mehr Platz für das Buffet wäre super.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Sty 2017
10.0

Mama Brasil is the best! Great central location, solid breakfast, and awesome staff! Everyone speaks English if that is what you are looking for, but they will also humor your developing portugues. Muito obrigada! Thanks for the great visit, friends! Até logo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Sty 2017
6.3

Had a lovely outdoor courtyard where you can have breakfast. Rooms were very cramped, and not overly clean. More bathrooms for the number of people would be handy. Staff were excellent, very helpful and friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Sty 2017
9.7

Sehr freundliches Personalbund dadurch eine tolle, herzliche Atmosphäre. Die Lage ist hervorragend, da die Avinda Paulista zu Fuß bequem erreichbar ist.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.