Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mama Brasil Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 266 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 266 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.3
Mama Brasil Hostel Located at Rua Itapeva, 88, , Sao Paulo.
Mama Brasil Hostel
Brazil
Sao Paulo Sao Paulo Rua Itapeva, 88
82% 266
-23.5579601 -46.6504544
Mama Brasil Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
7 Gru 2016
5.4

Security: I felt everyone could just walk up to the rooms and it wouldn't be noticed! Lage: well it's kinda close to paulista. For me, the location didn't have any advantages. Still lots of walking. The neighborhood was fine though! Staff was great! Atmosphere: I was missing a common room where everyone could meet up Cleanliness: cleaned once a day, after the first use of the bathroom: not that clean anymore. I've had better for similar prices....

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
10.0

funcionarios nota 10, pessoal muito agradável, limpeza em dia, fui muito bem tratado, valeu a pena pela recepção e pelos hospedes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Lis 2016
2.0

Fui cobrado novamente vezes na saída na frente de todos os hóspedes, sendo que eu já havia pago.....o que me causou um grande constrangimento!! Após este fato, não poderia dar outra avaliação m. Além disto, o quarto sêxtuplo não tem espaço para colocar a bagagem e os banheiros só são limpos uma vez ao dia !!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
2 Lis 2016
8.6

Clean, quiet hostel with very friendly and helpfull staff - most of them speak english perfectly. Caution: no party hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Paź 2016
10.0

Muy amable el staff y excelente desayuno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Wrz 2016
9.1

Good breakfast and great assistance from the staff. Mama's was kept very clean as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Wrz 2016
8.6

Small rooms but the rest is perfect for a stay in sao Paolo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Wrz 2016
7.4

The Staff were very helpful and friendly, especially Gustavo and Fu. Breakfast is nice, beds are comfortable and the common areas quiet. Location is alright. The only little trouble I had was that the wifi in the garden didn't work at all, so everyone had to be crowded at the reception! Out of that, I had a great time in São Paulo! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Wrz 2016
8.0

A very cute Hostel, friendly and helpful staff, good atmosphere! Only thing, the rooms are very tiny and there's not enough space for everyone's luggage

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • KarateBajen
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 44 Recenzje
12 Wrz 2016
6.3

The two guys in the reception were cool & very helpful. Plus the breakfast was great. Beside these two things I'm really disappointed after having read the reviews. First of all, the wifi was bad and only worked in the reception area when I was there, the rooms were tiny and so narrow that where ever you were it was always someone in the way. The atmosphere was non-existing and it was hard to meet people. There were a few Brazilians who seemed to live there but they only spoke to each other.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.