Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Maleku Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 305 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 305 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.8
Maleku Hostel Located at 50 mts oeste del Hospital Nuevo Alajuela, , Alajuela.
Maleku Hostel
Costa Rica
Alajuela Alajuela 50 mts oeste del Hospital Nuevo Alajuela
84% 305
10.0087697 -84.2105913
Maleku Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Wrz 2016
10.0

Wonderful! Clean Relatively quiet Great all you can eat breakfast Good wifi Beds have curtains for privacy Absolutely wonder receptionist named Daniela. She was so kind and helpful and did everything with a smile. Also the cleaning ladies were fantastic and everything was as clean as I would keep my own home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
31 Sie 2016
9.1

Hostel war sauber und liegt super, nur ein paar Minuten vom Flughafen entfernt. Es gibt tagsüber stündlich kostenlose shuttle zum Flughafen. Gleich über die Straße ist ein kleiner Supermarkt. Das Frühstück ist sehr spärlich, aber wir haben sogar schon morgens um 5 was zum Essen gekriegt. Der Mitarbeiter war freundlich und hilfsbereit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2016
8.3

I came there right from the airport and it was a nice way to strat my trip. Alahwella is a nice twon and the Poas is really cool to so I am happy I started ther. They gave me a clean towel, there where hot water but the pressure was ok. The kitchen is great. For breakfast is banana and oj and crackers. The stuff was great! Always with a smile helping for all my questions. The guy even woke up at r 4Am to open me the door when I left.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2016
9.7

Close to the airport and helpful staff. When I get back to CR I will probably start my journey here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sie 2016
7.1

Great for airport transfers, not much else to it really!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Sie 2016
8.6

Lovely staff! Nice social area. Quiet little hostel mostly used for transfers to other places I think. Showers were really hot and good! Shops etc nearby and right by airport. Clean, comfy beds and nice linen. Only issue was that it's right by a main road and you need earplugs to sleep, as soon as it's 5am buses and loud lorries are going by. Let me hang around until the evenin after i checked out because of my flight :) staff beyond helpful

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
8.9

Pratique et facile d'accès de l'aéroport à toutes heures. Parfait pour finir ou commencer son séjour au Costa Rica.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sie 2016
8.9

Great little hostel convenient for people just getting into Costa Rica or just about to leave! The atmosphere and common area is only so-so, but the convenience for starting and ending your trip only 5 minutes from the airport is terrific. Oh, and they give you fresh sheets and a towel, which is a nice bonus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2016
10.0

Suite à un probleme avec notre vol, j'ai manqué ma nuit à cet hostel. Ils ont été très compréhensif et ne m'ont pas chargé de frais. Très apprécié!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2016
8.3

C'est le genre d'hostel qui est fait pour un arrivé ou un départ du Costa Rica. La configuration de l'hostel fait en sorte que c'est un endroit propice pour rencontrer des gens. Les lits sont confortables selon les standards Costa Ricains et l'endroit est relativement propre. Je ne resterais pas là plus de deux nuits par contre, l'endroit est relativement petit et la cuisine n'est pas fait pour accueillir plus d'un chef à la fois. Le personnel n'est bête, mais n'es

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.