Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Maleku Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 332 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 332 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
Maleku Hostel Located at 50 mts oeste del Hospital Nuevo Alajuela, , Alajuela.
Maleku Hostel
Costa Rica
Alajuela Alajuela 50 mts oeste del Hospital Nuevo Alajuela
85% 332
10.0087697 -84.2105913
Maleku Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2017
10.0

Best place near the airport. Stayed only 8 hours but was perfect and relaxing. Nice beds and sheets, all very clean. Arrived very late but welcomed me nicely and showed everything. Recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
8.3

Maleku Hostel is a nice place to stay for one night after or before your flight to Airport Juan Santamaria. It is easy to find, just follow the description.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Sty 2017
8.9

Das Hostel war ganz gut für eine Nacht. Es gibt in der Stadt leider nicht ausserordentlich viel zu sehn drum lohnt sich ein längerer Aufenthalt nicht unbedingt. Das Personal ist aber überaus freundlich und hilfsbereit was die Weiterreise betrifft! Die Betten sind bequem, Wifi funktioniert einwandfrei. Die Ausstattung ist sehr einfach: zwei saubere Duschen und Toiletten und Frühstück mit Kaffee, Tee, Bananen und Keksen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sty 2017
7.4

The over charged me saying that the deposit from hostel world was not included in their price!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Gru 2016
8.0

Pros: $5 cab ride from airport - hostel provide FREE shuttle TO the airport (they do not do pick up); close distant to major grocery store & to bus stop Cons: $15 is a high price for such a small location, only 2 showers/toilets, tiny kitchen Great place to stop by when you need a place to sleep after landing at the airport. Not good for anything else. Super helpful staff and owner.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2016
8.6

The hostel is very close to the airport. A 10min taxi drive or 15min by bus and then walk 5min. Buses leave regularly from outside the airport. Clean hostel with friendly staff. Beds were a bit old and not that comfortable but doable for a night or two. The top bunk beds are a bit hard to get up to as no ladders. The Mini breakfast was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Gru 2016
9.4

Très bonne auberge ! Nous sommes arrivés de l'aéroport tard le soir pour dormir une nuit

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lis 2016
8.9

Parfait pour une nuit avant de partir pour l'aéroport! Tout est très correct et il y a du café prêt 4h30 du matin!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lis 2016
8.6

Staff was friendly! Good location to get your Tico orientation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lis 2016
6.0

It clean, nice staff!good to the airport

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.