Hostelworld.com

Makuto Backpackers Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,973 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,973 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
Makuto Backpackers Hostel Located at Calle de la Tiña 18, , Granada.
Makuto Backpackers Hostel
Spain
Granada 18010 Calle de la Tiña 18
90% 1973
37.1800457 -3.5956530
Makuto Backpackers Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Kwi 2016
9.1

Meilleur endroit du monde pour déconnecter! Les employés sont beaucoup trop gentils et l'ambiance est incroyable. Je ne voudrai plus partir!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Kwi 2016
7.4

Makutu was the second best hostel of the trip. Good location, clean facilities in Granada which was the best city of the trip. The hostel was not so well organised however, and the staff a little too relaxed and disorganised (the evening meal could have been better, and the bar and desk was not always staffed). The hostel also ran a free walking tour which involved a guide that explained nothing about Granada and took us on a visit to the Senegalese living in nearby caves who asked for money

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Kwi 2016
7.7

Read alot of reviews on here saying it was a hippie sanction, and I can probably agree on that, but super friendly staff. Overall the place was just fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
19 Kwi 2016
9.4

super chill, kinda hippy vibe, lovely staff, felt like I was staying in a tree house. triple bunks were the only downfall, on a rainy day you can't sit up in your bed...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • caitlin907
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
18 Kwi 2016
10.0

So wonderful! Ended up staying another day! The walking tour is not to be missed, the hammocks are fantastic, and the tree house is so lovely as well! The staff are so superb, very helpful with where to go and what to do. The days I was there there always seemed to be someone playing music- I love it! The location is wonderful, it is easy to fine after the first time. You get to walk through such an interesting part of the city!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
9.4

Génial, le personnel est très accueillant et à l'écoute, au moindre soucis ! La décoration de l'hostel est magnifique et l'ambiance conviviale. Je recommande à 100%

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2016
9.7

Makuto Hostel is THE place to stay at if you're in Granada. The hostel is really cool, they have an amazing patio and the staff is great! Had very good advices on where to go in Granada and the hiking tour in the Sierra Nevada was awesome. Would definetely stay there again if I'm back in Granada, it's the #1 hostel in town. Plus Freddy makes amazing mojitos...!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
10.0

Nos gusto mucho, esperamos volver pronto !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2016
5.1

A hippies haven, didn't like it at all. Not sure why it is rated so highly. The beds were cramped (people kept hitting their heads), there was not a power point or light by each bed. The communal showers are those ones which you have to keep pressing so the water stays on. Very noisy.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Kwi 2016
5.4

분위기는 좋았으나 제가 갈곳이 아니었네요 ㅎ 정말 백배커들이 가야하는 자유로운 분위기. 그리고 숙소가는길이 온통 돌길,언덕이라 캐리어 들곤 안가시는게 좋아요. 바퀴 나갈까봐 어깨에 올려 들고왔어요...ㅠ 화장실은 공용이라 불편하고 샤워실은 달랑 두개(남녀합해서) 조식은 빵&잼&과일주스. 이층침대는 너무 천장과 가까워 머리를 자주 박았어요.. 저랑은 잘 안맞았어요.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.