Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Makuto Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 2,221 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 2,221 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
Makuto Backpackers Hostel Located at Calle de la Tiña 18, , Granada.
Makuto Backpackers Hostel
Spain
Granada 18010 Calle de la Tiña 18
89% 2221
37.1800457 -3.5956530
Makuto Backpackers Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
10.0

Makuto Hostel is THE hostel to stay in, in Granada. I only planned to stay for a few nights, but ended up staying nearly a week, as I was having such a great time. The staff are what makes this hostel so special... they are all so friendly, helpful and funny. The dinners were always delicious and really great value (you get your homecooked meal and a drink, all for 5/6 euros). Definitely recommend this place for anyone who is looking for a fun, sociable hostel experience. THANKYOU MAKUTO! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lis 2016
7.7

This hostel really embraces the hippy side of living in Granada. Although the location was in a beautiful area it is difficult to find in what seems like a maze of small roads. On a night out it isnt the best for finding your way home!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lis 2016
9.7

Very nice but basic place, great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lis 2016
10.0

I love Makuto, the best hostel I have stayed in so far! The best personel ever, nothing is good after Makuto ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
14 Lis 2016
10.0

We had such a nice stay here, our favourite hostel till so far, it was cosy and had a good vibe, and especially staff did a great job, they were very welcoming and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Riquelmista
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Lis 2016
10.0

De los mejores hostales q he visitado en España. Mención especial para el personal q es de lo mas atento y buena onda. Podría vivir en ese lugar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lis 2016
9.7

Very good vibes

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lis 2016
9.7

Great location, place and people. Room with character and natural light. My only complaint would be that the sink in the bathroom (4-bed form) was too tiny. Minor stuff. Would def stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
10 Lis 2016
6.9

This hostel is perfect for travelers that want to be part of an active hostel with daily events, meals and activities. If you need luxury or a modern hostel look elsewhere.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lis 2016
6.0

Ubicacion muy buena, hay que llegar en bus ya que el empedrado de las calles hace imposible hacer la subida con maletas con ruedas. Buena atencion por personal. Buen desayuno. Servicio de lavanderia disponible. Baños compartidos, sin espacio para dejar tus cosas, ni para cambiarte en el, ducha regular constantemente hay q apretar la llave del agua ya que se corta. Camas con colchones muy duros, resortes que se entierran en la espalda. No hay silla ni mesa en las piezas. Wifi disponible

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.