Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Maju Jaya Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 376 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 376 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Lip 2017
9.4

It was perfect !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2017
8.6

Love that towels are included and that the kitchen is well stocked with all cooking Ware. Also the lockers are great to have!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lip 2017
8.9

Only stayed for the night but hostel was clean, but a bit far from the city centre, There is a good tram system to get around

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
29 Cze 2017
9.7

Really chilled out hostel, Clean facilities. Nice place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2017
8.9

Das Hostel war das sauberste und organisierteste, das ich in Osteuropa kennenlernen durfte. Das Angebot fuer einen Tagesausflug zum Plitvice Nationalpark war zudem sehr gut. Leider liegt das Hostel in einem Gewerbegebiet und das Stadtzentrum ist zu Fuss nicht leicht zu erreichen. Deswegen ist es wohl recht billig. Kann das Hostel nur empfehlen, solange man nicht abends oft weggehen will.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Cze 2017
10.0

We really enjoyed our stay at Maju Jaya Hostel. Nothing bad to say! :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Cze 2017
6.6

The hostel was pretty far from city center and a bit far from the tram station. The bathroom floor was a little unclean and wifi didn't work during our stay. However, the hostel had very nice kitchen and common room, plus dorm rooms were spacious.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are 20min from main city square, tram station is 7min walk away. Bathrooms are detailed cleaned daily and inspected every hour. We cant clean right after every single guest. Internet is 20mbit wifi, on the day of your stay didnt work because of the major problem with provider central. However, we offered internet access passwords of our neighbours caffe that day.

  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2017
10.0

Perfect place to get a good rest, spacious airconditioned rooms. City center easy reachable by tram. around 15-20min. Staff very helpfull.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2017
10.0

Ver nice and clean hostel with everything one needs, great friendly stanf. To recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.