Hostelworld.com

Maju Jaya Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 303 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 6.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 303 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 6.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
Maju Jaya Hostel Located at Slavonska Avenija 3, , Zagreb.
Maju Jaya Hostel
Croatia
Zagreb Slavonska Avenija 3
87% 303
45.7976459 16.0132813
Maju Jaya Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
31 Paź 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Naprawdę miły hostel, pomimo, że wybraliśmy się tam w cichej sezonu więc nie ma innych gości, byliśmy tam, ale obiekty i pani w recepcji były naprawdę świetne!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Paź 2015
10.0

Great hostel, friendly and very kind employee

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Wrz 2015
8.9

We only came here for 1 night because our train was cancelled and we were getting a flight. We got such good vibes. The girl at the front desk was super helpful! Cheap transport to the airport, great wifi, good facilities and it seemed to have a very friendly atmosphere good for solo travellers. price is good value too. If you don't mind the location then it's awesome.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
26 Wrz 2015
10.0

Perfect hostel was very very clean, spacious and quiet! There wasn't much atmosphere although this was great as it gave me time to relax. The staff are very helpful and speak English. The hostel is in a great location to everything and easy to find! Def would recommend :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2015
9.1

Lovely clean hostel with great facilities. The kitchen was the cleanest and tidiest we've seen in Europe. The living area is great and the staff were lovely. In a bit of an odd location - kind of in a business park, close to tram lines though. Excellent value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for the nice impression.

  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Wrz 2015
6.9

The hostl itself was really clean and with very strong wifi. Unfortunately we still wouldn't recommend because the hostel is so far from the center! And directions to the hostel are really bad , so i would look it up on a map beforehand, it's hard to find.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

20 minutes from main square by public transport I would not call so far. The instructions how to get to hostel are pretty detailed, clear and easy to follow and is correctly pinned on google maps. Sorry if you had problem finding the right way.

30 Sie 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Byliśmy tam na dwie noce i podobało nam się dobrze. Pokój 5 łóżko było bardzo duże i miał dużo miejsca. Toalety / prysznice są oddzielone, nigdy nie było korków. Kuchnia jest dobrze wyposażona. Niestety, w schronisku jest bardzo daleko od centrum i trzeba się nieco dłuższy stopę i Tramweg się. Niemniej jednak, jest to godne polecenia!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sie 2015
6.6
Przetłumaczone przez Google

Świetna obsługa, lokalizacja mogłaby być lepsza

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
28 Sie 2015
9.1

Very nice and cosy hostel. It is quite a walk from the bus and train station. By tram, is will be around 20 minutes away from the city center. The hostel room have a lot of spaces and it is very comfortable to stay inside. Air conditioner and towels are provided too. Strong Wifi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2015
9.1

Best hostel I've stayed at thus far. Very clean, lots of facilities, extremely helpful receptionist. Pleasant atmosphere. Rooms are quiet, doors don't slam and floor doesn't make noise so we weren't woken up by people coming in and out. Overall great hostel zero complaints.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.