Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 5.4
  • Udogodnienia 5.4
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 5.4
  • Udogodnienia 5.4
Maison Located at Via Cavour 15, , Florence.
Maison
Italy
Florence Firenze 50129 Via Cavour 15
67% 294
43.7752617 11.2560939
Maison
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Kwi 2016
2.9

I have stayed in hostels all over Europe and I can safely say that this is the worst place I have ever seen, to the point where I didn't even stay the second night because it was so awful. The rooms advertised 5people, it was 11. It advertised ages 18-35, I had 3 people over the age of 45 in my hostel. It advertised receptionist from 9am-10pm. I was there between the hours of 9pm-10am and never saw a single receptionist. There was also NO POWER. This means no wifi, no hot water, NO LIGHTS.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
7 Kwi 2016
6.9

Cuando entramos pensamos que el hostal estaba bastante bien porque tenía baños con ducha incluidos, una cocina, etc. Pero una vez que nos tumbamos en la cama... horror!! Se hundía muchísimo, hasta tal punto que no sabías si estabas durmiendo sobre un colchón o en una hamaca. Además, a mi amiga se le clavaban los muelles. En fin, tres noches sin dormir bien. Luego las duchas no estaban muy bien, el agua salía muy flojita, y la cocina daba un poquillo de asco. Muy buena situación, eso sí.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Kwi 2016
10.0

No complaints whatsoever!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2016
5.7

Lo mejor es la ubicación, lo peor es que solo tiene un baño para todo el hostel, hay que hacer cola para ingresar. La limpieza deja mucho que desear, las habitaciones que reservamos eran para 8 pero como era semana santa agregaron camas y terminamos durmiendo 11 en una habitación. La cocina sucia. Yuri de la recepción fue muy gentil.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tunezja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Mar 2016
4.6

Avec une seule toilette pour une bonne quainzeine de personne... En plus les draps etaent vrm sales

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
21 Mar 2016
5.1

Except for the awesome location and a nice friend I made while I was there, everything about this bed & breakfast place is wrong: sooo dirty, smelly, messy - it really felt like you could get sick just by sleeping in the room. Didnt dare to take a shower because it looks too dirty... The sofa looks dangerously full of germs too... Never gonna come back.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
17 Mar 2016
5.7

The kitchen was very dirty and there's only one bathroom for everyone to use. The power went out and there was no staff around and no contact information so we had to figure it out ourselves. It was definitely worth it for the location, but I probably wouldn't stay there again. I'm not hating on the place, but I think these are a few things you should know if you're thinking of staying! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2016
6.0

For the price it is correct, great location! Indeed the facilities and atmosphere could be improved.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2015
5.7
Przetłumaczone przez Google

Mówią, że prześcieradła i koce im do zaoferowania, ale lepiej jest wziąć je z domu !!! I i mojej grupy przyjaciół wtedy byliśmy naprawdę pecha, ponieważ inne "współlokatorzy" były niewykształconych chłopów, którzy dirtied łazienki jest znacznie splątanie. To miejsce nie jest straszne są osoby, które znaleźć się problem.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Lis 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

Jeśli potrzebujesz to miejsce w centrum Florencji, w super cenie, to jest twoje miejsce. Czystość całkiem przyzwoity, choć trzeba zrobić odnowienie arkuszy. Wada jest i dzielić łazienkę z 2 sypialni i trzecim bez windy. Dla reszta całkiem przyzwoity.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.