Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
6.3
Dobry 321 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 5.4
  • Udogodnienia 5.1
ZAREZERWUJ
6.3
Dobry 321 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 5.4
  • Udogodnienia 5.1
Maison Located at Via Cavour 15, , Florence.
Maison
Italy
Florence Firenze 50129 Via Cavour 15
63% 321
43.7752617 11.2560939
Maison
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Cze 2016
2.3

Horrible hostel. Dirty, not comfortable, beds suck. Sheets old and dirty. I would never come back.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
16 Cze 2016
3.1

No 24 hour reception

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Cze 2016
7.7

Cute little hostel 4 flights of stairs though after a long day is not ideal

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Cze 2016
3.4

A terrible experience. bed bugs - do not stay here! Two people in my room were bitten dozens of times, the staff appeared to know that was a possibility and simply shrugged it off. Staff is unreliable, no hot water 1 of 2 nights, no wi fi unless you are the only one awake at 6 am. No locks on the bedroom doors, no lockers. Anywhere but Maison/The Queen's.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Cze 2016
6.6

Cheapest option in Florence and is in the middle of the city. Toilets were clean but beds were old, noisy and not so clean (found one bed bug). Big kitchen available. No lockers. The guy in the reception was nice but we just saw him once.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
9 Cze 2016
6.6

él lugar muy centrico, él personal poco amable, Internet deficiente, las habitaciones dejan mucho qué desear. Si no vas a estar en él hostel está prefecto por la cercanía

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Cze 2016
7.4

La ubicación es excelente y la habitación era bastante espaciosa y comoda. El problema es que tardaron en abrinos, o más bien que si no es porque alguien sale del edificio quien sabe hasta a qué hora nos hubiesen abierto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2016
8.9

The hostel was perfect overall. Breakfast was not up to date as there were no bread in the morning as we went to kitchen for breakfast. But overall things were really good. I suggest a must stay place to all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2016
7.7

nice place to stay for a couple of nights; close to the dome, so you can walk everywhere in 10-15 minutes

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Maj 2016
8.9

The staff was friendly. He told us everything and gave us all the important informations. The only problem was the toilet. There is only one toilet and when somebody is taken a bath you can not use it. But it was nice there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.