Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Magnolia Porto Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 771 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 771 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.1
Magnolia Porto Hostel Located at Avenida Rodrigues de Freitas, n387, , Porto.
Magnolia Porto Hostel
Portugal
Porto Porto 4000-422 Porto Avenida Rodrigues de Freitas, n�387
88% 771
41.1453111 -8.6039900
Magnolia Porto Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
10.0

Todo genial

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Paź 2016
9.4

Really nice and helpful staff, excellent breakfast, super location, really good advices on what to do in Porto. Our private room was perfect! Would book again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Paź 2016
9.4

EXCEEDED EXPECTATIONS GREAT LOCATION,VERY CLEAN AND LOVELY STAFF WOULD CERTAINLY RETURN

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Wrz 2016
9.7

Lindo hostel, super bien ubicado, los cuartos comodos, el baño impecable. El personal super amables! Todo perfecto!! El unico tema es que no tiene ascensor, para los que van con maletas grandes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
8.0

Muito bem localizado e com um jardim muito giro. Pequeno almoço bastante bom em comparação com outros hosteis. Quarto tinha casa de banho privativa, mas fora do quarto...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • claire_dunne133700
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
21 Sie 2016
8.0

The property is in a great location, in a quiet area perfect for relaxing in Porto. Bolhao metro station is only a minutes away and there are some bars and restaurants nearby. The property has great character and staff are very helpful. Breakfast is basic but adequate and there's a nice outdoor area where you can eat if weather is suitable. The room was just OK for a one night stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sie 2016
7.7

gute Lage, schöne Zimmer, tolles Personal, leider keine Küche zum selber Kochen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Sie 2016
7.1

The hostel was clean and very affordable. However, it did come very many issues like the wifi didn't work properly beyond the first floor. The hostel seemed more like a family retreat than a travelers hostel. Other than that the staffs were very nice and the free breakfast was better than other hostels.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • penk812276
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
7.7

Over het algemeen een goed hostel op een prima locatie. Wij zaten in de private room aan de overkant van de straat waar we wel last hadden van het verkeer op straat. Het personeel was supervriendelijk en hebben ons voorzien van goede en bruikbare tips.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
8.0

Nice hostel even though we had to change rooms a couple of times because of a booking mistake. The hostel is nice, breakfast is good and staff is really friendly, helpful and eager to give you advice on what to do in Porto, what to eat etc. Just make sure you stay in the rooms that go out to the back, the street in which the hostel is located is incredibly loud!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.