Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Magnolia Porto Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 802 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 802 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • LPB
  • Brazylia, Grupy mieszane, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Sie 2017
9.4

Hostel sensacional. Atendente muito prestativo, ótimas instalações.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Luksemburg, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2017
8.0

This hostel is supernice if you consider the price. The staff is really nice too. I liked the room, there was a lot of space for luggage. We had a router INSIDE the room, so no problem with wifi. (Big plus) There are two things that I didnt like: The showerdoor was broken. The breakfast was the same every day and VERY limited. As I try to eat healthy and vegeterian, I had the choice between cornflakes or white bread with jam and cheese. Please consider adding some healthy alternatives...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lip 2017
9.7

Nice, quiet hostel. About a 10 minute walk from the centre of Porto. Fairly quiet hostel but the facilities are nice and there is a nice outside area to relax. Recommend doing the walking tours. Big congratulations to the staff - they were very helpful when we had issues with WiFi and to help book transport.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
8.0

Our stay at Magnolia Hostel was fine. It was possible to check-in at midnight. Friendly staff :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2017
9.4

Excellent central location, good atmosphere with a very nice breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2017
7.7

L'équipe de l'hostel est disponible, souriante, et attentive. Merci :-) Cependant il y a un cruel manque de propreté dans les chambres.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2017
4.3

stanza decisamente poco confortevole. i bracci per appendere le asciugamani erano attaccati dietro la porta d'entrata del bagno, mezzi rotti e assolutamente inutili in quella posizione. cabina doccia rotta, non si riusciva a chiudere. ventola del bagno (cieco) non ha mai funzionato. tutte le prese elettriche staccate dal muro: pericolosissimo! non valeva minimamente il prezzo! colazione con minimo indispensabile.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
10.0

very nice and charming place and the staf is top.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Maj 2017
10.0

A beautiful hostel in a great area. They made everything easy. I left some after-sun lotion with the front desk since I couldn't take it on my flight, so just ask at reception if you get a sunburn and need to heal it while you're visiting Porto :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • NikhilAPai
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
6 Maj 2017
7.4

The suites are on the 3rd floor of a separate building opposite the Hostel. There's no lift and poor WiFi in the suite. The room was very clean and spacious. Convenient location, but being in a separate building makes it inconvenient to use the facilities, especially if you need something specific like a clothes iron or hair dryer. Breakfast (served in the building across the road) is adequate. The staff were courteous, but again, you need to walk across to the main hostel to ask for anything.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.