Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Magnolia Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 542 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 542 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Kwi 2017
10.0

The staff were very friendly and helpful. The hostel itself is really cool, the dorm rooms were clean and comfortable with AC. The kitchen and common area were very open and great for meeting new people. Great view on the terraces. I strongly recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2017
9.1

Very nice and clean hostel on a good location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Kwi 2017
9.4

Really good hostel....almost feels like a hotel as the facilities are that good. Fully equipped kitchen and nice balcony/eating dining area to mix with others. Staff were amazing, location is perfect. We would definitely come back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
22 Kwi 2017
10.0

Location is 10 out of 10 - in the heart of casco Viejo, near the seafood market, near the waterfront, buses and metro station are walking distance. Very clean and elegant -you pay a hostel price for a 2/3 star hotel amenities. The hostel is very clean and well maintained. The staff provides excellent service

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Kwi 2017
10.0

Excellent stay in a wonderful hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Kwi 2017
8.9

Best hotel I've stayed in Panama City.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Kwi 2017
10.0

muy buenas instalaciones, lo recomendaria a todos los que vayan de visita a panama

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Kwi 2017
9.7

Super Hostel mit toller Lage im Herzen von Casco Viejo. Kann ich auf jeden Fall weiterempfehlen!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2017
9.4

The staff at this hostel are super lovely, nothing was a bother for them at all and they made my stay pleasant. The location is great too. Beds have your own plugs and lights which is great. The rooms don't have locks on them but the building is manned 24 hours. The toilets and showers are separate which is really convenient. This is not a party hostel, was nice and chilled environment. Would definitely go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mathijs2134759
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Kwi 2017
8.3

We have had a grest stay. Only downside is that the place is quite noisy. You hear the Doors open and close, your neighbors and the pp on the street. Rooms are not locked

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.