Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Magnolia Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 384 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 384 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
Magnolia Inn Located at Calle 8va and Calle Boquete, Casco Viejo, , Panama City.
Magnolia Inn
Panama
Panama City Calle 8va and Calle Boquete, Casco Viejo
91% 384
8.9528479 -79.5357781
Magnolia Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Sie 2016
8.6

Es un buen lugar si buscas tranquilidad en el ambiente de un lugar de ambiente antiguo como lo es El Casco Antiguo, pero si lo que buscas es más acción y fiesta es mejor elegir otro hostel en la misma zona.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sie 2016
6.3

Reasonable hostel, plenty of bathrooms. Not a very sociable place, but it's right in the heart of the old town which is great. Dorm rooms don't lock (although you have lockers), main problem was lack of curtains so the light wakes everyone up very early

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Sie 2016
9.4

Nice hostel with friendly stuff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
8.0

Great location, great staff, great facilities. There are no locks on the dorm rooms, which was a little strange but I never felt unsafe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2016
10.0

No comments everything was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Sie 2016
8.9

Really nice hostel with great common area and kitchen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • junrcapiral4354
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
8 Sie 2016
8.3

The location is excellent! I think that alone is a good reason to recommend this to travelers traveling to Panama.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sie 2016
8.9

Our stay in Magnolia Inn was great. It is located in the middle of casco viejo which is really nice. Everthing is reachable within minutes. The staff was really nice and helpful, communication in advance was easy and fast. We would def go there again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sie 2016
7.4

Nice building, VERY HOT. Make sure you get an AC room. No one seemed to interact or be friendly, everyone kept to themselves so maybe not the best choice if you want to meet people. But we only stayed two nights and it did the trick.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • nathfrieden2125
  • Szwajcaria, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Lip 2016
9.7

Great location, staff, location, facilities!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.