Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Magnolia Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 575 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 575 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
10.0

Great Hostel, friendly staff. I would highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
9.7

This was my second time staying at the Magnolia. It is super clean and a great value in a perfect location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2017
10.0

really nice hostel with friendly stuff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2017
8.0

Clean, crisp hostel with very friendly staff. I wanted to change my room because of a guest that made me uncomfortable, and that was no problem whatsoever. It's good to note that the biggest dorm has no privacy since all the beds are next to each other, the downstairs rooms have more privacy/comfort. Kitchen was very clean and hostel is relaxed. Don't go here for a party, you can do that around the corners of the hostel anyway.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Sie 2017
9.4

Great place to stay! Excellent facilities and location. At first I stayed in another hostel in the middle of the commercial part of town but i was much more pleased here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
22 Lip 2017
7.4

Pros: friendly staff, decent common area, well equipped kitchen and super central location in casco viejo - they helped organize an airport shuttle as we stayed here as start of our trip before heading out to Nicaragua Cons: no possibility to lock to dorms (anyone can enter!) and very old, small lockers (you can fit a small backpack max) - for me a no go if you can't lock your dorm and anyone in the hostel has access. Common showers should be cleaned more often!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
9.1

This hostal is very charming, clean and in a great location! It has kind of a guesthouse/Inn vibe so there arent activities organized by the place! Its not a party hostal but you can easily find nice people to go out with if that is what you are into! We slept really well, beds are comfy, and there is AC!!!!!!! Hot showers! Great equippes kitchen and cute little tables to enjoy a meal outside (if you can handle the heat)! Staff is helpful, pretty much straight to the point!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jaap1195
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Lip 2017
8.3

Good hostel. Nice area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • fmendez88
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
6 Lip 2017
10.0

Volveria siempre,super bien ubicado dentro del casco antiguo,personal muy amable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2017
10.0

Estupendo el hostel lo recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.