Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Magic Bus Kiev

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 175 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 175 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.0
Magic Bus Kiev Located at 31 Saksaganskogo Str, apt.3, , Kiev.
Magic Bus Kiev
Ukraine
Kiev 01033 31 Saksaganskogo Str, apt.3
92% 175
50.4357233 30.5140221
Magic Bus Kiev
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Lip 2016
8.3

Very solid hostel. Security is great: building locked, apartment locked and lockers. Location is good too: close to two Metro's, sites and cheap food (Puzata Hata). The staff was very friendly though sometimes a little TOO nice. Haha. The atmosphere is quiet and friendly so good for relaxing. Clean for the most part; trash overflows a bit much. Great value for money and solid facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Białoruś, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Lip 2016
10.0

everything there for that money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 62 Recenzje
1 Lip 2016
10.0

Muy majos. Gente muy profesional y servicial. Perfecto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Cze 2016
9.7

Le Magic bus est en fait un appartement transformé en auberge. L'accueil est très chaleureux et sympathique, chambre propre et agréable. L'endroit est très plaisant pour une ambiance un peu routard. Très bonne adresse.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2016
9.4

It's a nice place. Very clean and relaxing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Cze 2016
10.0

Perfect hostel as far as I am concerned.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Cze 2016
8.3

Nice and small hostel, no atmosphere at the hostel though. Everyone kept to themselves. If you're just looking for a place to sleep and chill, the hostel is good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Cze 2016
8.0

Clean and super cheap hostel with a big dorm room, but perhaps attracts the more quiet type of people. Anyhow, definitely value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2016
9.7

The Magic Bus is a magic place. It's beautiful place and very quiet. The people is very polite and kind. It's closed to the center. The Magic Bus is a wonderful place is you want to visit Kiev. It's clean, there is everything necessary and so cheaper. We recommend this hostel if you want to visit Kiev. We hope to come back to Magic Bus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias, amigos :) ¡Ustedes sonos siempre bienvenidos aquí!

  • superhotchili
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Maj 2016
9.7

I really had a good time. The owners are lovely and very helpful, the private room i rented was huge and with balcony. There is a cafè/restaurant area just one block down, and the heart of the city is very close. Recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.