Hostelworld.com

Magic Bus Kiev

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
Magic Bus Kiev Located at 31 Saksaganskogo Str, apt.3, , Kiev.
Magic Bus Kiev
Ukraine
Kiev 01033 31 Saksaganskogo Str, apt.3
91% 171
50.4357233 30.5140221
Magic Bus Kiev
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2016
9.4

It's a nice place. Very clean and relaxing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Cze 2016
10.0

Perfect hostel as far as I am concerned.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Cze 2016
8.3

Nice and small hostel, no atmosphere at the hostel though. Everyone kept to themselves. If you're just looking for a place to sleep and chill, the hostel is good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Cze 2016
8.0

Clean and super cheap hostel with a big dorm room, but perhaps attracts the more quiet type of people. Anyhow, definitely value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2016
9.7

The Magic Bus is a magic place. It's beautiful place and very quiet. The people is very polite and kind. It's closed to the center. The Magic Bus is a wonderful place is you want to visit Kiev. It's clean, there is everything necessary and so cheaper. We recommend this hostel if you want to visit Kiev. We hope to come back to Magic Bus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias, amigos :) ¡Ustedes sonos siempre bienvenidos aquí!

  • superhotchili
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Maj 2016
9.7

I really had a good time. The owners are lovely and very helpful, the private room i rented was huge and with balcony. There is a cafè/restaurant area just one block down, and the heart of the city is very close. Recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Maj 2016
10.0

Perfect hostel in kiev. Friendly staff, cool interieur, good location. A bit hard to find (you have to use the back door on your arrival) the entrance. i'd definitly go there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you :) We'll be glad to see you again!

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
30 Kwi 2016
6.3

Not bad, but not great. The hostel is mostly a flat with a dorm where 12 people sleep, and some privates, but only 1 WC and 1 shower (with very limited hot water supply) and a common area is quite small.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Kwi 2016
9.4

I felt safe, looked after, with family atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
10.0

Excellent hostel ! Avec un personnel qui redouble de bienveillance, de patience et de générosité ! Un super emplacement, à 2 pas des lignes de métro, des cafés, des supermarchés et au plein coeur de Kiev ! Vraiment un super séjour à Kiev grâce à cet hostel ! Seul petit bémol, le nombre de sanitaire trop petit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci beaucoup pour vos bonnes paroles :) Viens encore. Notre porte est toujours ouverte!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.