Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Macondo Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 324 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 324 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.2
Macondo Hostel Located at Carrera 8 #10 - 35, , San Gil.
Macondo Hostel
Colombia
San Gil Santander Carrera 8 #10 - 35
94% 324
6.5551655 -73.1312388
Macondo Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Sty 2017
9.1

Very friendly staff, everything is clean and you get a lot of help organizing tours. Beds are really good, patio is beautiful and a lot of places to relax.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
8.3

Parfait pour avoir un bon aperçu des tours autour de la ville et pour en réservez quelques-uns. Par contre, un peu salle.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Sty 2017
9.4

Hostel was helpful in organizing activities and is clearly very established in this area. The owner had lots of local knowledge and was happy to share.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
8 Sty 2017
8.3

The Stuff is very friendly and careful. Good choice for San Gil.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sty 2017
10.0

Great hostel. its well ubicated, close to the adventure offices and the main plaza. Th dorms were good quality and the bathrooms were really big and clean. The common areas and the staff are the best part of the hostel, the jacuzzi + the hammocks + the trees are great. The staff was awesome they helped with all the plans (Paragliding, bikes to the falls and night out)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Sty 2017
10.0

Great hostel and location! No doubt the best so far in Colombia! Shaun the owner and his staff ( neffer) will help more than you can imagine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sty 2017
10.0

This is the spot for a reason. Owner Sean is a real nice guy, and staff were awesome. Good value for price, good wifi, excellent support for planning trips and activities. If you want a hostel in San Gil, stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Gru 2016
9.4

Clean, lovely Hostel with helpful (and funny) staff. Loved the outdoor area, the whirl pool and the good vibes. ✌🏽️✌🏽️

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Gru 2016
9.1

Fantastic place, well deserved reputation for quality and fun. Sean and the staff are friendly, helpful, and experts in the local travel scene. Many thanks guys!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Lis 2016
10.0

Great hostel. Wish i gave myself more time to stay here. DONT fall for the hostels with similar names - I did this and lost a night on my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.