Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Macondo Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 396 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 396 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2017
10.0

Great place to stay and awesome vibe. The hostel is nice, cosy and clean. The staff organizes plenty of trips and activities every day, and in the night social activities to meet other travellers. Nevertheless, silence time is 11pm so people can rest properly. The staff speaks very well English and help guests in every single thing. Definitely recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
12 Sie 2017
8.9

Had booked private with shared bathroom but got upgraded to ensuite on arrival which was a great surprise! Overall a good vibe, with spacious private room and bathroom. Staff extremely helpful and able to book activities for you. Even at last minute - we were able to go paragliding within an hour of asking!! Close to town and feels really safe at night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2017
10.0

Nice hostel, organize a lot of activities, good location, clean - nothing to complain!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Sie 2017
9.1

Great place and very helpfull staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2017
9.7

Tres joli hotel et surtout idéal pour l'organisation d'activités autour de san Gil. Le personnel est d'une tres grande gentillesse et efficacité

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2017
7.4

Personeel is niet zo communicatief qua tours, dus stel al je vragen want ze vergeten belangrijke info zoals dat ze voor het raften gratis leenschoenen hebben in het hostel. Fijn als je dat pas na de tour hoort! Kortom slechte communicatie en niet zo'n snugger personeel maar voor de rest leuk hostel met leuke sfeer! En heerlijk bubbelbad buiten! Tigo tuesday is ook leuk, al heb je dat na een uur eigenlijk wel gezien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
29 Lip 2017
9.7

Staff were very helpful. We left a pair of sunglasses which they contacted us about to send them on to us. Location was perfect, near to the main square. Very clean and secure. Kitchen was extremely well equipped.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2017
10.0

Cool place, good people, good staff, highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • carlrousseau373632
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Lip 2017
10.0

Un incontournable pour visiter San Gil. Avec la petite carte de la ville qui permet de trouver facilement les restaurants jusqu'aux activités qu'ils réservent pour vous, Macondo Hostel vous rendra la vie facile et agréable. J'y retournerais n'importe quand. De plus les employés sont très sympathiques et serviables. Si vous êtes chanceux comme nous, vous aurez droit à un de leurs fameux bbq à la colombienne.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
9.7

Jacuzzi made coming home from activities in the evening a lot easier.. great hostel and staff very friendly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.