Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

MZ MOTEL OLD TOWN

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 241 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 241 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
MZ MOTEL OLD TOWN Located at EVLIJE CELEBIJE 9, , Sarajevo.
MZ MOTEL OLD TOWN
Bosnia And Herzegovina
Sarajevo 71000 EVLIJE CELEBIJE 9
88% 241
43.8627680 18.4355735
MZ MOTEL OLD TOWN
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Sie 2016
8.9

Bad connection to wifi downstairs, no furniture in the room except of beds,,,,, but otherwise, perfect location for perfect money. I would definately return back ...even not as a student :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Lip 2016
7.7

L'ostello si trova a 5 minuti dal cuore della centro storico ottomano di Sarajevo, all'andata anche meno di 5 minuti perché in discesa, al ritorno qualcosa in più. Il proprietario/gestore ci ha dato tante informazioni valide ed è molto gentile. Abbiamo alloggiato in una camera al piano seminterrato, con poca luce e odore di chiuso. Troppo umida. In tutta la struttura, anche in cucina, c'è la moquette, si dovrebbe migliorare la pulizia, ma l'importante è che il bagno in camera era pulito.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Lip 2016
6.9

Hostel located in 5 min away by walking to the main center of the city but the district is full of old structure. So the hostel is also an old structure thats why you can not feel clean inside. Also no air conditioned rooms which is important in summer. But stuff was helpful. Just because of stuff and the location I would definetely stay there again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Lip 2016
9.4

Great mgr. English speaking local. Very clean. Newly remodeled. Nice common kitchen. We had room for two, insuite. TV, A/C. Best value for the money we've ever had. Close to Old Town and main transit line.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2016
9.7

We were two nights in a double bed room and we were very happy of having chosen this hostel. Really comfortable sleep, less than 5 min walking from the main square and the best owner. Tariq helped us any time we needed and he even drove us to the bus station. Great place:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
9.4

Estuve hace una semana. Habitación doble privada con baño privado. Todo muy limpio y el ambiente super tranquilo. Está a solo 5 min andando de la old town. El chico que lleva el hostel fue muy agradable. Nos resolvió dudas sobre la ciudad, nos recomendó comida típica y sitios para visitar. El día que nos íbamos nos ayudó con el tema "taxi". Èl lo llamó y acordó el precio con el conductor para que no nos timaran. Sin duda volvería a hospedarme allí. Genial y buen precio!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2016
9.1

Great staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
9.4

Good value for money ! Not big but clean solid room with own bathroom and cable tv, plus free parking place inside garage for my motorbike.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.