Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

MPS Waterland Amsterdam

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
10.0

What a lovely place to stay! Wow! Thank you so much for the experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
7.1

Cabine très étroite, douche très sale. Très bon petit déjeuné. À deux pas du centre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Kwi 2017
10.0

Loved this place! I'm impressed at the value, private rooms and a good breakfast. Close to everything you need in Amsterdam with a 10 minute walk to the downtown. Good vibes

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
10.0

Superschöne Lage, sehr nett und gemütlich! Sehr weiterzuempfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
8.9

La ubicacion es perfecta, Roel se porto muy bien, un hombre callado pero que orepara unos desayunos buenisimos! Nos sorprendio. La unica pega y no fue culpa suya es que habia gebte jiven que llegava de fiesta y hacian muchisimo ruido y en un barco las paredes son de carton casi... pero por lo demas perfecto! Volveremos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
9.7

I loved staying at MPS Waterland for NYE 2017, Roel is a top host & great guy, everything was clean & tidy, nothing was too much trouble. Breakfast was bang on and free tea & coffee all day is a nice touch, showers were surprisingly great & the boat was super warm despite the cold January weather. The deck is a great place to sit & relax, great views of the NEMO Science Museum & Centraal Station, location is perfect. Would've liked free wifi (only 50mb is free) but good VFM. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jessstaum
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
4 Gru 2016
9.7

The owner was so lovely, as was the hostel. Breakfast was delicious! Wish we had the chance to stay longer than one night, will definitely reconsider next time we're in Amsterdam!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lis 2016
9.7

Je recommande vivement car l'emplacement près du centre ville est génial, le calme est vraiment un atout majeur et il était vraiment présent. Le réveil au soleil et le cadre était parfait, le gérant était tout aussi sympathique, le petit déjeuner magnifique. À refaire autant de fois que possible !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lis 2016
9.7

Amazing place to stay, great atmosphere to chill after a long day in the cold winter of Amsterdam, Tea anytime. The showers could use a rug though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
8.9

Nice house boat! Beautiful location, in front of Nemo science museaum! Staff super nice ! Breakfast delicious ! Bathroom is shared but clean!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.