Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

MPS Waterland Amsterdam

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2017
10.0

This place is super funky and very well run. Location is super cool although not in the center of the center -- must walk a couple long blocks but not far. It was fun to tell all my friends -- hey I'm staying on a boat on a pier in Amsterdam -- and breakfast was quite nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
9.7

Calidad-precio excelente!! Muy limpio y super ubicación, el dueño es muy amable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
9.1

Great place to stay, close to all the main points in Amsterdam but still far enough from the crazy style of the city. The staff attention is great, not to say also the nice breakfast they offer. Probably a bit more of nice tips and triks for the busy city will be nice, but it would be a nice to have, not that affects anything for a place to stay in general quite nice place to stay and for that price in Amsterdam will be difficult to find something better. I would stay there again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
8.6

Lovely Hostel, very well lcated and excellent breakfast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
9.1

It was all perfect, superb breakfast every morning and super friendly hosting, I'll come back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Maj 2017
3.4

Not sure how this place ended up with a 9.0. Rooms are extremely small and cramped. You can hear every other guest on the boat. There isn't 24 hour staffing and at anytime a stranger could just walk onto the boat.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
9.1

Good place!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
9.7

Le camere sono piccolissime , si riesce giusto ad entrare e a mettersi sul letto, ma noi ci siamo stati giusto qualche ora di notte , per 2 notti, quindi non avevamo alcun problema . Ci ritornei volentieri perché è vicino al centro , ottimo rapporto qualita prezzo rispetto altrove. Proprietario molto gentile, ci ha trattenuto le valige fino a tardi pomeriggio . Buona colazione. 2 bagni e 2 docce in comune abbastanza puliti .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
10.0

It's definitely the best place to stay. I can not say nothing wrong about it. Roel it's really nice person and he knows how to care about his clients.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
8.9

Roel was very nice and waited for us even arriving late. Nice homemade and fresh breakfast, maybe a bit earlier would be good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.