Hostelworld.com

MPS Waterland Amsterdam

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 103 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 103 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
MPS Waterland Amsterdam Located at Oosterdok 1011 VX Amsterdam, Postbus 390 Nijmegen, Amsterdam.
MPS Waterland Amsterdam
Netherlands
Amsterdam 6500 AJ Oosterdok 1011 VX Amsterdam, Postbus 390 Nijmegen
87% 103
52.3728743 4.9101591
MPS Waterland Amsterdam
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
8.9

What an amazing place to stay in Amsterdam! apart from the "hard facts" like the very central situation close to the train station, the very good breakfast with a great choice of different home made treats and the original Dutch feeling of staying on a boat, MPS Waterland is especially charming because of his owner: Roel with his calm and discrete kindness welcomes you in a manner that makes you feel at home. The atmosphere on board is very quiet and peaceful, and we'd love to come back anytime.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
9.1

*Toller Aufenthalt im waterland :) Das Frühstück war vielfältig Die Toiletten und Duschen sehr sauber Die Lage sehr gut! Nah am Bahnhof, nah an der Stadt. Im Aufenthalts Raum lief Musik und der sehr nette Vermieter war immer präsent und ansprechbar! Die Zimmer sind winzig aber wer bleibt in einer Stadt wie Amsterdam denn drinnen ;)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
9.1

Immer wieder gerne - perfekte amsterdamatmosphär. Bombenhaftes Frühstück ubd super Verbindung zu Am. Central mit dem Bus mein Gedanke erste Sahne Ahoi

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
8.6

Wir hatten ein super schönes Wochenende auf dem Hausboot. Die Zimmer sind klein, aber gemütlich. Das Frühstück war sehr abwechslungsreich - einfach perfekt. Der Besitzer ist sehr nett und hilfsbereit. Das Boot liegt nah am Bahnhof und die Innenstadt ist recht schnell erreichbar. Die Lage ansich ist sehr ruhig. Allerdings sind die Wände des Bootes dünn und abhängig von den Gästen kann es recht laut werden. Für uns war es die beste Wahl für unseren Kurztrip nach Amsterdam! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Mar 2016
8.9
Przetłumaczone przez Google

Bardzo miłe miejsce! Łatwy dojazd, idealne do odwiedzenia miasta! Idealne Proponuję wypożyczyć rower! Bardzo podobał mi się wybór muzyki podczas śniadania! Dziękuję Ci bardzo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
8.9

El hostel es una pasada, lo más destacable es la temperatura y el ambiente, el desayuno, la ubicación y la experiencia de dormir en un barco, que no se balancea casi nada. El wifi gratis funciona a veces, o puedes pagar y tener mejor conexión, aun así en la ciudad hay muchas redes abiertas y en los bares/restaurantes también hay wifi. Si eres escrupuloso lleva chanclas para la ducha y toallitas para el WC, aunque la idea general es muy muy buena.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
9.4

We had a memorable stay at the MPS Waterland and would recommend it to anyone who is looking for an authentic experience and good value for their money. Since it is a boat-house accommodation, the rooms are small and the bathroom and shower are shared, but the place makes up for it with the cozy common area, where you can hang out. There are board games, books, free coffee and tea and a reasonably priced mini-bar. A buffet breakfast is also included in the price and it is delicious!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2016
8.6

Bien située, proche de la gare centrale et des différents quartiers du centre, idéal quand on reste peu de jours et qu'on veut se déplacer à pieds. La cabine que nous avons eu était petite mais suffisante car nous y étions juste pour dormir, nous visitions toute la journée. Un petit-déjeuner au top proposé par un hôte qui nous donne vraiment l'impression d'être dans sa salle à manger, sucré et salé sont proposés et l'hôte nous a préparé des œufs au plat. Thé, café et fruits à disposition:GENIAL.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
6 Lut 2016
7.4

For last minute was ok, but I dislike a lot of things. The wifi wasn't free, the walls are paper thin and the others guest were very loud and the second bed is very small, I can't imagine how someone can sleep there, we end up sharing the other bed, that's a a double bed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sty 2016
7.7
Przetłumaczone przez Google

Świetnie się tu !! Dzięki tak dużo na niezapomniany weekend nad hostelu pływających. Świetne śniadanie rano i tylko 10 minut spacerem od Amsterdamie, więc bardzo dobra lokalizacja. Bardzo podobało mi się, że mi pobyt na kanał!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.