Hostelworld.com

MPS Noorderzon

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,014 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,014 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 7.3
MPS Noorderzon Located at Postbus 273, , Amsterdam.
MPS Noorderzon
Netherlands
Amsterdam 1000 AG Postbus 273
86% 1014
52.3732018 4.9097512
MPS Noorderzon
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
5.4

Abbiamo soggiornato per 3 notti in questo ostello,carino e centrale ma senza nemmeno una macchinetta automatica di drinks o acqua potabile.niente asciugamani x la doccia nè cambio di lenzuola x 3 notti... In compenso i letti erano comodi e la manager Ursula molto simpatica e culimanna!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
8.3

Overall, we enjoyed our stay on the MPS Noorderzon boat. The location is great and the rooms are clean although quite noisy as the walls are very thin you can hear other guests speaking and leaving/arriving. The steps down to the cabins are extremely steep. Another negative is that the manager charged us extra for paying by debit card, instead of cash. They have a sign saying additional fees for credit card payments, however, it does not refer to extra charges for debit cards.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
8.0

cabine de petite taille mais suffisante pour quelques nuits, propre. très bien située par rapport au centre d'Amsterdam et à la gare, pratique pour se déplacer à pieds

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2016
9.4

Sistemazione insolita, originale e suggestiva...da provare! A disposizione anche molto materiale utile per escursioni varie. Se proprio devo trovare un difetto...peccato mancassero gli asciugamani per la doccia :/

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
8.9

Süßes Boot in bester Lage! Die Zimmer sind klein und funktional, aber bei einem Boot kann man auch nicht viel anderes erwarten. Dafür waren sie sehr sauber, und bei guten Wetter kann man perfekt draußen an Deck sitzen. Wir wurden sehr nett begrüßt und bekamen auch direkt Tipps, wo man in direkter Umgebung gut frühstücken kann. Einziges Manko - das Boot ist sehr hellhörig, und unsere Zimmernachbarn waren leider etwas laut... außerdem sollte man nicht zu groß sein, da die Betten etwas kurz sind.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
9.4

The stray in MPS Noordezon boat house was really great experience. The staff are welcome us friendly and the communciation is good. The place, toilet, and the bed sheets and all super clean. Location is good as there are lot of buses nearby by going to central station in 3 minutes walk. You will find it easily travelling to central with your Amsterdam Travel Card. We love the deck and view over the canal during morning time. It was really nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
8.6

Really enjoyed our stay at the MPS Noorderzon. Ursula was really helpful and very welcoming. Rooms are small (cosy!), but grand as you are spending most your time out exploring Amsterdam. Showers were really powerful and hot, bed was comfy and location-wise we found it quite handy for walking to most locations (10 mins walk to centraal station, from where you can get a train/tram/metro anywhere else in the city). Would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
8.9

Muy linda la experiencia del barco. Recomendable para pocos dias ya que el espacio es muy chico. En verano se puede disfrutar la terracita.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
8.6

Very pleasantly located just ten minutes from central station on the water. Room was cosy and en suite very welcome. All round very positive experience and Ursula (staff) was lovely!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
9.4

Very pleasant stay. Clean, very well located 10 mins from station, and friendly staff. It's small, but that's to be expected on a boat! Only negative was no soap in bathroom.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.