Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 201 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 201 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.7
MOJO Budva Located at Vojvođanska 3, , Budva.
MOJO Budva
Montenegro
Budva 85310 Vojvođanska 3
70% 201
42.2861513 18.8391494
MOJO Budva
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Belgia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
5.1

The first point that has to be improved is the proprety (the bathroom was dirty, the room was dirty as wel. No light on the room. The Windows didn't close proprely. The towels weren't available while it was normaly included on the price. However the staff was welcoming and patient.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
24 Lip 2016
6.6

Good location but the English friendliness was poor. The ac hardly worked.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
17 Lip 2016
7.4

Nicely located near the city. Staff are friendly. Rooms were clean enough and there was adequate kitchen facilities to cook dinner. There was no atmosphere however.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • simonfranckx
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
4.6

Extreme noizy rooms! Take the hostel in the old town! Much better!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2016
5.7

Las chicas que atienden no tenían ni un poco de buena predisposición. Si bien decían tener aire, cuando vas a pedir el control te dicen que no tienen porque se lo robaron. No moriamos de calor en la habitación, encima nos tocó un cuarto donde no tuvieron mejor idea que poner en la puerta un lugar de estar, y la gente se sienta a hablar ahí. Por lo cual, o tenias la ventana abierta y te ponias a charlar con otro de algo que no te interesaba o dormías con la ventana cerrada y te morias de calor

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
9 Lip 2016
6.9

I had a private room so I did not have to worry about security, but there were no lockers in the larger rooms.The main toilet broke while I was there which caused some problems and the atmosphere wasn't that great, harder to meet people. It was a great location and did the trick but wasn't anything fancy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Cze 2016
6.9

I booked a twin room for sole occupancy. It was a very poor room. In fact a single room that they had squashed 2 beds into. Little space, no hooks. Electrical socket hanging off the wall. No proper curtain. Very awkward window. But the young receptionist was delightful - very helpful, very friendly.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
20 Cze 2016
8.3

Good nights stay. Helpful staff. Other guest don't socialize however and no hot water for shower.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • morris54_is_online9860
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Cze 2016
8.0

Good Hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2016
5.1

Basic facilities and sterile room, not a very welcoming place and it was hard to get hold of staff. Areas of the hostel (kitchen, common room) seem to have been neglected for quite a while. No sheets provided only a bath towel? It was a place to sleep for a few nights but we wouldn't stay again.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.