Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 184 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 184 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.7
MOJO Budva Located at Vojvođanska 3, , Budva.
MOJO Budva
Montenegro
Budva 85310 Vojvođanska 3
81% 184
42.2861513 18.8391494
MOJO Budva
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Paź 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Fantastyczne miejsce! I przedłużony mój pobyt kolejną noc, ponieważ kochałam go tak bardzo. Kiwi rośnie w / patio, pięknej okolicy na zewnątrz w ogrodzie, aby się zrelaksować, najładniejsze kociaki zawsze, zabawy i bardzo pomocny personel, doskonała lokalizacja między przystanku autobusowego oraz plaży. Brak jakichkolwiek skarg. Zdecydowanie polecamy go i na pewno wrócimy następnym razem gdy jestem w mieście.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Wrz 2015
6.9
Przetłumaczone przez Google

Três dobra lokalizacja: 10 minut od dworca autobusowego, 10 min do supermarketu, 10 min od plaży i 15 minut od centrum miasta. Ogród i piękny taras. Czystość była słaba w łazience. Wziąłem jeden pokój suite: nie szklankę na najwyższym okna drzwi i dlatego rygor maski ucho kuli, zwłaszcza z hałasem z barów portów rozumie się dobrze mimo odległości.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • michal_krawczyk
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
10 Wrz 2015
9.1

our stay in the hostel was ok, but we won't go bacy anywhere near nect time to Budva,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2015
9.7

Muito bom hostel. Excelente localização e staff muito atencioso.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
17 Sie 2015
6.9

Only able to have cold showers. Bathrooms could be upgraded a bit.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • helenrowden6647
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
13 Sie 2015
7.7

I booked for 5 nights in a single shared bathroom room and stayed for 7. The room was fine and had a fan and fridge. You could shower in the bathroom as well if you didn't want to use the communal one. It's about 10 mins walk from the bus station and about the same to the Old Town. Less than 5 mins to the beach where a lounger and umbrella cost €5 a day. Good nightlife on the strip. Staff were great and organised a BBQ one night. I would definitely return.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
9 Sie 2015
6.6

Budva dying as far as backpackers and this last of the hostels is tired. Good location for mini Moscow sea front. Hard to find though. Not well signposted. Looks like a house down a dead end. Few facilities and few staff. Bit run down. Alright for the night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2015
10.0

I really like Mojo! It's close to the sea, 10 min walking. Staff was very friendly and helpful. Thanks to Bojana who made my staying comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2015
5.7

Staff that doesn't really care about its guests (doesn't say hello, not communicative etc.). This is more of a pension than a hostel. During our stay there were many families or older couples. The atmosphere is not really hostel-like.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lip 2015
7.7

Not a classic hostel although I enjoyed staying there

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.