Hostelworld.com

MEININGER Vienna Downtown Sissi

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
MEININGER Vienna Downtown Sissi Located at Schiffamtsgasse 15, , Vienna.
MEININGER Vienna Downtown Sissi
Austria
Vienna 1020 Schiffamtsgasse 15
91% 171
48.2190399 16.3756799
MEININGER Vienna Downtown Sissi
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Maj 2016
9.7

El lugar esta buenísimo. La ubicación esta muy bien, cerca del subte aunque el barrio no es el más Movido. Esta accesible en un lugar tranquilo. Todo impecable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
10.0

We loved everything about our stay in Meininger Vienna. The hotel is close to the subway station, it is in a good neighborhood, the facilities are great and the environment is very cozy. FANTASTIC beds and the hotel is quiet so you can rest while you're there. We loved the food, the city, the hostel and everyone from the staff (shoutout to Gyorgy =D). Next time we're in Vienna we will most definetly stay in Meininger again and we recommend this place to anyone who wishes to visit Vienna.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
8.9

I thought it was a great place to stay in Vienna. It was little ways out of the city but it was only a 5 minute walking distance to the nearest metro stop. We had a car and they couldn't provide parking for us but there was a parking garage not far from there. Breakfast was good with plenty of options.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kazachstan, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
9.1

The Hotel itself was great! The only issue was that I was looking for a room for five but the booking I received was only for three people. I was told at the reception that it could have been caused by a mistake on a hostelworld website. They also told me that it could be possible to cancell the reservation and re-book another one there and then if the booking was made on their own website, but it was not. That's why we had to pay another 80 Euros for a room for one night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2016
7.1

Long walk or metro to city centre. Beds were comfy and room was clean and quiet! Very much like a hotel. Security lockers are in the basement in the luggage storage room which made me skeptical to use them. Otherwise, good stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2016
8.6

Primero que nada no es un hostal, si no un hotel, esta muy limpio, seguro, y ofrece todos los servicios, sin embargo no tiene el ambiente de un hostal, es mas tranquilo y van muchas familias (bebes, niños, personas mayores, etc.) algo que no se ve mucho en los hostales, sin embargo el cuarto esta muy comodo y limpio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola, muchisimas gracias por su volaracion. Nos gusta que les han gustado su tiempo en nuestro hotel/hostel ;) siempre intentamos mantener un nivel alto referible a comodidad y limpieza! Eperamos ver te otra vez en MEININGER ViennaCun mucho gusto atentamente, El team de MEININGER - Sissi

  • emappenagos9153
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
20 Lut 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Doskonały hotel! W recepcji znajduje się dziewczyna, która mówi po hiszpańsku i pomógł nam przez cały czas, na pewno wróci!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Buenas Dias, Muchisimas gracias por su volaracion! Reenviamos sus elogios a la chica de la recepcion:) Nos gustaria mucho si un dia regresan a Vienna! atentamente El team de MEININGER-Sissi

15 Lut 2016
10.0

The best value for money! We had a very pleasant stay here at Sissi, calm neighborhood, great location, very clean facilities, very polite and friendly stuff! 15min walk to Stephenplatz. Overall, great place to stay in Vienna! See you soon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Guest, thank you very much for your evaluation. We are glad to hear that you liked our hotel. We always try to keep the standart high! We pass your compliment to the staff and look forward to see you again in Vienna! Regards Your MEININGER-Team

30 Sty 2016
7.7
Przetłumaczone przez Google

dzięki za ładne pokoje

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2016
8.9
Przetłumaczone przez Google

Wszystko jest w porządku, trochę drogie parkowanie 20 euro za noc, bardzo czysty hotel. Dziwny to był wypadek z alarmem pożarowym w pierwszym piętrze i każdy został ewakuowany, ale na 4 piętrze nie słychać żadnego dźwięku ... wszystko jeszcze dobre!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there! Thank you very muhc for these kind words! It´s great to hear that you had pelasant stay with us! We are sorry about the fire alarm - our fire protection system distinguishes between a real fire (where there is an alarm in the whole house) and a smaller danger, where only the affected part of house is alarmed.So no need to worry, you definitely wouldn ´t burn down here :) We would be very happy to see you again soon! Best wishes Your MEININGER Sissi Team

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.