Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

MEININGER London Hyde Park

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 2860 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 2860 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Lut 2017
9.7

The best hostel I've ever stayed and I've seen a lot. It's a (conference) hotel really, not a party hostel. The beds are just excellent, the en-suite shower could be in a 4 star hotel. Locarion could not be more convenient.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lut 2017
8.9

Alles hat gut gepasst. Es handelt sich aber um ein Hotel mit Schlafsälen, nicht um ein richtiges Hostel.Also jemand der auf eine Küche die man mitbenutzen kann wert legt ist hier falsch. Es bietet sich aber wunderbar als günstigere Alternative für Familien an. Auch die Lage, direkt gegenüber des Natural History Museum ist sehr gut. Durch die vielen Schulgruppen war es leider recht laut, nichts was aber nicht durch Ohrstöpsel zu lösen war. Alle Bitten wurden sofort von den Angestellten erledigt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
9.4

Great stay! Kind and helpful staff and a great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Lut 2017
2.9

I arrived after a 20hour trip and had to wait 10min because the guy in the reception was closing the day accounts and it was more important than attending the guests that just arrived. The room doesn't look anything like the pictures, and have a really bad ventilation problem. The bed sheets weren't changed. The bathroom was really dirty, and only a few showers worked properly. The hostel is really bad, wouldn't come back.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Lut 2017
10.0

Cetait parfait :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lut 2017
7.1

The hostel was out of wifi for two days, so I had to leave the hostel to get some Internet. The plugs in my room weren't working and they took too long to fix it, so I had to keep going to the reception to charge my phone. Breakfast was OK, but I'm not sure if really worth it. You could probably get a better one at a pub around. Location was great, near 2 tube stations and right in front of the National History Museum. Water pressure from the shower was really bad. Really helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lut 2017
10.0

Hostel muito bom ! Ótimas instalações e bem conservadas. Falta apenas uma cozinha disponível para os hóspedes poderem preparar um lanche ou algo do tipo. O banheiro é bem apertado para o banho, porem limpo. Na recepção vc vai encontrar o André, um brasileiro muito gente boa que irá te ajudar com dicas sobre Londres. No geral um hostel muito bom. Voltaríamos com certeza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
7.4

There was no kitchen or place to eat, which was inconvinient. I had a problem with a guy that was in my 12-bed room, who was being innapropriate with all the girls in the room, but not one of the staff members did anything to help. Cleanliness was not the best.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Lut 2017
9.4

시설도 좋고 깔끔합니다 위치도 교통카드있면 다 다닐수 있구요 직원들도 다 친절했어요 ^^ 다만 6층 샤워실 수압이 좀 약해요 ㅠ 하지만 런던에서 이가격에 이런 시설 찾기 힘든데 추천합니다 ^^

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
10.0

excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.