Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

MEININGER London Hyde Park

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 2,568 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 2,568 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
MEININGER London Hyde Park Located at at Baden Powell House, 65-67 Queen's Gate, London.
MEININGER London Hyde Park
England
London SW7 5JS at Baden Powell House, 65-67 Queen's Gate
85% 2568
51.4953853 -0.1796007
MEININGER London Hyde Park
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
8.9

The hostel was amazing for the price. Clean facilities, a friendly staff, a central location and a comfortable bed. Not sure what else you can ask for.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
8.6

Bra pris på hostel som ligger oerhört centralt, bara 10 min gång till hyde park. Personalen var väldigt trevlig när jag checkade in, rummen var fina men inget speciellt. Fanns dusch-tvål i duschen ifall man glömt schampo. Det negativt jag kommer på är att det var väldigt varmt på morgonen, ingen aircondition fanns. De hade en klocka som skulle väcka alla klockan 09:00 vilken var väldigt stark så man får inte sova så länge.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lip 2016
9.7

I have nothing negative to say about this hostel, it was great. Clean, great staff, big common area, nice beds, great location, the bathroom was perfect. The only bad thing that happened there was because of another guest in my room! Everything else was perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lip 2016
9.4

Muy buen lugar para quedarse y conocer el centro de Londres

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
10.0

Lugar excelente! Com certeza me hospedarei novamente! Super indico!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Lip 2016
10.0

Super buen hostel... Las piezas pequeñas pero comodas y todo super limpio. Además esta muy bien ubicado a solo un par de cuadras del metro

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2016
9.4

Quite a good hostel with an excellent location, a little bit more on the expensive side, especially breakfast, but overall a good and clean hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2016
8.9

Endroit sympa... mais bruyant. Le dortoir donnait sur un boulevard urbain : en été, fenêtre ouverte, la rue devient calme entre 1 et 4-5 h du matin. Mais d'autres chambres donnent sur cour. L'équipe était très accueillante. Les chambres sont propres et pratiques (pensez à amener un cadenas avec un anneau métallique épais et solide. Le petit-déjeuner offre un choix large : beans, jambon, fromages, toast, café, thé, lait, jus de fruits, yaourts, corn-flakes, fruits, confitures...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2016
9.1

Fantastic location, nice rooms, clean bathrooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2016
5.7

Good spot on the tube line. Paid for twin private, got a 4 bed dorm - extra beds that we didn't need and a bathroom the size of an aeroplane cubicle - not at all worth £150 for a night!!!!! The shower had no pressure and was almost impossible to turn off. The staff treated us like children, telling us not to have a friend up in the room as we stopped back there during the day to drop things in the "hotel room" that we booked. Would not stay again. Pros do not outweigh cons.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.