Hostelworld.com

MEININGER London Hyde Park

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 2,474 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 2,474 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
MEININGER London Hyde Park Located at at Baden Powell House, 65-67 Queen's Gate, London.
MEININGER London Hyde Park
England
London SW7 5JS at Baden Powell House, 65-67 Queen's Gate
86% 2474
51.4953853 -0.1796007
MEININGER London Hyde Park
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
4.9

Wifi didn't work, I had to take a cold shower, and there weren't any outlets

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
5.4

Wifi didn't work at all. Large group of children screaming in the halls at 7am. Not storage in the room.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
10.0

Great hostel with a perfect location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • eau_drey_tess1518
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Kwi 2016
10.0

Location is perfect, staff is nice and helpful. Good value for money specially in London.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
10.0

Very nice hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
6.3

You get what you pay for. The room was clean, but there was no WiFi on the top floor. So if you book a dormitory, you have to go down a few floors to use free WiFi. Shared bathrooms were horrible. They were so dirty!! They probably didn't clean the floor for a month. I didn't shower because it was so dirty. I went out of the hostel to use the restrooms. You could see that the dirt on the floor was old and that this was not a one time thing.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.4

Super sauberes Hostel mit schönen Badezimmern. Gerne wieder.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
9.7

excelent,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
8.6

I had a great stay at Meininger hotel. The location was excellent near the NH museum and the Santander cycle stand. The bathrooms were clean. very nice breakfast buffet. I would definitely recommend this hotel and come back in the near future. Thank you.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
9.7

This hostel is in a great location in a great city. There is an Underground station about 1 1/2 blocks away. And there are two Starbucks the same distance. Kensington Park is only a few blocks in the other direction. The hostel itself has plenty of space and a nice common area with free wireless internet. I didn't partake of the breakfast but the price is pretty good. I also think that this hostel offers plenty of security for young travelers. Unfortunately, the hallways are little noisy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.