Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

MEININGER London Hyde Park

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 2,806 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 2,806 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
MEININGER London Hyde Park Located at at Baden Powell House, 65-67 Queen's Gate, London.
MEININGER London Hyde Park
England
London SW7 5JS at Baden Powell House, 65-67 Queen's Gate
86% 2806
51.4953853 -0.1796007
MEININGER London Hyde Park
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Sty 2017
9.4

좋았어요~ 화장실도 샤워기 수압이 낮긴하지만 그렇게 작지도 않고 괜찮았어요~ 다만 사물함 자물쇠거는곳이 없다는게 좀 아쉽긴하지만.. 그래도 엘베도 잇고 짐맡길곳도 잇고 나쁘진 않은듯. 호스텔 분위기는 막 다같이 노는 젊은 분위기는 아니고, 나이있으신분들도 있고 그럼 ㅎ 하루밖에 안잇었지만 나름 좋았어요 수건은 6파운드내고 빌리고 5파운드 보증금 다시 돌려줘요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sty 2017
8.6

Excelente lugar para quedarse. Cercano al metro que conecta a los principales atractivos de la cuidad. Tres pequeños detalles, la pieza era un poco pequeña para la cantidad de personas, no había ambiente de hostel y que no tiene Cocina para poder preparar comida. Sin embargo, buena experiencia, un lugar tranquilo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kelso12345
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
8.9

Very nice, clean rooms and common spaces, can't complain at all. But it's important to note that the bathrooms, though nice, rarely had hot water (or any water at all?!) and there appeared to be no kitchen. Great, safe location, though, next to lots of cafes/grocery stores and several tube stations! Pleasant, but not really "festive" vibes, as it shares a building with a conference center and isn't near too many bars.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
9.4

Great hostel, clean, and very good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
7.7

Great location with friendly staff. Room was a little cramped and only had two plug sockets and one main light meaning it was impractical.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Sty 2017
6.3

Lo único bueno que tiene es la ubicación. Los baños horribles, siempre sucios y viejos (6to piso). No hay cocina, ni buenos servicios. Además es sede de los Boy Scouts y se llena de chicos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Sty 2017
9.4

Absolutely loved this place and highly recommend it to others. Will be back again soon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
7.7

Pro: The hostel was clean and has a great location. Helpful and prompt staff. Comfortable beds. Lockers in each room available. Cons: cramped rooms and showers. No kitchen access for travelers that want to prepare their own food. The breakfast was okay but overpriced.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 41+
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
7 Sty 2017
8.6

It is ok, but quite expensive for a Hostel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sty 2017
10.0

My room and the ensuite were exceptionally clean. The staff was also very friendly and accommodating. I got there earlier than the check-in time and asked to leave my luggage there while I wandered around the city. Their reception is manned 24 hours a day, so even when I got back late that night, it was a very quick and simple process to get my room key and finish my checking-in. Would definitely recommend them!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.