Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

MEININGER Hamburg City Center

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 3198 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 3198 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2017
9.1

I came past 11 p.m., leave at 9 a.m.. What can I say? The room was clean, the breakfast okay. The public-traffic is nearby. I'm satisfied!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Jihye815
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Wrz 2017
8.9

브뤼셀 마이닝거 보다는 시설면에서 조금 떨어졌으나 여기 직원은 정말 친절했어요 샤워실 왜 버튼인거야...그래도 언제까지는 건지 감이 오는거라 잘 누르면서 씻음 여기도 정말 깨끗하고 시설도 최신이라 좋았고 주방기구도 상태멀쩡해서 요리도 잘해먹고옴 근데 엘리베이터는 중간께 내려가는게 안되서 주방쪽으로 나있는 엘베이용 위치도 역근처라 공항이나 기차역 가기 딱좋음

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2017
4.0

Pros: It was clean, there were ensuite bathrooms in each room. Guests in my room were respectful of each other. Cons: There were many large groups of men on the weekend to party, this was surprisingly fine re: noise levels. Mon-Fri a large school group arrived and from then on sleeping became an issue. The children would run up and down the corridors and stairwells all night giggling and slamming doors until 2-3am. The teachers and hostel staff didn't seem to care.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
3 Wrz 2017
6.3

NOT a hostel this is a hotel. Nice and clean and good facilities and everything but it's a hotel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • nirosh_21d6059
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Sie 2017
9.7

great place! great service

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Guest, thank you for rating us. We are glad you enjoyed your stay. Greetings from Hamburg, your MEININGER-Team

26 Sie 2017
9.1

Nettes Personal und saubere Zimmer. Leider muss man für die Gepäckaufbewahrung zahlen. 6 € für den Tag.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Liebe gast, vielen dank für deine Bewertung. Liebe Grüße aus Hamburg, MEININGER-Team

  • FridaDoris97
  • Szwecja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
26 Sie 2017
8.3

Nice, clean. Welcoming staff. The shower was clean but a bit annoying because you had to press a button every 30 sec. or so.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Guest, thank you for rating us. We are glad you enjoyed your stay. Greetings from Hamburg, your MEININGER-Team

  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2017
8.9

Sehr guter Gesamteindruck. Wir hatten ein 6-Bett Zimmer gemietet und waren von der Größe und der Ausstattung (für den Preis) beeindruckt. Lediglich die Stockbetten hätten besser sein können, da es dort keine Lattenroste gab.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Lieber Gast, vielen Dank für Deine Bewertung. Wir freuen uns, dass es Dir bei uns gefallen hat. Liebe Grüße aus Hamburg, Dein MEININGER-Team

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2017
5.4

Für mich muß ein Hotel Atmosphäre ausstrahlen. Es sollte gemütlich eingerichtet sein. Ich erwarte wenigstens der Ansatz einer Wohlfühloase. Dieses konnte ich beim besten Willen in diesem Hotel nicht finden. Für das gleiche Geld bekomme ich etwas außerhalb gelegen deutlich mehr Komfort. Das Hotel hat mich mehr an einen Durchgangsbahnhof erinnert. Und dann die Matratzen........Katastrophe! Einziger "Lichtblick", das freundliche Personal.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Lieber Gast, vielen Dank für Deine Bewertung. Schade das es Dir bei uns nicht gefallen hat. Liebe Grüße aus Hamburg, Dein MEININGER-Team

  • Ahmed1610
  • Egipt, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2017
9.7

Very cooperative staff and it's worth every cent and ver cosy rooms and so clean and good location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Guest, thank you for your positive feedback. We are happy you enjoyed your stay here and hope to welcome you again soon. Greetings from Hamburg, your MEININGER-Team

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×