Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

MEININGER Hamburg City Center

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 3002 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 3002 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • leppis8757
  • Finlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Lut 2017
9.1

if you like to stay in hostel, that is realy clouse to hotel life, take this. staff is good, breakfast super for that price (6.90). i enjoyed!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
11 Lut 2017
9.4

Can't fault the place. I stayed for four nights and it was exactly as advertised. I didn't have any issues.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Niall, thanks for your great feedback, we are glad to hear that you had a good time in our hotel in Hamburg. Hope to see you here again soon, your MEININGER-Team

10 Lut 2017
8.6

Nettes Hotel für kurzen Aufenthalt. Unser Zimmer war etwas kahl aber ansonsten war alles sauber. Fünf Gehminuten zum Altona-Bahnhof

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hallo Linda, vielen lieben Dank für Deine tolle Bewertung. :) Wir hoffen Dich schon bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen, Dein MEININGER-Team

9 Lut 2017
9.4

I liked stay at MEININGER Hamburg City Center... Everything was ok.. Great staff that know the true value of customer service special mention for reception. The room was comfortable and cleaned... It was a really good experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
8.3

Staff very helpful ,overall accomadation and locaton good although self catering not to my liking kettle and toaster defunct ?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Clark, thank you for your feedback. We hope to welcome you again in our MEININGER hotel Hamburg, your MEININGER-Team

  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
9.4

Top Preis-Leistungsverhältnis. Zentrale, ruhige Lage gut und einfach zu erreichen. Frühstück war ok

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Liebe Stephanie, vielen Dank für Deine positive Bewertung. :) Wir hoffen Dich schon bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen, Dein MEININGER-Team

25 Sty 2017
9.1

Sehr schönes und sauberes Hotel in der Nähe des Bahnhofs Altona. Definitiv weiterzuempfehlen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Lieber Gast, vielen lieben Dank für deine Bewertung; es freut uns, dass Du einen schönen Aufenthalt bei uns hattest. :) Wir hoffen Dich schon bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen, Dein MEININGER-Team

22 Sty 2017
9.7

great hostel! all new :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
21 Sty 2017
8.3

Convenience store is nearby, train station is nearby as well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Sty 2017
9.4

excellent place!!!! with a main train station walking distance!. The atmosphere was the best!!!!! and Francisco at the reception front desk, was very very helpful showing me maps and places to go! excellent experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.