Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

MEININGER Hamburg City Center

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 2,858 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 2,858 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5
MEININGER Hamburg City Center Located at Goetheallee 3-11, , Hamburg.
MEININGER Hamburg City Center
Germany
Hamburg 22765 Goetheallee 3-11
83% 2858
53.5544208 9.9380350
MEININGER Hamburg City Center
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • anniblueberry
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
8.9

Ich war rundum zufrieden für eine Nacht. Gestört hat mich nur, dass ich als einzige Frau auf ein MixDorm Zimmer gesteckt wurde. War aber nicht weiter problematisch. Unser Zimmer hatte Dusche und Toilette getrennt, was sehr erfreulich war und hatte sogar einen Fernseher.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
8.3

This hostel really feels like more of a hotel than anything else. It is very clean and well kept and the rooms are large with large lockers for your gear which we found great. It was also great that the front desk is open 24hrs if you are arriving late or early. The breakfast is a nice touch and it's a decent deal for being able to stay and eat all morning if you want... The location isnt central but it is close to a train station. Overall we had a great stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
8.9

Wir waren mit einer großen Gruppe dort und waren sehr zufrieden. Vor allem das Frühstück war vom Preis-Leistungsverhältnis super.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sie 2016
10.0

Awesome Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
7 Sie 2016
7.4

Clientele accused us of not flushing toilet. A man from the USA spent all day on a Macbook in the kitchen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Sie 2016
8.0

강가쪽 나갔는데... 단란 유흥 홍등가...ㅎㅎㅎㅎ 역쪽으로나가서 드세요 밥은..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
9.7

Encore une fois le Meininger n'a pas déçu!!! Le personnel, malheureusement je ne me souviens pas de leurs noms, sont tout simplement génial! Emplacement idéal, près de la gare de train d'Altona et pas très loin de la Reeperbahn, propreté irréprochable autant dans les chambre que les airs communes. Tout simplement parfait!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
5 Sie 2016
9.1

Great place to stay. The room was spacious and clean. Qute close to the train station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2016
8.3

Hostel feels more like hotel. No atmosphere at all. Facilities were very good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2016
9.4

L'auberge est très sympa, plutôt familiale que jeune mais avec une bonne ambiance. Nous sommes arrivées quasiment à minuit et nus n'avons pas eu de problème pour avoir notre chambre car l'accueil ferme tard. Pour le vélo, il ne faut pas s'y prendre à la dernière minute si vous voulez en avoir (visiter Hambourg sans vélo c'est bête), ils sont à 12€ pour 24h. Pour information les casiers sont payants mais très peu cher donc cela ne pose pas de problème.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.