Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

MEININGER Hamburg City Center

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 2,936 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 2,936 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
MEININGER Hamburg City Center Located at Goetheallee 3-11, , Hamburg.
MEININGER Hamburg City Center
Germany
Hamburg 22765 Goetheallee 3-11
84% 2936
53.5544208 9.9380350
MEININGER Hamburg City Center
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2016
10.0

It's a great place to be if you wanna explore the city. Close to some cute things. Staff were friendly and prompt, so no complaints. Room was clean and it had lockers for storing stuff. Would definitely go there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
9.4

Very clean and safe. The room was. Wet spacious and didn't cram people in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2016
8.9

Un albergue muy limpio y cómodo a precio muy reducido. Como inconveniente, está en una zona residencial sin mucha actividad. Está a pocas paradas en metro de St. Pauli y del Rathaus. Recomendable sin duda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
26 Lis 2016
6.6

Didn't sleep well. 20 minutes away from the center more or less. Nice, decent lobby. Stay here if it's not too expensive.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sroy7688
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
24 Lis 2016
8.3

description on "how to get here" sent out via email VERY misleading. better look up location on google maps

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • CanadianBoy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
19 Lis 2016
9.4

Great hotel hostel. Obviously if you are a solo traveller there will be no atmosphere. Otherwise you are getting incredible value for your money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lis 2016
10.0

Loved this place! Great location, amazing stuff! Everything you need and more in the spacious clean rooms! And a great selection of foods for buffet breakfast for a very reasonable price! Best place I stayed so far!!! I m going to check other locations for this place as now I know they have this hotel in many cities!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sabakbaraly2505
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lis 2016
8.6

Very good hostel ,with kindly. Staff, it´s pleasant. To stay in this hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Lis 2016
8.3

Hostel was really nice and clean in a good location close to a train station which made it easy to get around. The directions they gave me were hard to follow and not sure where they went. I would recommend visiting Hamburg and staying here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
10 Lis 2016
9.7

excellent hostel, like a hotel but also has kitchen if you want to prepare your own meals. Probably the best thing about my stay in hamburg

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.