Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

MEININGER Frankfurt/Main Messe

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1051 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1051 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • teel99
  • USA, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
8.9

Was a great hostel. If I ever come back to Frankfurt I would consider this one that's for sure.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2017
8.3

War in Ordnung, ich fand das Bett nicht so schön . Kein Lattenrost, dafür eine Holzunterlage. Das ist unbequem.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2017
8.6

Great experience. The room was very comfortable and nice. The location wasn't the best, but you always can walk 5 min to the train station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Maj 2017
8.0

Good location for Messe. Lack of gluten free breakfast. Expensive!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Maj 2017
10.0

Una estadia muy buena en el Hotel Meininger. Las habitaciones son muy cómodas, siempre limpias y con la mayor seguridad. El personal es muy atento ante cualquier pregunta y dispuesto a apoyar en todo lo necesario. La ubicación, si bien no es central, es muy buena dada la cercanía a estaciones de metro y a un centro comercial.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Kwi 2017
9.7

It was in great location (not too far from city centre or airport) and also the staff spoke good English (: good breakfast for its money and not too loud!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Salazace
  • Meksyk, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Kwi 2017
10.0

Excelente Hotel, muy buen servicio y gran trato por parte del staff, regresaríacon muchísimo gusto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2017
10.0

First time staying in a hostel, with my daughter - was pleasantly surprised :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Serbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2017
9.4

Everything with this Hotel is great, except for the room heating. I was always cold and I couldn't heat my room enough.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Lut 2017
7.1

This hotel is alright for the price. It is safe and very clean, but out room was so warm stuffy I'd be waking through the night suffocating. We'd leave the windows open during the day but the room cleaners would close them. Having the air conditioning on literally the whole night didn't do much either. Aside from that, everyone at the reception seemed a bit grumpy and not very welcoming. It's ok if you need a cheap place for a night or two.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, thank you for taking your time to give us a proper feedback. If you do not want to have the windows closed please refer to our reception, they will advise our housekeeping to keep it closed if you want it. If experience any kind of problem with the air condition or anything. Please call the reception to help you with it. If we find that there was indeed a technical problem, we will gladly provide you with a new room. Sincerely your Hotel Meininger Messe

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.