Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

MEININGER Frankfurt/Main Messe

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 984 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 984 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
MEININGER Frankfurt/Main Messe Located at Europaallee 64, , Frankfurt.
MEININGER Frankfurt/Main Messe
Germany
Frankfurt Hessen 60327 Europaallee 64
88% 984
50.1087446 8.6444914
MEININGER Frankfurt/Main Messe
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • fabianriveros
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
8.3

Buena ubicación, bonito hotel, pero el aire de la habitación no servía, y frankfurt a 34 grados de temperatura, cuando informamos en la recepción, nos hicieron cara de no nos importa, entonces sí no les importa por qué preguntan? Fue un detalle que arruinó todo lo bueno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Sie 2016
8.9

Lovely place with friendly staff, clean comfy beds, a nice kitchen, good showers and good links into the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2016
8.6

Parece un hotel en vez de un hostel, pero con cocina, pool , instalaciones totalmente nuevas y de muy buena calidad, bañis en cada habitacion , la habitacion un poco pequeña para 4 pero a mi le toco dormir sola asique estuvo perfecto. Muy buen lugar, habia poca gente y el espacio para interactuar con otros es pequeño, por li que si buscan charlar con gente no es el mejor lugar pero si buscan un lugar de calidad y barato es genial

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
8.9

Nice and clean budget option! Wi fi was amazing :-D had a lovely time, would recommend as a good budget option.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Sie 2016
7.7

It was no that bad. Clean, Calm and staffs were nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2016
5.4

Precisava ficar mais duas noites, no momento do checkin me informaram qe teria vaga disponivel e que seria necessario contatar a recepção no dia seguinte pra estender a reserva. Ao dia seguinte me informaram que nao tinha mais vaga disponivel e sendo assim tive que sair procurando outro hotel. Foi uma experiência muito ruim! Nao recomendo!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Sie 2016
8.6

Très content de ma nuit passée dans cet hôtel. Très propre, confortable. Le seul reproche est que pour joindre le centre ville, il faut prendre des transports ou en voiture. Sinon tout est OK. Je le recommande.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2016
9.1

This hotel is within walking distance of a Chipotle. The beds were comfortable, they had towels, the room was clean and quiet, and the hotel is located extremely close to the train station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sie 2016
7.7

Stayed here twice, after flying into Frankfurt and before flying out. Easy to get to from the main train station. Location is mainly just offices and apartments. Not much to do unless you go into the city. Staff is very nice and helpful. Rooms were clean. Wifi doesn't really work on the top floor but is great in the lobby. Would stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • clarirocha4545
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Sie 2016
8.9

Maravilhoso ! Quarto e banheiro ótimos e limpos! Boa ducha! Muito confortável. O único porém que achei foi que o quarto que fiquei Dava para uma trilhos no fundo, ai as vezes passava o ruído do trem, mas nada que me impedisse de dormir também. A localizacao também achei média; o ambiente é bom, mas não é mt fácil de se localizar. No mais, gostei mt da rede Meininger!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.