Hostelworld.com

MEININGER Frankfurt/Main Messe

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 917 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 917 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
MEININGER Frankfurt/Main Messe Located at Europaallee 64, , Frankfurt.
MEININGER Frankfurt/Main Messe
Germany
Frankfurt Hessen 60327 Europaallee 64
88% 917
50.1087446 8.6444914
MEININGER Frankfurt/Main Messe
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Kwi 2016
10.0

很赞 !!很好的选择

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Kwi 2016
8.3

유럽 현지 가족들이 다른 유럽 도시를 방문할 때 머무르는 호텔 느낌... 정말 거대한 체인 호스텔이라는 것을 새삼 느꼈어요 현지 정감을 느끼기에는 많이 어렵지만, 오랜만에 너무 깔끔한 호텔식 호스텔을 만나서 좋았던 것도 있네요 ㅎㅎㅎ 시내 중심지에 있지않고 Messe역에 도보 5분거리에 있지만, 지하철(국철)로 바로 연결된 거라 굳이 막 오래 걸리지도 않고, 도보 8분 거리에 Skyline plaza도 있어서 쇼핑하기에도 좋아요!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, thank you for your positive feedback. We are looking forward to your next stay in our hotel. Your Meininger Hotel Frankfurt Convention Center.

17 Kwi 2016
10.0

stayed 1 night at MEININGER Frankfurt. 2 stops from the Frankfurt main station. My only comment is that the correct S3 train can take up to 30 min to arrive from Frankfurt main stn. Easy to get to once you stepped off the bahn stop as the building is very visible. Hostel is SUPER CLEAN. Laundry is EUR 5 but takes 3 hours to do a cycle I guess that's how European machines operates. Within 5 minutes you have access to a coffee shop, Asian fushion food, & steak restaurant. Will be back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, thank you for your positive feedback. We are looking forward to your next stay in our hotel. Your Meininger Hotel Frankfurt Convention Center.

3 Kwi 2016
7.4

Buen hostel para estar de pasada. Estaba muy limpio y tranquilo. Sin embargo piden que hagas el pago antes de arribar al hostel, lo cual es un poco extraño, principalmente porque te piden los datos de la tarjeta por fax.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Kwi 2016
9.4

이전의 리뷰들이 다 직원에 대한 평이 안좋아서 걱정했는데, 직원들이 무척 친절하고 좋았어요. 방과 화장실도 깔끔하고 좋았어요. 한가지 아쉬운점은 4인실 방을 썼는데 침대와 가구를 제외한 방의 여유공간이 좁아서 캐리어를 펼치기 힘들었어요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, thank you for your positive feedback. We are looking forward to your next stay in our hotel. Your Meininger Hotel Frankfurt Convention Center.

  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
8.0

We asked if they have a parking lot off charge and they said yes, so we parked there! And the next day we had to pay 12 Euro extra because they changed their minds and it was not off charge anymore!!! Breakfast, Room, Beds were great though

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • shirleigazca
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Mar 2016
8.0

The first impression I had wasn't very pleasant, the guy at the desk wasn't very polite and neither very helpful, that night the internet wasn't working. But the rooms and the hotel is very tidy which was nice, I stayed in both the hotel and hostel and the rooms are pretty much the same only with a couple more beds, the other people from staff were helpful and friendly, good place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Mar 2016
7.7
Przetłumaczone przez Google

Jest to bardziej hotel niż hostel, więc nie oczekuj wiele atmosfera. Łóżko było bardzo wygodne i wszystko bardzo czyste. Pokój miał łazienkę. Zarezerwowałem 6 bed dorm kobiet, ale był zaskoczony, kiedy byłem w pokoju dwuosobowym z inną dziewczyną (ponieważ używają pokoje dwuosobowe jak akademikach też). Zatrzymaj się na S-Bahn jest blisko i stamtąd to tylko 5-10min do głównego dworca kolejowego. Dobry na krótki pobyt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2016
8.6

Employees were, nice, rooms were nicer than I expected, and the beds were comfortable. No issues during my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2016
10.0

Great location and excellent staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for the nice feedback. This helps us to improve and get better Hope you had a good time in Frankfurt . Please visit us on facebook and our homepage to be well informed about specials & rates Your Meininger Team

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.