Hostelworld.com

MEININGER Frankfurt/Main Airport

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 536 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 536 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.7
MEININGER Frankfurt/Main Airport Located at Bessie-Coleman-Straße 11, , Frankfurt.
MEININGER Frankfurt/Main Airport
Germany
Frankfurt 60549 Bessie-Coleman-Straße 11
85% 536
50.0496989 8.5595941
MEININGER Frankfurt/Main Airport
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Kwi 2016
9.4

Exelente ubicacion para aquellos q hacemos escala. Tranfer del aeropuerto al hostel muy bueno sobre todo sino quieres caminar con los bolsos bajo la lluvia. Y el personal destaco por sobre todo la atencion de maria jose

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
8.9

My stay was quick since I was flying in Sunday afternoon and out Monday morning. The location is great for the airport but there isn't much else around as it is more of a business area. I had a pizza, since I was traveling all day and I was starving and it was basically a frozen pizza they baked for me, nothing special. I just booked a bed and ended up not getting any roommates so I had a room to myself which was nice. My room was near the entrance so there was outside noise all night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2016
10.0

Es muy cerca del aeropuerto de la T2, puedes irte caminando sin ningún problema, es un excelente lugar para pasar la noche.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
8.3

Further from downtown than expected. Free shuttle from hotel to airport terminal would have made things easier. Clean facilities, easy place to stay at.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Mar 2016
7.1

Staff was rude...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2016
8.6

Convenient to the airport - nice to have a shuttle pickup. Clean and comfortable, even if a little overpriced.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
8.3

遇到展览,法兰克福的旅店房价都变得非常高。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Mar 2016
4.6
Przetłumaczone przez Google

Byłem oczywiście płatność gotówką, odbiór ma także anjwo iść na śniadanie następnego dnia postawić pieniądze, że nie zorientowali donnaen zapisane w skomputeryzowanej woogim. Więc CCTV hanikka również zauważyć, że nie jest sobą. Ostatecznie, zapisz numer karty Ohm. Huh ... to jaka jest sytuacja będzie musiał zapłacić jeden pokój Value Place gorzkie spędził sześć dorm pokoje sul sul ...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2016
7.4

It's good place if you stay with non-snoring people.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
4 Lut 2016
10.0

Very good hotel! Loved it, very confy and close to the airport!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.