Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

MEININGER Frankfurt/Main Airport

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 715 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 715 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
12 Sie 2017
8.3

You know what you get when staying at Meininger. Super clean rooms, secure and great staff. Mabey not the best Hostel if you want to meet other backpackers, but very good to get a good rest and drink a tasty beer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2017
8.0

Staff are brilliant, very handy airport

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • El Salvador, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Lip 2017
9.7

Perfect location if you are just doing a layover in Frankfurt, I walked to and from the airport and took me around 10-15 minutes. Rooms are clean and in good condition and they have a nice outdoor spot where you can just chill out in the summer

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lip 2017
9.1

More a hotel than a hostel but if you have a short stay in Frankfurt after traveling around Europe for awhile then this place is excellent! Rooms are private and very clean with private bathroom. Decent bar and an excellent breakfast selection. Located very close to the airport.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lip 2017
9.4

Very nice place to stay. The room and bathroom were very clean, and the bar / bistro was open relatively late so we could get drinks and food after a long day of travel. Perfect place to stay for a layover in Frankfurt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2017
9.4

Absolutely fantastic place, one of the best and most modern hostel/hotels I've been to, and I've been to a lot. Only minor downsides were that it was far from the city, with no real shops around, and the kitchen and weightroom were pretty sparsely equipped, but still a great place to take some downtime and adjust to life in Germany.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • cdee66
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Cze 2017
8.0

저는 루프트한자항공으로 독일에 입국할때 터미널 1에서 내렸어요. 그리고 터미널 1에서 2까지 가다가 울뻔했지요 길잃어서.. 터미널 사이를 왕복하는 버스 있으니 구글지도에 몇분안걸린다고 써있어도 어지간하면 버스타고 가는걸 추천할께요! 셔틀버스 위치는 플렉스버스 바로옆이에요. 호텔 4개가 함께 셔틀버스를 운행하나봐요.! 굼뜨게 행동하는순간 버스는 바로 떠나요... ㅠㅜ. 물을 사러 로비에갔는데 1.5L 일반생수 한병에 4.8유로라 놀랐어요.. 호텔 물가 굉장히 살인적이니 물이나 음식류는 공항에서 사가는 것을 추천할께요!! 숙소는 대체적으로 좋았고 왜 휴지통이 없었는 지는 의문이에여 ㅠㅠㅠ 무튼 공항근처에서 또 머물일이 있다면 저는 여기에 다시한번 묵을 마음 낭낭합니다~!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
19 Cze 2017
8.3

Muy bien ubicado a 10 minutos a pie del aeropuerto, buen desayuno pagando 10 € , limpio buenas camas y buenos bañod

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
18 Cze 2017
9.1

No es hostel, es hotel. Pero muy lindo! No me tocó compartir habitación, pero piensenlo como compartir cama. Es una cama doble con dos colchones. El hotel, de lujo, todo nuevo y muy lindo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2017
9.1

Muy buen precio y habitaciones, solo la atención al cliente aveces es un poco grosera.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.