Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

MEININGER Frankfurt/Main Airport

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 693 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 693 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
19 Cze 2017
8.3

Muy bien ubicado a 10 minutos a pie del aeropuerto, buen desayuno pagando 10 € , limpio buenas camas y buenos bañod

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
18 Cze 2017
9.1

No es hostel, es hotel. Pero muy lindo! No me tocó compartir habitación, pero piensenlo como compartir cama. Es una cama doble con dos colchones. El hotel, de lujo, todo nuevo y muy lindo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2017
9.1

Muy buen precio y habitaciones, solo la atención al cliente aveces es un poco grosera.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
10.0

This's is a co-ed facility for dorm style rooms

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Cze 2017
7.7

구글맵 키고 가면 갈 수 있을 것 같은데 일단 캐리어가 있으니 택시 타는 것을 추천 드릴게요. 저는 택시 탔더니 딱 7유로 나왔어요. 그리고 호텔 이름 말하면 바로 알아 먹어요. 호텔 안에는 한국처럼 씻을 것을 전혀 아무것도 1도 주지 않아요. 가면 안에 비치 되어있는 손씻는 손전용 세척 비누(통으로 된것)와, 바디워시 하나 있어요.깨끗하긴 엄청 깨끗한 것 같아서 좋은데 침대는 매트리스가 아니라 그냥 스펀지침대 같아서 엄청 푹신 거리고 일단 시원해요! 아침은 10유로 내고 먹어야 하는데 나쁘지 않지만 그렇게 대단 하지도 않은 한국에서 다 먹어본 맛이에요.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Cze 2017
10.0

첨에 셔틀버스 찾기 개힘듬 1시간 걸렸어여.. 일단 출구 DE로 나가서 그앞에서 기다리는게 아니고 좀 쭉 걸어서 flix 버스 타는곳이라고 물어보면 어딘지 알려줄건데 그 바로 옆이에여.. 부디 잘 찾으시길.. 찾기 힘든거 빼고는 진짜 위치고 호텔 방이고 시설이고 보안이고 다 최고.. 마지막날이라서 푹 쉬고 싶어 late checkout 신청하고 방 올라가보니 3인실 주심.. 원래 혼성 4인인가 그랬는데 ㅠㅠㅠ진짜 감동받아쏘.. 조식도 핵존맛 최고에욤

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Cze 2017
10.0

Excelente ubicacion para quienes viajen temprano al dia siguiente. Es un hostel pero con las caracteristicas de un hotel ya que ofrece toallas, jabon y secador de pelo!! El desayuno es un poco costoso pero super completo. Volveria y lo recomiendo !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2017
9.4

Great place and very clean. Our room was nice, the lobby/bar area was a good hangout spot, and the staff were very friendly and helpful. The only thing is that it's not close enough to walk anywhere. But if you've got a rental car (or don't mind paying 30€ for a taxi into town) you're set.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Cze 2017
9.4

A welcome change from most German and French hostels/hotels, this hostel had air conditioning! It was also very clean, quiet, spacious, and offered prompt service and a large, scrumptious breakfast. I would definitely stay there again. The only reason I didn't give it a perfect 10 was that it was hard to access due to all the road construction between the airport and the shuttle pickup isn't well-marked. Basically, by the time we found it, it was 11 p.m.- when the shuttle service stops.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Maj 2017
8.9

Most expensive place I've ever stayed. Only good if you just want to go to the airport and no where else. There is a bar and small restaurant area but breakfast was almost €10! I stayed in a dorm room and the beds and bathroom were fantastic but it was very cramped and hard to move around. I had to step on someonelses bed to get up to mine.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.