Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,097 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,097 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus Located at Oranienburgerstr. 67/68, , Berlin.
MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus
Germany
Berlin Berlin 10117 Oranienburgerstr. 67/68
88% 1097
52.5251323 13.3922197
MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Lip 2016
9.1

Perfect place to stay! I love it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2016
8.3

Great room with lovely vibe, right next to the S (train) and nice kitchen for the guests. However the room was horribly hot and sometimes noisy. Be idea that great stay. I was there for 5 nights.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
9.4

Está muy bien ubicado, la zona es segura y tiene sitios para comer y salir en la noche. Los chicos de recepción y el restaurante muy amables. Está muy limpo todo, pero falta un poco más de limpieza en los baños de los cuartos. Si te interesa descansar, es el lugar indicado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
10.0

Fantastic Hotel/Hostel. Brilliant for our large group.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
9.4

Tuvimos una muy buena estadía en este hostal. Es muy céntrico y hay lugares para comer muy cerca y muy bonitos. Justo frente a la sinagoga judía y a la estación de metro. Se puede ir caminando al centro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lip 2016
8.0

Great place to stay in Berlin - location close to Alexanderplatz, Museum Island, Reichstag, etc. and nicely kept rooms with ensuites. Wish there was a better lounge area and there were lots of school groups during the week, but we were never disturbed by them and the friends I met in my dorm all hung out in the kitchen without a problem. Would stay again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Lip 2016
8.3

위치도 좋고 가격도 괜찮았어요!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lip 2016
8.9

Awesome place to stay. The location is probably the best part about this hostel because it is right in the heart of Berlin and Mitte. Almost everything we wanted to go to/did go to was within a 20 minute tram ride. Would recommend it to anyone who is looking for a cheap place to stay in the best location in Berlin.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • smobrown
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Lip 2016
9.1

A very nice and clean hostel in a good location... Not much atmosphere and hard to meet people... Ideally for groups

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2016
9.1

The location was great, the station is right in front of the building and the line takes you to many of the main attraction places including malls. I was in a dorm and the room was a bit small for 6 people but, wasnt that big of a problem since I'm only there to sleep. Very clean and comfortable! I have no complaints.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.