Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,155 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,155 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus Located at Oranienburgerstr. 67/68, , Berlin.
MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus
Germany
Berlin Berlin 10117 Oranienburgerstr. 67/68
87% 1155
52.5251323 13.3922197
MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
7.4

A much older crowd with no friendly hostel vibes, but very clean and secure rooms

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2016
10.0

Sempre amo os meininger !!!! Podem ir de olhos fechados !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Obrigado :)

10 Wrz 2016
8.6

A solid hostel. I stayed in an ensuite room with 6 beds. The location is right by The Barn (excellent coffee) and by the S-Bahn station that will take you to city center in a couple of minutes. The room had lockers, clean facilities, and 24 hour staff. One drawback was the lack of A/C, which is as typical for Germany as was the atypically hot weather. It probably isn't an issue most of the year. It's a bit pricey, but I definitely stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your great feedback. We are looking forward to you next stay with us. Best regards from Berlin :)

10 Wrz 2016
10.0

Un lugar perfecto cuando visiten Berlín

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias :)

  • DanCarmon
  • Izrael, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
9 Wrz 2016
9.1

Everything you can expect from a Meininger, including really spacious and comfortable dorms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your great feedback. We are looking forward to you next stay with us :)

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
7.7

Eine Minibar wäre nicht schlecht auf dem Zimmer, oder zumindest ein kleiner Kühlschrank, wo man im Sommer ein paar Getränke aufbewahren kann...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir haben eine voll ausgestattete Gästeküche, wo man auch einen Kühlschrank benutzen kann um seine Getränke aufzubewahren. Fürs nächste Mal ;-) Liebe Grüße aus Berlin.

  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Wrz 2016
9.4

Excelente el hostel. Muy cerca del centro y muy buena la atención de los chicos. 100% recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias :)

29 Sie 2016
10.0

Todo muy bien. Cerca al centro. Tiene ascensor muy buenas instalaciones.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias :)

28 Sie 2016
9.7

Very clean hostel with new facilities. Staff were always smiling and very helpful with everything. Facilities were great with full kitchen and plenty of communal space.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your great feedback. We are looking forward to you next stay at MEININGER.

  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Sie 2016
9.4

Excellent hostel. Had a great stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks so much for your great review :)

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.