Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,229 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,229 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus Located at Oranienburgerstr. 67/68, , Berlin.
MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus
Germany
Berlin Berlin 10117 Oranienburgerstr. 67/68
88% 1229
52.5251323 13.3922197
MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Sty 2017
6.6

8인실 정말 좁아요. 드라이기 너무 더럽고 찍찍해요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sty 2017
8.6

No hay calentadores en la habitación

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sty 2017
6.6

They need to clean more the bathrooms

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
9.7

We had a very good time with our family. Everything was oke, the beds, the bathroom, the breakfast. And for a good price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2017
8.3

Great location!!!!! and cleanliness!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
10.0

La ubicacion muy buena y el hostel perfecto, todo en muy buenas condiciones

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2017
9.1

Great facilities & location but small room, I was in a room of 6 females, on a single bed next to another single bed which was parallel and 30cm away... Not the room that I wanted from the pictures. Also I didn't have a private light to myself. Otherwise really clean & helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
9.1

Les prestations de l'hôtel sont très bien à l'exception de notre réservation qui a été très mal prise en compte et qui a eu pour effet de ruiner notre séjour (réservation pour 5 personnes pour une chambre de 3 places). Nous avons été obligé de trouver un second hébergement dans la nuit du 31 décembre! De plus, le message de confirmation indiquait que nous devions payer à notre arrivée à l'hôtel et j'ai finalement été prélevée 20 jours avant notre arrivée sans préavis de leur part! :((((

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
31 Gru 2016
9.1

Hostel muito bom, ótima localização, staff bem simpatico e atencioso. Só não gostei que cobraram a estadia do meu cartão de credito sem me avisar e principalmente do preço abusivo na noite de ano novo, mas entendo que esse não seja um problema exclusivo deste estabelecimento. No geral foi uma estadia agradavel, quarto limpo e confortável.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
8.9

Stayed with 3 friends in a 4 ppl room. We did have to put out own bed sheet on the top beds.. The room we took had towels provided but we had to ask the lobby to get new ones every other day since they only gave us face towels for change.We stayed in a front facing room, and you can hear pretty much every person that walks by (or tram). So if you have problems sleeping ask for a rear room. The staff at the reception were very nice and helpful. Storage room was free and no charge. Great stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.