Hostelworld.com

MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,026 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,026 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus Located at Oranienburgerstr. 67/68, , Berlin.
MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus
Germany
Berlin Berlin 10117 Oranienburgerstr. 67/68
89% 1026
52.5251323 13.3922197
MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
22 Kwi 2016
9.4

Meininger Berlin Mitte is a 4 stars hostel coz it felt like staying in a room of 3 or 4 stars hotel but share with others. I just felt that some staff could be genuinely more hospitable and willing to accommodate their guest.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Kwi 2016
10.0

Brilliant hostel, very well located, friendly informative staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
8.9

Jeg er jo i virkeligheden for gammel til at sove på en 8- sengs stue med unge festglade mennesker. Men jeg skulle kun bruge et sted at sove, gøre toilette og opbevare mine ting. Det kunne synes for lidt med 1 wc til 8 personer, men det gik. Badeværelset var en smule trangt, men det gik. God hygiejne. Men der var for få ordentlige muligheder for at hænge sit håndklæde til tørre. Men alt i alt en god indkvartering for den der har gøremål fra morgen til ud på aftenen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Kwi 2016
8.6

My stay here was solid. The facilities were clean & comfortable, lockers large & secure, & staff friendly when I needed them. It was only my 2nd hostel, & since my stay here a couple weeks ago, I've stayed in other styles. Meininger is a larger facility, which is fine, but it MIGHT be better for a group than a solo backpacker. Unless of course you're not into meeting too many people. The others in my room were cool, and we chatted, but the hostel itself isn't designed to help travelers meet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
26 Mar 2016
9.1

Great hostel, so close to the Metro that it was never very far from anything! Not a great hostel if you are looking to meet people, but very clean and very close to everything!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
7.4

My laptop was stolen out of my locker

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Mar 2016
9.7

Love the mixed dorm very nice street view but isn't that noisy at all. Superb location and staffs had 2 great nights there

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2016
10.0

Staff is great, really helpful and always smiling. Atmosphere is cool. 24hr service si amazing. One of the best hostels I have lived in (and for the record I have lived in a hell lot of hostels). Kudos guys.. Nice job.. Peace!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
9.7

Pretty good location and friendly staff who can help you with a tour of the city. Desk staffed 24 hours with a place to buy water etc. Security to the baggage room wasn't everything i'd hoped for, generally hotel security wasn't too bad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2016
10.0

Excellent hostel! we loved the location, walking distance from everything or really easy to take the Sbahn! really friendly staff!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.