Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1241 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1241 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
9.1

Friendly staff, clean and modern rooms, and a fun contemporary Alexander von Humboldt theme made us feel at home. I stayed in a 6-person women's dorm, which comfortable in spite of being small. Security is a priority of the Meininger: a lock or pay a 5 euro deposit to use small but adequate lockers, stow your bags in a luggage room while you wait. The hostel is locked after 10pm and the area is safe. For socializing, head to one of the bars nearby!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
10.0

This hostel is in a great location and was perfect for my stay in Berlin. The facility and breakfast were excellent. I would definitely stay here again and was most happy for the value of the room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kazachstan, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
2 Lut 2017
10.0

It is great hostel and for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
24 Sty 2017
10.0

Superb! Central location, great price - unfortunately the night life here isn't too big being an urban hostel chain. Although a recommendation that 20-50 metres down the road another hostel has night life to suffice. Super!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mikelfier
  • Albania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Sty 2017
9.4

Second time staying at meininger and i had the Same beautiful experience. Kostas down the reception was more than helpful!!! Even the 2 night shift guys were very polite and they even called a cab for us to get us to the airport. Wonderful place and I'll be happy to stay at meiningers in the future.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2017
10.0

excelente. la cadena meininger es muy buena. Excelentes servicios y espacios comodos y limpios. El desayuno que te ofrecen es caro pero uno puede hacerse el propio ya que hay cocina bien equipada. Sin duda volveria a este u otro hostel de la cadena.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Sty 2017
6.6

8인실 정말 좁아요. 드라이기 너무 더럽고 찍찍해요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Sty 2017
10.0

Everything was good!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sty 2017
8.6

No hay calentadores en la habitación

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sty 2017
6.6

They need to clean more the bathrooms

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.