Hostelworld.com

MEININGER Amsterdam City West

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 2,530 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 2,530 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
MEININGER Amsterdam City West Located at Orlyplein 1-67, , Amsterdam.
MEININGER Amsterdam City West
Netherlands
Amsterdam 1043 Orlyplein 1-67
86% 2530
52.3901110 4.8366665
MEININGER Amsterdam City West
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Maj 2016
8.9

Very nice facilities and super clean. Close to the airport and really comfy beds. However far from city center and more like a hotel. would definitely stay again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
9.7

L'hotel et le personnel sont vraiment agreable. Magnifique sejour a Amsterdam. Mention special a Boy et a Michelle qui nous super bien acceuilli.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
9.1

Cette auberge est plus un hôtel qu'une auberge. Nous étions contente car nous avons eu une chambre une chambre avec deux lits. Très propres. Loin du centre ville mais c'est bien indiqué sur la page de l'auberge quand on réserve. L'auberge est proche de la gare et il est facile de se déplacer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
9.7

Overall nice experience. I have stayed in 6 bed dorm. Other girls stayed in that room were playing TV till 2.a.m with lights switched ON. They have to frame rules in dorm for people to stay together.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
8.6

Muy buena ubicación a pesar de estar poquito lejos del centro de la ciudad, es muy accesible ya que estas a sólo unos pasos de una gran estación de trenes/metros/bus (asi q no tendrás que preocuparte por cargar tus maletas mucho rato o pagar carisimo ya que el tren es barato y te conecta con el aeropuerto y tmb con el centro; aunque personalmente recomiendo mas el metro y el bus porque son aún más baratos y el servicio es bueno y más si compras tu tarjeta de 24 o 48 hrs), el lugar esta bonito,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
10.0

The Meininger was absolutely fabulous. We came in late at night and were worried about locating it in the dark, but it is RIGHT outside Sloterdijk. Wifi was excellent. You were charged for breakfast 8 Euro for a selection of cereal, bread, juice and some coffee yogurt veggies fruit, and it was good, but I recommend experiencing Amsterdam culture and going out for pancakes in the morning! The beds- WERE HEAVEN. Omg bring me back that douvet cover! And the hairdryer made my life. Thanks !!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
9.4

The staying is very comfortable. The location is not the best but yet right next to a train station (easy to find). The staff was helpful and polite. The room is quite large and cozy with hot shower. But one thing in remind is that there were on 5 lockers for 7-people mixed dorm. And you have to bring your own lock.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, thank you for your great review! We are happy to read you liked the room so much, and that you had a pleasant experience with our staff. We hope to welcome you back in the future! With kind regards, Your Meininger Team

  • SANGKYEONGKIM
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Maj 2016
8.3

중심가랑버스타고15분정도걸림 괜찮은숙소

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
9.1

Super limpio para llegar al centro hay q ir en tren pero esta a lado lo cual lo hace super fácil. De los mejores hostales. Super limpio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Maj 2016
7.1

We booked our stay quite late so we had to pay for a more expensive room than we wanted. We had a 4 person dorm and the facilities and room were amazingly clean. Not the greatest location in terms of being close to Amsterdam but the train station is very close and has basic food and supply stores are nearby. It is a little expensive for the rooms and definitely more of a hotel vibe. The staff were great and really helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.