Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

M&J Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 2,375 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 2,375 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 5.9
M&J Hostel Located at Via Solferino 9, , Rome.
M&J Hostel
Italy
Rome 00185 Via Solferino 9
70% 2375
41.9034907 12.5015187
M&J Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
5.7

If you want a towel, 7€. Some Of the people at the counter are rude. No wifi in the rooms

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Wrz 2016
6.0

2mins walk from Roma Termini, the train station . However, is was very dirty, it does not correspond to the pictures shown on the page. Staff very friendly, they speak all the languages you may need and willing to explain everything. It is not worthing paying E20 per night for nothing.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
10.0

Das Hostel ist echt nur weiter zu empfehlen. Es hat die perfekte Lage und man kommt von dort aus echt super zu vielen Sehenswürdigkeiten, sei es zu Fuß, mit der Metro oder mit dem Bus. In der Nähe befinden sich auch schöne kleine Cafes und im Bahnhof Termini, der nur wenige Meter vom Hostel entfernt ist, sind auch ein paar Shops+ Supermarkt vorhanden. Das Personal im Hostel ist total nett und hilfsbereit und zu jeder Zeit zu erreichen. Ingesamt war alles TOP!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Wrz 2016
4.6

Consider to add 3.5 € for bed sheet rent ( ?)

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Wrz 2016
4.9

Es CARISIMO para los servicios que te dan. Segun en la pagina web las sabanas son gratis pero hay que pagar 3 €, wifi gratuito que no llega a la habitacion. Pides factura y te dan un recibo hecho a mano. El dueño del hostel un liante y mujeriego que cobra comisiones por todo. Las camas tendran chinches o algo porque tenemos muchas picaduras por todo el cuerpo. CARISIMO e imposible modificar la reserva sin perder todo el dinero que ya has pagado por la reserva!!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Wrz 2016
7.1

Top deck buses with all the same nationality, took the variety out of meeting people from different countries.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • tonybanks
  • Filipiny, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Wrz 2016
3.7

This hostel is ridiculous. I booked for 6 bed dorm for €25/night plus €3/night for local tax and they charged mefor a linen use. In total i paid a whopping amount of €30/night which is totally a ripped off. Very old hostel w/o ang maintenance. Staff are not accommodating and most of all, The room us non-air conditioning nor has ceiling fan! How can sleep without it in this super hot summer?? I don't recommend this hostel at all. The worst hostel I ever stayed!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
9.1

Wir hatten ein Privatzimmer in dem Hostel, leider nahe der Rezeption, daher nicht ganz ruhig, aber die mega tollen und hilfsbereiten Mitarbeiter haben alles für uns getan. Wussten immer Rat und in jeder Sprache gab es einen Mitarbeiter vor Ort. Matratzen leicht durchgelegen und aus den Duschen kam nicht die Menge Wasser wie von Zuhause gewohnt. Ansonsten alles echt Bombe, Hostel ist 24 Stunden besetzt und nur 2 Minuten vom Hauptbahnhof entfernt. Gerne wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Wrz 2016
7.4

The location is very cool, all the main trist spots are within walking distance. Hostel was not very clean. Not a party hostel but it is possible to meet people if you want to go out

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
8 Wrz 2016
7.7

Supremely near to Rome Termini, staff were friendly and helpful. Rooms were okay considering its price point and there was not much else to bang on about.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.