Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

M&J Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.4
Dobry 2579 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.6
  • Bezpieczeństwo 6.3
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 5.3
  • Udogodnienia 5.2
ZAREZERWUJ
6.4
Dobry 2579 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.6
  • Bezpieczeństwo 6.3
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 5.3
  • Udogodnienia 5.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Cze 2017
8.0

Muy bien situado, falta organización.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
8.6

If you want a cheap stay in a walking distance from all the attractions this is the place for you. While the facilities weren't 5 star they made up for it in friendlieness and key location. There was not lockers in our room and no kitchen but you can leave your valuables at the reception desk and the rooms lock with a key. Our room was sociable and we ended up spending the evening with two others we met there. The sheets were clean and comfy. It was good value for money and I'd stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Cze 2017
3.7

Demasiado sucio, tienen "la cocina en refacción" (hace años), humedad, el wifi no anda bien; entran a limpiar las habitaciones a la mañana mientras todos duermen, haciendo ruido, charlando entre ellos. Los baños asqurosos y nunca me pude bañar con agua caliente. Pesimo y carisimo por lo que es.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
17 Cze 2017
10.0

This place was great!! Right near the train station, really clean and nice dining area. Staff is super nice !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Cze 2017
6.0

El staff muy atento. Muy buena unicacion, a una cuadra de la terminal de trenes y colectivos. Me robaron un telefono. Bastante sucio.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
5.7

O stayed on the 4th floor and there aren't a lift!! The room don't have lockers, these are the main troubles there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Cze 2017
5.4

The place isn't nice at all, nothing like the pictures. The common areas and bathrooms are really bad seriously. Still the location is pretty good (super close to the main station), the rooms are ok but with no lockers, and the staff was super nice.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • pautorrescorrea
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Cze 2017
8.3

El hostal esta bien en relación a su costo. Esta casi fuera de la estación principal de trenes lo que es muy conveniente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
8.6

The staff was super kind and helpful, very funny and accommodating. Location was great, if you like to walk all of the major sights are within walking distance, or the main train station is right next to the hostel. The only thing that could be better was that the wifi didn't reach the rooms, it only worked in the lobby/shared areas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
3.7

With the exception of two guys the staff doesn't have any clue about customer relationship and customer attention, they make you pay for the sheets (dirty sheets), don't take card, it seems that they makes you a favor by letting you stay in thi place. The only recomendation is about the location, really close to Termini,

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.