Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Luxembourg City Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 3478 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 3478 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Wrz 2017
8.9

추천해요!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2017
7.4

I had trouble finding it when I first arrived, but afterwards I discovered that you can easily walk into town from the location. The place isn't very lively, at least not while I was there, most people kept to themselves. Which is a shame, but I can understand why. Worth going to if you're in Luxembourg for a couple nights

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Wrz 2017
9.7

I enjoyed my stay and love the view from my room. Walks close to the hostel was lovely and also within walking distance to the central area to access food. The staff don't smile much and very clinical in their approach to queries. But efficient and helpful. As mentioned by lots of reviewers very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Wrz 2017
6.0

See Google for my review!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
7 Wrz 2017
9.7

Schönes, zentrales, relativ neues Hostel über 3 Stockwerke. Garten und Aufenthaltsräume sind nett und groß. Frühstück á la Buffet bis 9 Uhr. Zum Stadtzentrum sind es ca. 15 min zu Fuß.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Wrz 2017
10.0

Très bien logé, le personnel est vraiment gentil.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Wrz 2017
8.0

Overall enjoyed my stay in Luxembourg. The location was great and the rooms were big and clean. The bathroom and shower were fine except that the hand dryer didn't work. The atmosphere was not amazing for solo travellers and as far as I know the hostel does not organise any activities etc. The restaurant serves cheap and decent food!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Wrz 2017
8.6

Check-in was a bit unclear and rushed, yet took a while due to confusion. However, our stay was brilliant. The hostel was very clean, and there was a very calm atmosphere. The book swap is a brilliant idea and I found a great book to read. Facilities in the room were great, and the lockers were the best we saw on our trip - big enough, hanging space (with clothes hangers) and a little shelf. Overall, it was a great hostel to stay in.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Wrz 2017
7.4

It was a good Hostel. The only thing would be better if the bathroom was in the room and if was close to a bus stop. The rest was ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Wrz 2017
10.0

Very nice hostel especially for the price tag

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×