Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Luxembourg City Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 3185 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 3185 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Kwi 2017
8.6

Voraussetzung für einen netten kurztripp waren gegeben, leider habe ich kaum geschlafen (schnarchender zimmergenosse )...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Kwi 2017
8.9

The hostel was nice and clean. It had a restaurant attached with a back porch that had a great view of old Luxembourg. I only stayed there one Sunday night, and while there were definitely areas to hang out at it didn't feel like there was a big social vibe to it. Overall a very solid hostel though, would stay there again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2017
8.0

We stayed one night and was everything ok. Nice and comfortable place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Kwi 2017
7.7

Está ubicado en El Valle, para llegar a la parada de buses ( acá llegan el 9 y el 14) hay que subir una colina. El desayuno simple pero bien, pan, leche, cereales, manteca, nutella, mermeladas. Wifi solo en la recepción y comedor Ambiente muy familiar y tranquilo El baño está afuera de las habitaciones

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Kwi 2017
9.7

It was fun to stay there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
3 Kwi 2017
7.7

Room and showers were clean and there was free breakfast!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Nashtag002
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2017
7.7

Luxembourg City Hostel is most certainly a hostel rather than a youth hostel. The lack of atmosphere at the bar makes this a place you wouldn't want to drink at. Furthermore, whilst there is wifi it does not extend into the rooms and is very poor in the eating/drinking area. The best place I found for the wifi was on the toilet! If you are not someone who likes hills then I'd recommend finding elsewhere to stay as the hostel is at the bottom of a massive hill which you have to walk up everytime!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2017
9.7

Excelente lugar, limpio, acogedor y el personal es muy agradable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2017
3.7

El espacio físico es muy chico para la cantidad de gente que reciben! Las piezas pequeñas sin locker y sin ningún tipo de ventilación! Hediendo. Salí con picaduras en todo el cuerpo La ducha asquerosa sin ventilación ni extractor de aire la cortina dura de tantos hongos! La cocina prácticamente no es cocina con suerte encuentras un tenedor. El lavaplatos tapado de basura asqueroso, los basureros colapsados de basura. El desayuno pobre... mejor no den desayuno! París no se merece este hostel

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Mar 2017
9.4

Luxembourg City Youth Hostel was a wonderful surprise. It's location is fantastic- right near the Casemates du Bock. I was able to walk to all the sights that I wanted to see around town and it's conveniently next to a bus stop at the top of the adjacent hill. The view the valley is incredible. The rooms are kept clean and each bed has an associated locker and outlets. The restrooms and showers are not the the room, but by floor- these are also well maintained. Loved it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.