Hostelworld.com

Lusaka Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 298 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 298 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
Lusaka Backpackers Located at 161 Mulombwa Close, 31300, Lusaka.
Lusaka Backpackers
Zambia
Lusaka 161 Mulombwa Close, 31300
83% 298
-15.4118985 28.2915115
Lusaka Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
23 Maj 2016
8.9

Great hostel in a good location in Lusaka (is within walking distance or very short taxi ride from bus terminals). Nice pool to cool off and a comfy bar with great restaurant.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
10.0

As a Peace Corps Volunteer (there are almost 300 of us in Zambia) we love this place. The staff are so accommodating! Super close to inter city bus system, shopping, and downtown shopping.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Kwi 2016
8.9

8 person dorm was crowded. Shower facilities acceptable but getting "old".

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Kwi 2016
8.6

Love this place! Always a great first stop when first stopping in Zambia!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Mar 2016
8.0

Good Hostel, nice bar, easy taking and cool people around, thanks :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Mar 2016
8.6

Very nice stay. Really good food available too and staff very helpful with booking onwards transport.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
1 Mar 2016
10.0

Great place,super service,,,,nice atmosphere . I got a delicious meal, wifi conexcion ,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lut 2016
7.4

I always enjoy my stay here, it is my home from home in Zambia! The staff are always friendly and the hostel is in a great location. The only downside is that the private rooms are quite expensive for what they are and the hostel does not do single-person rates for the rooms. This time I was disappointed with the the food menu as it seemed like whatever I asked for they were always out of one ingredient or other and I had to order something else! Otherwise its always a pleasure to stay here :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2016
6.9

The place has improved a lot compared to some years ago. It's good that there are no outside visitors making party and noise at night any more. Even though the room price is rather high for the standard. We have found a much better service in Backpackers in Namibia and wonder why that's not possible in Zambia???

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Gru 2015
7.7

bonne cuisine et boissons et repas à des prix raisonnables. chambre ensuite OK mais la protection anti-mosquitos était insuffisante (net un peu déchiré)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.