Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lungile Lodge beachfront backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 268 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 268 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
8 Mar 2017
8.6

Great location, clean hostel, friendly staff and great breakfast. Very quiet hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lut 2017
6.9

The bachpacker is alright. It's not really close to a nice beach or bars etc. but if you have a car and want to go to other places like the elephant park, it is a good starting point.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lut 2017
8.9

Muy buen lugar, una gran casa adaptada agradable, con lo necesario. Internet un poco flojo. La zona muy buena con lugares alrededor. Recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lut 2017
8.3

The lodge is in a pretty nice area close to the beach and some restaurants. I felt very safe and they have a coded alarm system. The staff was a little confusing about me booking tours with them but in the end it all worked out and I went on a very nice tour to the Addo park with them!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sty 2017
6.9

They didn't have the reservation we'd made via Hostelworld, so it's advisable to call in advance to confirm your booking. Therefore, we were first assigned another room and after complaining and waiting a couple of hours, we finally got the room we'd chosen. The hostel is very nice, close to the beach, nice swimming pool and well equipped kitchen. Wifi only in common areas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
6 Sty 2017
8.9

Good hostel that has a very chill atmosphere. Staff were great and helpful. Located within walking distance of the boardwalk and beaches. Apart from some washrooms that need some TLC and a lack of storage lockers(common theme in South Africa), I'd stay here again in the future

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Gru 2016
3.1

Personal muy antiptico y cama sucia

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Gru 2016
5.4

Not that great. Hostel smelled bad. Very loud with people playing pool and talking loudly outside until late. Super hot and no fans in the room. Wifi pretty slow as well and not much atmosphere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Lis 2016
9.7

Good location. Courtesy staff. Good environment. However check in time is too late.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
3 Lis 2016
9.1

I would recommend this hostel to anyone travelling to Port Elizabeth.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.