Hostelworld.com

Lungile Lodge beachfront backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 261 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 261 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Sty 2017
6.9

They didn't have the reservation we'd made via Hostelworld, so it's advisable to call in advance to confirm your booking. Therefore, we were first assigned another room and after complaining and waiting a couple of hours, we finally got the room we'd chosen. The hostel is very nice, close to the beach, nice swimming pool and well equipped kitchen. Wifi only in common areas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
6 Sty 2017
8.9

Good hostel that has a very chill atmosphere. Staff were great and helpful. Located within walking distance of the boardwalk and beaches. Apart from some washrooms that need some TLC and a lack of storage lockers(common theme in South Africa), I'd stay here again in the future

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Gru 2016
3.1

Personal muy antiptico y cama sucia

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Gru 2016
5.4

Not that great. Hostel smelled bad. Very loud with people playing pool and talking loudly outside until late. Super hot and no fans in the room. Wifi pretty slow as well and not much atmosphere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Lis 2016
9.7

Good location. Courtesy staff. Good environment. However check in time is too late.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
3 Lis 2016
9.1

I would recommend this hostel to anyone travelling to Port Elizabeth.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Paź 2016
10.0

This lodge is amazing. The crew helps you with whatever you need. They can also bring you to nearby sites like robberg and the food is very nice as well. I could stay here my whole holiday unfortunately we wanted to see something more. The view is also superb !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
24 Paź 2016
5.1

Um dos piores hostels que já fiquei. Instalações antigas, sujas, poucos banheiros, poucas tomadas.. Única vantagem é por ser bem pertinho do aeroporto.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • GoodVibes
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Paź 2016
9.7

Hier stimmt das preis/Leistungsverhältnis total :-). Coole Mitarbeiter und ein schöner Gemeinschaftsraum machen die Abende dort auch sehr unterhaltsam. Wem das nicht gefällt kann 500m weiter in 3 super Clubs gehen (Das ist Zufuss auch möglich da die Gegend sicher ist) Die Zimmer sind auch sauber. Unterm Strich gesehen ist es eine super bleibe für PE Auch wenn die Küche etwas sauberer hätte sein können Aber das liegt ja an den Reisenden selbst.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Wrz 2016
8.6

nice place good location i recommended to everyone

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.