Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Luna's Castle Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 571 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 571 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.5
Luna's Castle Hostel Located at 3-28 Calle 9na, Casco Viejo, Panama City.
Luna's Castle Hostel
Panama
Panama City 3-28 Calle 9na, Casco Viejo
88% 571
8.9535842 -79.5365095
Luna's Castle Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Sty 2017
9.4

Great hostel! Located in the old town casco viejo and walking distance to everything. Little curtains for each bunk so great for privacy and rooms with a view. Three bars for at night with happy hour of 1$ beer!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Gru 2016
10.0

A really nice hostel in Panama City!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2016
8.9

Pros: The location couldn't be more perfect. Right at the entrance to Casco Viejo, the neighborhood where you will want to stay for sure while you're in Panama City. The staff was very quick and attentive. Lots of lounging space, hammocks, couches, and a nice outdoor terrace. Cons: No drawers you can lock in the dorm rooms. Few outlets in the dorm rooms. Not as easy to meet people as some other hostels I've stayed at, perhaps because there aren't really any hostel-based excursions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Gru 2016
7.7

Bien situé. pour ceux qui arrivent de bocas del toro avec le bus de nuit, ils vous laissent dormir sur les sofas assez confortable jusqu'à l'heure du Check in. Le staff est sympa. Je recommande le tour pour aller voir le canal, le guide est très sympa et se donne de la peine. Par contre, ma dernière nuit là-bas quelqu'un est entré dans le dortoir et m'a touché pendant que je dormais. Je me suis réveillée en sursaut et ai entendu quelqu'un sortir en courant. Il est facile d'entrer dans l'hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
13 Gru 2016
6.9

Buena ubicación y seguridad. Algunos puntos de mejora: Hace muchísimo calor, y los ventiladores en cuartos sin A/C no alcanzan para nada; Si no te gustan los pancakes olvidate del desayuno (es lo único que hay); No contestan e-mails.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Gru 2016
7.7

Lockers by reception and electrical outlets in them are both nice touches but an outlet by the bunk would also be nice. Lots of common area but A/C curfew sucks.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • wimschaefer
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Gru 2016
8.6

Good hostel to meet other travelers. Nice atmosphere. No real breakfast (just pancakes). Showers ok (cold). Good and big beds. Would visit again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Gru 2016
9.7

Great location and great hostel. Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Gru 2016
10.0

Luna's was awesome! It's a great place to stay in Panama City if you want to have a more social expirience. It's in a really cool part of town. Staff was really sweet and they have free bananas and filtered water! The beds are really private feeling, wifi was always fast. Would recommend to anyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Gru 2016
10.0

Super chill, loved the vibes. Happy hour is sick- 50cent beers. Ping pong table and breakfast are added bonus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.