Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Luna's Castle Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 488 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 488 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.6
Luna's Castle Hostel Located at 3-28 Calle 9na, Casco Viejo, Panama City.
Luna's Castle Hostel
Panama
Panama City 3-28 Calle 9na, Casco Viejo
89% 488
8.9535842 -79.5365095
Luna's Castle Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Sie 2016
6.9

Ottima posizione, pulizia media, personale gentile. C'è anche un pub al piano inferiore, in generale lo consiglio.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Sie 2016
9.1

Would definitely recommend staying here! Great vibe, awesome style hostel with areas to chill and areas to party.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sie 2016
9.1

This place has a stunning view you will never forget. It's lively and a good place to meet people, I loved the do it yourself pancakes at breakfast (definitely good to cope with hangover ). The 12 bed dorm has a powerful aircon, the 10 bed with ocean view doesn't and can be quite hot. I see them cleaning around, but still something more should be done. I found a coakroach running in my bunk bed. Disgusting!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • pbosmann1053
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
3 Sie 2016
8.3

Great place to meet some people on a more than perfect location. Beds are quite comfortable and give enough privacy for a dorm. Hangout area is nice but could be more invitive.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Sie 2016
10.0

Helped us out with everything, very nice hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2016
8.0

Great location, really chilled out with loads of space and great staff. Bathrooms needed better cleaning and only 2 working showers for over 40 people is never good. I also had bed bugs in my first bed. When I complained they moved me straight away but then they put someone else in there (room 12). Also the 'famous' cinema room is non existent anymore. Great pancakes for breakfast.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Lip 2016
7.4

Hostel itself is nice. Staff was friendly, but could not really give good advice about what to do since none o them had any experience.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lip 2016
8.6

Great place to stay, we would recommand it for sure!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lip 2016
8.9

Einer der besten Plätze für ein paar Nächte in Panama City. Die Dorm Betten besitzen einen Vorhang.....so hat man selbst hier Privatsphäre!!!. Am Wochenende ist im Club unter dem Hostel heftig was los. Aber unbedingt ein Dorm mit Klimaanlage nehmen!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • flogonckel
  • Szwajcaria, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
14 Lip 2016
8.9

Very nice place well located in casco viejo. Some of the most comfortable beds i've had in a while. Atmosphere is quite nice and they have a great happy hour deal. My only problem was how rude the bar staff was (almost insulting me for ordering a drink...)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.