Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Luna-Park Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 2052 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 2052 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Sie 2017
8.6

I enjoyed my one night at this hotel. The location is very convenient, and the staff are friendly. I did ask for a different room, as my sheets did not look very clean, but the staff were very accommodating and I really liked the second room I was given. It is a classic european hotel. Small rooms with no lift, but it was just a place to sleep for me, and so I would recommend this hotel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
23 Sie 2017
9.4

La sabana estaba un poco sucia....de resto buen hostal

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
8.6

My stay at Luna Park hotel was well worth the 55 euros we paid per night for our double twin bed room with private bathroom. As many of the reviews state, the interior could be updated and air conditioning would be nice but your In Paris France, you have to get out and explore. The guys at the front desk were all very nice, spoke English and were happy to help us navigate Paris. The rooms were cleaned daily and fresh linens and towels were provided. not Luxury, but perfect for a budget!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
10 Lip 2017
6.0

An o.k. Place to stay, close to Metro. Not close enough to Louvre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
1 Lip 2017
8.0

Son chicos majos y educados. Saben donde hay la buena vaina y todo el clima alrededor del hostal es trendy. Saludos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • gabriellalicciardello2988
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Cze 2017
7.4

È la seconda volta che alloggio al Luna Park Hotel. È un buon albergo senza molte pretese. Tutti i componenti dello staff sono simpatici e gentili. Dovrebbero installare delle ventole a soffitto perché il caldo ha reso le notti insonni

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Cze 2017
10.0

Luna-Park hotel is situated in a beautiful district of Paris, with a bakery selling the best croissants we could find around the corner, and a flea market down the road on the weekends. It's close to two metro stops. The rooms are basic but perfect for travellers without any need for luxury, and the staff are lovely and always available. I'd definitely go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
16 Cze 2017
10.0

Book this place if you are looking for a hotel that is very clean , not expensive , air conditioned , providing free wifi and close to a metro station . Will definitely come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Cze 2017
7.7

Overall good but not my fav

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2017
9.7

Very good value for the price. Clean room and clean bathroom (private room), front desk was helpful and friendly. There is no elevator, might be difficult for some people to go all the way to 4+ floor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×