Hostelworld.com

Luka's Lodge

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,070 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,070 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
Luka's Lodge Located at S. Buzolica Tome 75, , Hvar.
Luka's Lodge
Croatia
Hvar 21450 S. Buzolica Tome 75
91% 1070
43.1699204 16.4460490
Luka's Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • ro9747
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Paź 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Luka była unbelieveabley dobrym gospodarzem. Był więcej niż przyjaźni i sprawili, że czuliśmy się jak w domu. Jego bogactwo wiedzy i chęci pomocy, w czymkolwiek nie ma sobie równych - najlepszy, jaki kiedykolwiek spotkałem. W hostelu jest duży i czysty, z dużą ilością miejsca na relaks. Nie mogę powiedzieć złego słowa na temat naszego pobytu i gościnności otrzymaliśmy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Paź 2015
9.7

La verdad que es de las mejores hostales en que he estado. Es muy cómoda, todo limpio, el lugar está muy muy bueno y la gente que trabaja ahí es muy muy simpática y amable, especialmente el dueño. Al menos yo la recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Paź 2015
10.0

Hvar is a ghost town for backpackers in the low season. But Luka is so welcoming and made sure I enjoyed my time there to the fullest! The rooms are large with very comfortable beds. Awesome and large outdoor kitchen and large bathroom as well, stocked with Luka's homemade olive oil. I had a lovely couple days there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Paź 2015
10.0

Our stay at Lucas lodge was really good! I strongly recommend it to all people. Not only where the staff there friendly and willing to help so was luka. We had an incident in the town and luka was straight onto helping us sort out the problem! Anyone second guessing to stay at this place should think again it was deffinitly one of the best places we have stayed during our experience in Europe !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
28 Wrz 2015
10.0

Luka and staff were fabulous the entire stay. Home away from home with an incredible bbq on one of our nights. Highly recommend Great bathrooms. Great beds and so so clean

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Wrz 2015
9.4

Luka und seine Mitarbeiter waren super nett und hilfsbereit. Da wir zum Ende der Saison auf Hvar waren, hat Luka uns angeboten, auf eine Inseltour im Bulli mitzunehmen. So hatten wir die Möglichkeit noch viel mehr von der Insel zu sehen, aber man kann auch bei Luka selber Fahrräder und Roller ausleihen. Im Hostel ist immer jede Menge los, es wird also nie langweilig und irgendwer war eigentlich immer da. Zu den Supermärkten, Stränden und Hafen ist es nicht weit und gut zu Fuß erreichbar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2015
10.0

This is the second time I stayed at Luka's lodge. The first was last year with my two buddies and again a few days ago with my girlfriend. It's the perfect spot! This time Luka greated us himself and presented me with a bottle of local wine as a thank u for staying their again. The rooms are clean and the staff is very friendly. Luka is extremely helpful and even offered to give us a free ride to a few places. He's a wealth of knowledge and if you need to rent anything in town he will hook u up.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Wrz 2015
10.0

Had a great stay there. The common area is in the front which makes meeting people very handy, I would totally recommend this place and if I ever return Hvar I will stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sonjawanner7109
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
25 Wrz 2015
10.0

Very nice place to stay! We stayed in a private room with two single beds and the room had a balcony, own bathroom, was spacious and the beds were comfortable. We also got towels there. It is easy to find the hostel and it is very central. In addition Luka is a great host and the atmosphere there is very friendly. Can totally recommend to stay there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
23 Wrz 2015
10.0

The best place I stayed in my europe trip. The room is confortable, the shower is good and the staff is very kind. Luka made a barbecue night and a fish night, both for free. The Atmosphere is great, especially to the solo travers. Its definitely a party hostel. About 10 minutes to the main street, but the walk is pretty easy. Very recommend!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.