Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lucky Hostel Koh Phangan

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.3
Dobry 67 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.7
  • Bezpieczeństwo 6.3
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 5.5
  • Udogodnienia 5.3
ZAREZERWUJ
6.3
Dobry 67 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.7
  • Bezpieczeństwo 6.3
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 5.5
  • Udogodnienia 5.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Mar 2017
6.0

Esta bien para pasarla full moon party, pero no mas. La isla tiene lugares mucho mas lindos por ese precio. Limpio y buena ubicacion.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Mar 2017
4.6

Für 1-2 Nächte zu Zeiten der fullmoonparty in Ordnung, für mehr aber auch nicht. Ca. 15 Betten auf kleinstem Raum ohne Platz für die Backpacks und zudem nicht wirklich sauber. Wie die Preise hier außerhalb der fullmoonparty sind, kann ich leider nicht sagen, aber für das was man bekommt immer noch sehr teuer.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Mar 2017
8.3

Positive: staff, atmosphere and location. Not inside of the party fool moon, but not far from. 5 minutes walking or less than fool moon or local pier. Beds are comfortable but too close each other. For full moon is ok and the price are good for fool moon. Accept guest for less then 4 days during full moon. Negative: bed are too close each other and no windows on the room and too many people on the same space. Toilets are ok. Recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
11 Lut 2017
8.3

Very tight squeeze during the full moon party but that was expected! The place was cleaned daily which was nice with the time of month we were there (full moon) and the amount of people. AC was great and was in a prime location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
11 Lut 2017
3.7

Aufenthalt für Full-Moon-Party = 11Euro die Nacht (mind. 3 Nächten) - Preis-Leistung-Verhältnis = absolute Frechheit! Negativ: 6 Hochbetten direkt nebeneinander gequetscht - Kopf an Kopf mit seinem Bettnachbarn, muffeliger Geruch, Tag der offenen Tür 24/7, dreckige & schimmelige Duschen - Klo ok, Probleme beim Auschecken (keiner da für Schlüsselpfand) Positiv: das Zimmer hatte einen kleinen Balkon, auf dem man gemütlich Chillen konnte, man hat Seife und Duschgel bekommen

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Gru 2016
4.9

Really average, the room was down the road from from the reception area and free coffee. The room was tiny, the bathroom doors didnt close on the first few days and the toilets werent cleaned regularly. One toilet didnt have a toilet seat.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Lis 2016
7.7

Great cheap hostel. Perfect for Full Moon Party. Don't know why this has such a bad rep on here. Me and my buddy stayed for Full Moon party - great location but watch out as it is a clothes shop downstairs. We walked past it several times. The lady who owns it is really nice and helpful but once she's checked you in she's gone but you can find her or her friend working in the shop during the day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Lis 2016
8.0

The hostel is enough if you go to the Full moon Party, is close to the beach and for the prices you get a good deal. The staff is very friendly

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.