Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 62 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 62 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.1
Lucia Freda Located at Via San Zanobi 31, , Florence.
Lucia Freda
Italy
Florence Via San Zanobi 31
81% 62
43.7786393 11.2546992
Lucia Freda
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Lucia jest piękną osobą. Mieszkanie jest bardzo ładne, 4 sypialnie, dwie łazienki i aneks kuchenny, którego używamy na co dzień. Piękny taras, chociaż padał deszcz połowę naszego pobytu. Na mapie wydaje się być dalej od centrum niż jest w rzeczywistości. To jest 5 minut od Mercato, krzyż i jesteś w Duomo. Dla mnie doskonały pobyt

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Paź 2015
3.7
Przetłumaczone przez Google

Przyjeździe na adres i nie jest to, co jest napisane na stronie. Podatki nie są wliczone jako strona mówi.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
2 Paź 2015
8.6

A good place to stay! It is not a hostel, but more like a hotel spirit, price is good, the host is very Nice, but she is not English speaking, bit we did not find this as any problem. i could go here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2015
8.3

Ok persona cordiale e molto disponibile. Consigliato

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Sie 2015
8.6

El hostel es una casa antigua con habitaciones espaciosas y austeras, 2 baños (cuyas duchas salpican el piso) una cocina pequeña y un patio agradable. La ubicación es buena: 8 cuadras de la estacion SMN, 3 cuadras de la academia y a distancia caminable de todos los puntos turísticos. El barrio es sucio y no tan agradable. Lucia es muy buena anfitriona, cuida mucho el hostel y es muy servicial, pero no habla ni una palabra de otro idioma que italiano. Romendable con las particularidades dichas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lip 2015
8.3

Super bem localizado, próximo a Galeria della Academia. A Lucia Freda é um amor de pessoa, apesar de não falar inglês, faz gestos e dá pra se comunicar. A casa está sempre limpa, que ela mesma limpa todos os dias, arrumando até a nossa cama. A casa conta com cozinha e um pequeno jardim. Só não tem internet. Mas super recomendo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Lip 2015
9.7

Lucia Freda is an amazing woman - doesn't really speak English, but we didn't have much problem communicating, using gestures and catching some italian words that sounded familiar. The place is very clean (no wonder, Lucia cleaned it everyday while we were staying), the outside heat didn't really get inside, we felt very safe in the apartment and its location is a dream. I'm sure my friend and I will keep this place in our hearts for a long time. We certainly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lip 2015
8.9

Good place for stay with family or couple, not good for meet people. Location is very central and staff its helpful (the lady didnt speak english, but strives to communicate and help. Rooms are spacious, but a bit hot in summer. Good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2015
7.4

Lucia is extremely sweet and does her best with limited English! Rooms and bathrooms kept clean. Simple kitchen enough to make breakfast or a simple dinner. Nice little outside area to sit and a washing line is always a plus

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Cze 2015
9.4

Lucia Freda is a very kind woman who cares about her clients. Her house is great and in a good location. Only thing is that there is no wifi connection and no fan inside the rooms. Other than that, a great choice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.