Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Lub d Bangkok Siam

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 2,378 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 2,378 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
Lub d Bangkok Siam Located at 925/9 Rama 1 Rd., Wangmai, Patumwan, Bangkok.
Lub d Bangkok Siam
Thailand
Bangkok Bangkok 10330 925/9 Rama 1 Rd., Wangmai, Patumwan
87% 2378
13.7466906 100.5290114
Lub d Bangkok Siam
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
8.9

Stayed here for one night and was worth every penny. Very secure and well-organized. Lots of amenities including washers and dryers. I wish they provided a free way to fill up water bottles instead of us needing to purchase them. Was annoying to buy them or have to walk to the 711. Room was immaculately clean. Lockers were big and was nice to control the temperature of the room. Do not go near the maids while they're cleaning because they use what feels like pepper spray if inhaled.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lip 2016
9.1

very clean dorms with good a/c and nice beds. a semi-social atmosphere mostly bc there is a ton of people staying there. would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Lip 2016
9.7

Great hostel, cannot fault it! We stayed in 4 bed female dorm and the beds, rooms and communal bathroom were all very clean all the time. Lobby and outside always busy with people. In great location from the Sky train, right outside the stop. Thanks for a great stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2016
7.7

Es liegt sehr gut, Metro und Bushaltestellen sind vorhanden. Es gibt sicher bessere war aber zufrieden. Vom Flughafen zum Hostel sind je nach Verkehr 350 bis 450 Baht, mit Taximeter.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Cze 2016
8.0

All good. Clean tidy. Has what you need

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2016
10.0

We loved it! Big lockers, great area, friendly staff, fun vibe. All around comfortable experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
10.0

Friendly, professional and supportive staff. Clean room, 5min walking to Siam centre. Worth every single penny

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Cze 2016
10.0

挺方便的一家青旅,离暹罗广场很近,购物很方便。旁边就有家711,门口还有卖早餐的小摊,很棒!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2016
9.4

Preciosa decoración estilo industrial, pequeñito pero muy bien aprovechado. Ambiente mochilero, mucha gente joven. Junto a una parada del skytrain.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Cze 2016
8.9

다른 호스텔에 비해 비싼 편이지만, 위치는 최고입니다. 걸어서 쇼핑센터 갈 수 있고, 공항에서 지하철로 오기도 복잡하지않습니다. 무엇보다 BTS 내리면 바로 옆에 숙소가 있고, 기차역까지 가는 버스도 있습니다. 시설은 무난하고, 단지 방에 햇볕이 들지 않아 눅눅함이 있다는 점 참고 하세요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.