Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Louise 20

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 634 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 634 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5
Louise 20 Located at Louisenstrasse 20, , Dresden.
Louise 20
Germany
Dresden Louisenstrasse 20
87% 634
51.0672098 13.7500119
Louise 20
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
8.3

This was a really nice hostel in my opinion. The atmosphere was nice and relaxing so it made for a good sleep. There is a good coin laundry just a few doors down. The buffet breakfast for 7€ was really good and the quality of the food was exceptional. I recommend this hostel very much.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Sie 2016
6.3

위치 찾느라 주위를 뱅글뱅글 돌았어요ㅠㅠ 식당 바로 위에 위치해 있고 계단을 이용해야해서 케리어 들고가는데 고생했습니다 식당때문인지, 식당이 문을 닫을때까지 씨끄러운 소리가 창문을 통해 굉장히 생생히 들려요 예민하신분들은 비추.. 카운터가 7시부터 12신가? 까지해서 잘 맞추셔야할듯합니당

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Sie 2016
8.3

Nice place, staff very helpful and friendly, good lockers in room and clean bathrooms

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • GalipYumus
  • Turcja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Sie 2016
10.0

Cleanness and comfort of the rooms, bathrooms, kitchen, especially staff and cookies on the corridor... Everything else was great. Definitely much more than you expected!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2016
8.9

War toll! Lage in der wunderbaren Dresdner Neustadt - geht nicht besser! Tip top sauber alles, super liebes und hilfsbereites Personal! Atmosphäre in den hellen und freundlichen Zimmern auch top. Der einzige Grund für mich, Sterne abzuziehen, ist das Frühstück, welches für mich bei jedem Hostel im Preis inbegriffen sein sollte. Das macht einen guten Start in den Tag, bringt Leute zusammen und sorgt für eine familiäre Atmosphäre! Toast und Marmelade würde mir schon völlig ausreichen... Das fehlt!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2016
8.3

The staff was cordial and very helpful directing me to the place from the train station. The hotel/hostel is ideally located in the Neustadt neighborhood, near the Dresden nightlife and with a cool beer garden attached to the property with delicious takes on GDR food. I really don't think they should be allowed to hide taxes and charges for linens outside their regular price, however, since customers must pay these fees in addition to the price of the room. That seemed a bit deceptive.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Lip 2016
7.7

good place to stay in the heart of Neustadt, a good accomodation for people who want to travel spending not too much. Good solution for a big and good breakfast at 7 euro in the pub under the hostel Adriano

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Lip 2016
9.7

Amazing hostel. Great rooms, clean bathrooms, lovely staff, good location!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • amskdjeb
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
16 Lip 2016
8.6

집근처가 노는곳이라 다 이쪽으로 모임 다 맥주들고 노상깜ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ바로 옆쪽이라 편했음 드레스덴작아서 어차피 다 걸어다녀서 여기 나쁘지않았음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lip 2016
10.0

This hostel is in an interesting and trendy part of Dresden. It was very clean and the staff was very friendly. Generaly a cut above the run of the mill hostels.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.