Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Louise 20

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 678 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 678 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Wrz 2017
10.0

Spent a night there in 4-mixed dorm. Staff is very helpful and friendly. Everything is perfect except im the only one girl in the room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sie 2017
6.3

No hay ascensor. Te cobran un extra por pagar con tarjeta de crédito (+ 2,5€). Ademas el precio no cubre ropa de cama y aunque dice que es opcional, no es así, tenes que usarlas porque ya están en las camas (+ 2,5€).

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
11 Sie 2017
6.0

Nice roommate, nice city. The hostel was sufficient, clean but without atmosphere and not so central located

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
9.7

Super Lage, vorallem wenn man Abends unterwegs sein will! Sauber, Kaffee und Kekse (= wir waren sehr zufrieden mit allem!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2017
9.1

Highly recommend this hostel. We arrived at 2am but Pierre made our arrival super easy by leaving keys in a key box with my name on the front and instructions inside of how to find our room. The hostel itself was super clean with great facilities and we took full advantage of the free tea and biscuits! Little bit of a walk to the centre and not a place to meet people but worth a stay for a good quality hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2017
7.1

Preis Leistung sehr gut. Frühstück ***** sehr lecker. Badezimmer leider "muffelig" bzw schlecht belüftet.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2017
9.4

Die Louise 20 wird auch in Zukunft meine Adresse für Dresden sein. Die Lage ist genial. Alles was man so erreichen möchte, ob tagsüber oder auch abends, kann man auch zu Fuss erlaufen. Ansonsten ist eine Tram Haltestelle gleich ums Eck.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Cze 2017
6.0

4 rooms sharing one room with. Toilet and shower in it did not work for us

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
18 Cze 2017
9.4

Overall, I thought it was a pretty good deal for a stay in Dresden. You do have to walk a little to the city center, but it's in a good area. It was a bit hot for me without AC at night, but other than that, I had no issues. It's not the best hostel I've been to, but pretty sweet for short-term stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
16 Cze 2017
8.3

Decent, clean. Helpful staff. Great location close to BRN festival Didn't like that linen was extra and compulsory but not included in initial price. This was a minor issue but it is the only hostel I've been to that has a separate charge for linen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×