Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Louise 20

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 645 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 645 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.1
Louise 20 Located at Louisenstrasse 20, , Dresden.
Louise 20
Germany
Dresden Louisenstrasse 20
84% 645
51.0672098 13.7500119
Louise 20
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Gru 2016
8.6

I enjoyed speaking with the staff members. They were very cheerful and helpful, providing assistance to make my stay more enjoyable. I didn't have a Smartphone with me, and they gladly looked up some things on the Internet for me. The atmosphere was quite comfortable, and I look forward to staying here again in the future.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Lis 2016
8.0

Location is a bit far from the old city and the showers aren't private enough. But the rooms are very comfortable and everything was clean!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Lis 2016
6.6

위치가 중심가 위쪽 아우구스투스 다리 건너서 좀더 가야하기 때문에 조금 멀수 있습니다. 그보다도 가는 길이 유흥가라서 대마 권하기도 하고 인종차별적 발언 등.. 경찰 순찰 돌기는 하지만 꽐라들 많으니 조심하세요. 시설은 나쁘지 않고 보통 수준입니다. 창가쪽 벙커 아닌 1층 베드에서 잤는데 밤에 추웠네요 ㅠ 샤워실로 사용되는 공간이 깨끗한 편은 아니었습니다. 저렴하게 하루 묵으실 분들은 나쁘지 않아요!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Lis 2016
8.0

ROOM WAS GREAT, BIG AND CLEAN, BUT IT WAS REALLY SMELLY. MAYBE BECAUSE OF THE RESTAURANT WHICH IS IN THE GROUND FLOOR. THERE WAS ALWAYS A SMELL OF SMOKE INSIDE THE ROOM. LOCATION WAS PERFECT AND STAFF REALLY FRIENDLY.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • cuiyangzhishuo
  • Chiny, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 56 Recenzje
30 Paź 2016
9.7

Nice hostel with a walking distance from the 'Neustadt' train station, lots of restaurants and pubs around here. Free map and tea from the reception, staff are ready to help. Room is clean and more important, its quite all the night, great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Paź 2016
7.7

Esta muy bien. Un poco lejos pero distancias caminables.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
19 Wrz 2016
8.9

Clean, quiet and on a good location. The only negative thing I have to day is that the wifi was pretty bad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Wrz 2016
8.3

This was a really nice hostel in my opinion. The atmosphere was nice and relaxing so it made for a good sleep. There is a good coin laundry just a few doors down. The buffet breakfast for 7€ was really good and the quality of the food was exceptional. I recommend this hostel very much.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Sie 2016
6.3

위치 찾느라 주위를 뱅글뱅글 돌았어요ㅠㅠ 식당 바로 위에 위치해 있고 계단을 이용해야해서 케리어 들고가는데 고생했습니다 식당때문인지, 식당이 문을 닫을때까지 씨끄러운 소리가 창문을 통해 굉장히 생생히 들려요 예민하신분들은 비추.. 카운터가 7시부터 12신가? 까지해서 잘 맞추셔야할듯합니당

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Sie 2016
8.3

Nice place, staff very helpful and friendly, good lockers in room and clean bathrooms

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.